نقل قول:
غیر از معرفی کتاب نظرتون در مورد سی دی های آموزشی این موسسه چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
غیر از معرفی کتاب نظرتون در مورد سی دی های آموزشی این موسسه چیه ؟
نقل قول:نقل قول:
فکر کنم الان تنها کتاب جداگانه ریاضی پایه که نسبتا معقول و کامل باشن فار و کوله پشتی هستند .
البته نظر من هم به کوله پشتی نزدیکتره ،
با عرض سلام به همه ی دوستان .......
حالا نمیدونم از خیلیای شما دیگه چند نفرتون ممکن است من را بشناسید .......
ولی ما تا همین پارسالی همین بند و بساط کنکور و کتاب و این صحبتا را داشتیم ........ یادش به خیر .............. !
....... حالا یه کتابی را میخوام، از دوستان میتونید راهنمایی کنید که چه جوری میتونم این کتاب را اورجینال و زبان اصلی خریداری کنم
«جانورشناسی پروفسور هیکمن ............... » ........................ این هم عکس جلدش .............. !! ....... ممنون ....... !
ایشالله زودتر خوب شی داداش:n12:نقل قول:
آخه مبحثیم کتاب خوب معرفی نشده، یا من ندیدم
شما کتاب خوب میشناسی واسه بخشایی که دیگه تو پیش تکرار نمیشه؟مثه همین مثلثات یا تابع یا ...؟
کتاب پیش الگورو گرفتم،فک کنم واسه فصلای مشترک با حسابان کافی باشه
مرسی داداشنقل قول:
حتما این کتاب کوله پشتی رو هم میبینم،10 استادم دیدم چن روز پیش،سطحش از فارم پایین تر بود بنظرم
راسی نظرت در مورد کتاب مبحثی چیه که یکی از دوستان گفت؟
نقل قول:
موضوع نرخ ارز و تحریم یک بازار خیلی عجیب غریبی در مورد کتاب های ارجینال بوجود آورده
اگه بتونید ایبوکش رو پیدا کنید و پرینت بگیرید خیلی بهتره
اگه مشکل مالی نداشته باشید میتونید از اینجا کتاب رو سفارش بدید براتون پست کنند :
البته این قیمت کتاب که زده 293 دلار فقط برای فروش در آمریکاست و احتمالا برای فروش بین المللی خیلی کمتر از این حرفهاست
یک کار دیگه هم اینه که تا نمایشگاه صبر کنید ببینید تو این هندی هایی که کتاب ها رو کپی میکنند این کتاب هست یا نه !؟
نقل قول:
کتاب مبحثی یعنی یه ریاضی2+حسابان بگیری ؟ خوبه ؛ ولی احتمال زیاد وقت بیشتری ازت میگیره و همیطور هزینه بیشتر
10استاد دیفرانسیلش عالی بود! نمی دونم چرا برا92 نیومده
ریاضی پایه اش رو دقیق ندیدم ولی درسنامه که شما دوست داری نداره ! :n02:
اگه خواستی مبحثی بگیری
حسابان :فقط خیلی سبز
ریاضی2 : الگو و خوشخوان خوبن ، خیلی سبزم خوبه اما یه کم زیادی سوالاش مشکله
نه منظور مثلا کتابی تو مبحث مثلثات یا کتابی تو مبحث تابع یا ... بود اما بازم کتابای مناسب هر مقطعم میبینم،بلاخره این تاوانیه که واسه کم کاریم تو دوران دبیرستان باید بدم،حالا باز اگه وقتم بگیره فقط دوتا سوالنقل قول:
1.این ریاضیه 2 ما باید سال 89 بخونیم،حالا ریاضی 2 چاپ 91 با 89 که فرقی نمیکنه؟کتاب درسیو میگما،یعنی کتاب که مجددا تغییر ندادن دیگه درسته؟
2.این کتاب دین و زندگی گاج ،خودش این نسبتو رعایت کرده دیگه نه؟یعنی سال دوم 89 و ...؟چون من ندیدم اشاره ای کنه!
دوم خیلی سبز بر اساس 89 هست ولی مال گاج بر اساس 90. تاثیری توی کنکور نداره این مورد. مهم اینه که دوم مثلا مال 88 یا 87 نباشه که با 89 خیلی فرق دارننقل قول:
یعنی جایی تو کتاب 89 نوشته شده که کتاب تا مثلا سال 90 تغییر نمیکنه یا نه؟نقل قول:
شانس که نداریم،یه خط کتاب تغییر میکنه حالا بعد دقیقا از همون یه خطم سوال میاد!
دقت کردین نسل ما کتابا همش تغییر کرد ؟
هیچوقت منبع خوبی برا تست سالهای گذشته یا امتحانای نهایی نداشتیم :n21:
مخصوصا پارسال حسابان
و امسال دیفرانسیل:n21:
تو کنکورم که دیگه بدتر :n05:
یک کتاب همین کوله پشتی داره به اسم "کنکور مثلثات" که کلا مبحث مثلثات کنکوره البته من خودم نخوندم فقط اسمشو شنیدمنقل قول:
شما گاج اگه داری بدون هیچگونه نگرانی بشین مطالعش کننقل قول:
سلام
کتاب خوب برا آموزش ریاضیات تجربی در حدی که بشه باش تا 40 درصد زد چی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
(با توجه به وقت باقی مانده)
ممنون!!!
سلام . ببخشید آیا سی دی آموزشی خوبی واسه آموزش کنکوری ریاضی گسسته و جبر و احتمال و هندسه تحلیلی و هندسه پایه سراغ دارید؟
لطفا اگه میشناسید معرفی کنید و اگه نه یه کتاب آموزشی خوبی بی زحمت معرفی کنید.
با تشکر:n06:
واسه گسسته و جبر کتاب عطا صادقی ( فار ) + گاج سفید رو بگیر ، عالین یعنی !نقل قول:
هندسه تحلیلی و هندسه پایه هم گاج سفید یه مولف داره ، علی منصف شکری ، خیلی مولف خوبیه و خیلی کتاباش خوبن ! بگیر پشیمون نمیشی !
بچه ها یه کتاب فیزیک میخوام سطحش متوسط روبه بالا. راستش نمیخوام خیلی گرون باشه مثل گاج.به نظرتون خیلی سبز می ارزه یا بهتره برم گاج بگیرم ؟
گاج یکی جدید (طوسی) اومده بد نیست...تستای خیلی سبز تالیفیه برای پیشش خوب نیست برای سال سومش خیلی خوبه....نقل قول:
نقل قول:
سی دی آموزشی خوبی که وجود نداره ، یا من تا الان ندیدم اقلا
اما کتاب گسسته فار فک کنم برا کنکور خوب جواب بده
هندسه تحلیلی هم درس راحت تریه نسبتا و هم براش کتاب خوب اصلا کم نیست شاید اگه می خواستیم کتابای بد ِ هندسه تحلیلی بازار رو بگیم راحت تر بود .
اما من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتاب آموزش و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتاب تست ، بیشتر خوشم اومده
هندسه پایه هم که من ندیدم دو نفر بشر پیدا بشن روش توافق نظر داشته باشن اما هر کتاب کمک آموزشی که میگیرن این درس خاص حتما خوندن و حل تمرین های خود کتاب درسی رو قبلش داشته باشین !!!
که البته نظر شخصی من برا تست هندسه پایه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
با اجازه ی شما ... انصافا گاج طوسی پیش یکی از بدترین کتاب هایی بود که خریدم !!نقل قول:
انقدر مطالب رو زیاد کرده و انقدر شاخ و برگ داده و انقدر توضیحات اضافه داده که دانش آموز رو کاملا گیج میکنه !! مثلا فک کنم پاسخ نامه اش دور و بر 500-600 صفحه باشه ! اصلا تنه ی درختیه واسه خودش !! مثلا یه حرکت شتابدار رو اومده به 15 بخش تقسیم کرده و واسه هرکدوم 10-20 تا تست آبکی و مسخره گذاشته ! کتاب تست باید تستای کم و مفید داشته باشه
واسه پیش چه آموزش و چه تست فار خوبه ، خیلی سبز احمد مصلایی هم بچه ها زیاد تعریف میکنن !!
بچه ها مباحث گرما و ترمودینامیک رو هنوز هیچی نخوندم.
همه میگن آسونه
ولی بهنظرتون حالا شروع کنم یا بندازم برا اردیبهشت ؟
اصلا درسای تحصصی خوب نیست برای آخر بندازی اما اگر می تونی پیش رو تموم کنی فیزیک 3 قسمت اصلیش یعنی فصل 2 و 3 رشته ی ریاضی رو تموم کنید (البته تا قبل عید ) به نظرم ایراد ندارهنقل قول:
این رو هم بگم اون 2 فصل خـیلی آسونه راحت می شه خوند
دوستان کسی شیمی ۳ مبتکران جلد۲ داره؟
عوض شده؟
باید تا عید فصل ۲،۳ شیمی ۳ رو بخونم.
کتاب شیمی ۳ مبتکرانم یدونه ماله ۸۸ دارم،عوض شده زیاد یا فقط ۲ جلد کرده؟تک جلدیه مال من
شیمی 3 که عوض نشده مشخصه که مال شما چاپ 88 باشه بازم خوندنش کافیه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بنظر منم اتفاقا فیزیک خیلی سبز خیلی سوالای قوی و خوبی داره ! شاید از بقیه کتابها یه خورده مشکل تر باشه سوالاش .
گاج کلا مشکل اکثر کتابهاش تقسیم بندی زیاده از حد ریزه ، که خیلی جاها باعث میشه کسی که داره میخونه اصلا بر اساس طبقه بندی و عنوان ؛ روش و راه حل تست رو متوجه بشه نه از روی فهم.
اما درسنامه های خوبی داره
فار هم که برای کسی که خیلی پایه ای بخواد فیزیکش رو درست کنه همتایی نداره
پس به نظر شما گاج پایه هم خوب نیست دیگه؟؟؟نقل قول:
اگه اینطوره،برای پایه چی پیشنهاد میدید؟
نه اینکه اصلا خوب نباشه ، اتفاقا درسنامه و بعضا تست های تالیفی خوبی داره ولی بنظر من طبقه بندی خیلی زیادی ریز که جزء حسن های کتابش گفته ؛ یه اشکاله اتفاقا!نقل قول:
اگه بخوای یه کتاب بگیری برای فیزیک پایه ، الگو بنظر من از بقیه بهتره
سلام دوستان من دنبال کتاب لیتهد جلد دوم،قسمت دومش هسم اگر کسی داره بزاره دانلود کنم.....
مرسی
برای آمادگی در امتحانات نهایی پیش ریاضی و فیزیک چی خوبه؟
مفید و خلاصه میخوام باشه فقط واسه امتحانات خرداد نمره قبولی بده
نه مثل گلواژه زیادی خلاصه کنه نه مثل مبتکران مفصل بگه
چون تو بزرگسالان میخونم تا بحال سرکلاس پیش نرفتم واسه همین یکی خوبشو بگین ممنونع
راستی تجربی ام
:n27::n27:
جزوه های امتحان نهایی پیک بنی هاشمی !نقل قول:
اگه از اینا بگیرم که باید حفظ کنمنقل قول:
گفتم دیگه از گلواژه خلاصه تر نباشه
برای قبولی قطعی توی امتحان نهایی فقط این جواب میده :
کتاب درسی + گام به گام انتشارات دروس طلایی
با سلام
کسی میتونه لینک دانلود فیزیک 2 هالیدی 2008 رو بم بده اصلا دیگه برای خرید نیست همه جا 2011 رو دارن . اگه ممکنه فارسی باشه اگه نبود انگلیش هم مشکلی نیست:D:thumbup:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
رفتم کتابای کنکوریمو رو بفروشم دیدم اینقد زیادی بز میخرن که دیدم همینجوری بدمشون یه کنکوری که اقلا استفاده شون رو ببره بهتره
کجا میتونم پست بزنم براش؟
سلامنقل قول:
اگر میخواهید اهدا کنید
به یکی از کتابخانه ها بدهید ....
یه سری پیشنهاد برای زیست شناسی بدید دیگه
کتاب های خیلی سبز رو دیدم زیاد خوشم نیومد خیلی زیادی میخواد مفهومی مطرح کنه بیشتر شکل تست هوش و معما تست داده
زیست تخته سیاه رو یه نگاه بندازنقل قول:
خیلی سبز هوش و معما نیست مفهومی واقعی هست. اگه کتاب خیلی سبز رو نمیتونی مطالعه کنی اصلا کنکور تجربی شرکت نکن چون استعدادی توی زیست نداری.نقل قول:
البته من احساس میکنم بیشتر باهاش حال نکردی تا اینکه نتونسته باشی باهاش ارتباط برقرار کنی. اول تست های خط به خطش رو بخون و سپس برو سراغ تست های مفهومی و ترکیبیش اینجوری بهتره. بقیه کتاب های درست حسابی بازار هم مفهومی تدرس کردن مثل تخته سیاه که اومده یه سری مطالب خیلی جزئی رو غیر مفهومی تدریس کرده و سپس توی پرسشنامه سوالات مفهومی گذاشته. ( البته تخته سیاه فقط زیست پیش1 و جامع و ژنتیک و گیاهی داره ). کتاب های گاج هم هستن که غیرمفهومیشون بیشتره و پاسخنامه هاشون هم درسنامه کامل داره. کتاب های فار هم هستن که من پیش رو ازشون دیدم خیلی خوب تدریس کرده منتها مطالب اشتباه و بیشتربدانید های الکی توش زیاده. زیست های مهر و ماه هم نموداری تدریس کردن برای جمع بندی خوب هستن فقط. دیگه به جز اینا کتاب زیست که به کنکورت کمک کنه نداریم ( البته زیت زیاد داریم من خودم نشر الگو و مبتکران رو هم خوندم حتی ) اگه با فهم مطالب مشکل داری که DVD های دکتر دادگستری رو تماشا کن و اگه نداری هم که همین خیلی سبز رو برنامه ریزی کن و خوب بخونش
من پیشنهاد می کنم تو این زمانه کوتاه دوستانی که می خوان تست زیست بزنن برن سوالای آزمون های کانون و گزینه 2 و سنجش رو بگیرند بزنند
خیلی میشه کم کم دو یا سه هزار تست میشه