فایل قوانین رو دانلود کردی؟نقل قول:
Printable View
فایل قوانین رو دانلود کردی؟نقل قول:
به نامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده بگو که میخوام از پنل نماینده خارج بشم و مستقیم با خود آسیاتک در ارتباط باشمنقل قول:
بچه ها فرق بین نامحدود برنزی ، تقره ای و طلایی چیه ؟
2 مگ ، 1، 512 حجمی به نظرتون شب ها چه قدر دانلود میده ؟
وضعیت من امروز بهتر بود!
بچه ها راهی نداره این 7 تومن نصب رو ندیم خیلی دزدیه
بعد به نظرتون خرید آنلاین با نمایندگی فرق داره؟ از یه شرکت دیگه از نمایندگیش گرفتم هر چی میشد میگفتن به ما ربطی نداره
من یک مگ داشتمنقل قول:
2 مگ ، 1، 512 حجمی به نظرتون شب ها چه قدر دانلود میده ؟
شبی 1.8 2.3 1.5 گیگ بعضی مواقع 1 گیگ دانلود می کردم
در کل خوب بود و راضی بودم
ولی نماینگی آسیاتک تو آمل رفتم گفتم که میخوام انصراف بدم شمارمو گرفت گفت یه ساعت بعد بیا نامه تخلیه رو بگیر اصلا نپرسید برای چی چون من از پنلش خارج بودم بهش زنگ زدن که نمیشه.انصافا این نمایده خیلی با حال بود.یادش گرامی.......:n02:
دوستان اینترنتون در چه وضعه ؟؟ یکی از دوستان (مخصوصا دوستان دومگی) اگر امکانش هست در مورد سرعت شبانه اش توضیح بده ؟ درست شد یا هنوز همونطوری هستش ؟؟ گفته بودن بعد تعطیلات درست می شه.
هنوز افتضاحه :n21:نقل قول:
اصلا دست آسیاتک نیست که بخواد درست بشه یا نشه. وضعیت به صورت سراسری وخیم هست ! ، هر چند که شرکت ها هم ممکنه از این وضعیت سوء استفاده بکنن و همه چیز رو گردن زیر ساخت و اینا بندازن.
با خرید انلاین ظاهرا نمیشه 7000 تومن رو قصر در رفت من با پشتیبانی انلاینش حرف زدم هم اینطور بود ولی رفتم نمایندگی ازم نگرفت شما هم ا ز نمایندگیش یه امتحان کن!نقل قول:
منتظر پاسخ دوستان گرامی ..نقل قول:
سلام
آسیا تک پینگش خوبه؟؟ قطعی نداره؟؟
کسی 1مگ آسیا تک داره؟
نقل قول:
سلام دوست عزیزم
من به تازگی یک مگ برنزی گرفتم
روزانه و شبانه بین 80-130 متغیره
فقط مشکل من پینگ بالام هست که جدیدن از هر شرکتی که میگیرم مشکلش همینه گوگل رو 500ms پینگ میده !
من 512 برنزی نامحدود دارم 24 ساعته سرعت بین 55 تا 65 هستنقل قول:
منم 512 برنزی نامحدود دارم سرعتش با idm رو 16 پورت بین 55 تا 65 هست ولی پینگش بیشتر از 50 نمیشه قبلا سرورم رو تهران بود پینگم بالا بود ولی الان سرورم رفته اصفهان بین 35 تا 50 هست الان ساکن کرج هستمنقل قول:
شاید مشکل خط تلفن داری!نقل قول:
چکش کن
دیروز با پشتیبانی کلی صحبت کردم وروش های مختلف رو چک کردیم فرقی نکردنقل قول:
کابل مودم رو عوض کردم مودم رو بردم دم در وصل کردم به سیم مخابرات upsteram downstren رو از سمت پشتیبانی کم زیاد کرد بازم فرقی نکرد
جالبه پینگ از سرور های ایرانی بین 50-80ms هست ولی سرور های خارجی 350-550ms
من همش لینکم میره و میاد.زنگ زدم پشتیبانی ...تحویلم میده.کلی باهاش بحث کردم آخرش هم جوابمو نداد.من شیرازم..کسی میدونه چی کار کنم؟؟اشکال از خط و ... نیست.چون که تازگی اینجوری شده.قبلا اصلا اینطوری نبود.
فقط وقتی هم استفاده میکنم اینجوری میشه.مودم روشن باشه لینکش ثابته.:n03:
زنگ بزن پشتیبانی تهراننقل قول:
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز هر شرکت یک دستگاه داخل مخابرات دارهنقل قول:
حالا مشکل شما یا دستگاه آسیاتک هست یا خط تلفن
معمولا خط تلفن مشکل کار هست
حالا شما تمام تلفن ها رو بکش مستقیم بزن ببین چی میشه
سرعت تک دانلود شما چنده الان ؟ خوبه ؟؟
الان وضعیت اینترنت من اینه : (دانلود: 3.39 مگ ، آپلود: 0.43)
ولی سرعت تک دانلودم حدود 220 ئه بعضی موفع ها کمتر هم میشه !
همچنان داغان میباشد ! ما گفتیم از مخابرات فرار کنیم الان میبینم که اینجا اوضاع خراب تره !
سرعت من که زیر 200 هست 16 کانکشن تازه ! تک که روی 20 به زور میاد
واقعا که عجب پشتیبانی ضعیفی 10 تا ایمیل دادم دریغ از یدونه جواب اصلا نگاه نمیکنن تا جواب بدن من فقط میخوام شماره مشتری بگیرم و از پنل نمایندگی بیرون بیام.
شرکت قیلی به خدا وقتی میخواستم رانژه رو جم کنم نزدیک 4 نفر زنگ زدن هی قربون صدقم میرفتن که اقا چرا میخوای بری اگه مشکلی داری بگو تا حلش کنیم ولی اینجا کی به کی هست؟
شرکت قبلی تا ایمیل میزدی بر میگشتن تلفنی باهات تماس میگرفتن.
این قسمت تغیر پنل پشتیبانش روزهای تعطیل نیستن امروز اول وقت زنگ بزن شماره مشتریت رو بگیر راستی شرکت قبلیت چی بود؟نقل قول:
دوستان یه چیزی که با آسیاتک خیلی مهمه سرعت سروری هست که ازش دانلود میکنید. من قبلاً از رودفایل داشتم. دانلودم یه زور 3.5 گیگ میشد. اما الان از اکسپرس لیچ اکانت گرفتم نزدیک 8 گیگ هر شب دانلود میکنم! :n04:
با اینکه خیلی گرونه اما ازش راضیم.
نمایندگی که از من هیچی نگرفت! فقط 3500 تومن بابت 3ماه رایگانش که کاش نمیگرفتم! خیلی مزخرف بودنقل قول:
نقل قول:
اکسپرس لیچ بحثش جداست! من با 128 صبانت سرعتم شبا زیر 250 نمیاد
2 مگ صبانت هم می گرفتی سرعتش همین بود فرقی نمی کرد ! ، کلا صبا نت از قدیم همینجوریه و به همین خاطر کسی از صبانت سرویس سرعت بالا نمی گیره و معمولا اکثرا همین 128 رو می گیرن. قبلا تو تهران دقیقا همینطوری بود و 128 که می گرفتی اندازه 1 - 2 مگ سرعت میداد و این تازه چند سال قبل بود که چنین سرعت هایی خیلی کم بود ! ، ولی به مروز زمان داغون شد و الان حتی سرعت شبانه سرویس 2 مگ ش هم وضعیت ش خراب شده تو تهران.نقل قول:
بحثش جدا نیست! رودفایل و امثالهم سرعتشون محدوده. وگرنه شما از سرور های معتبر اگر دانلود کنی باید نهایت سرعتت رو بهت بده. حیفه کسی که اینقدر پول میده واسه دانلود شبانه دانلودش کمتر از نصف باشه!نقل قول:
تفاوت طرح های نامحدود برنزی با نقره ای با طلایی چیه ؟
تفاتشون ترافیک هدیشونهنقل قول:
نقل قول:
الان با پشتیبانیشون صحبت کردم
سرویس برنزی بین 8 نفر share میشود و سرویس طلایی بین 4 نفر و سرویس نقره ای هم بین 6 نفر
بله به منم همینو گفتن!!نقل قول:
خودم 1مگ نقره ای و برنزیو تست کردم بعد از ترافیک هدیه نقره ای سرعت جفتشون بین 110 تا 120 می چرخه، البته سرعت باز شدن صفحات بین 8 تا 12 شب تو برنزی یکم کمتره
از نظر منم فرقی بین برنزی ، نقره ای و طلایی نیست ! (البته به جز ترافیک هدیشون)
512 نامحدود - نقره ای
داداش الان با دنلود 120 , 1 گیگ چه قدر طول می کشه دانلود کنی ؟نقل قول:
اینم سرویس من امروز وصل شد
این آسیاتکم مثل شاتل شبانه رو محدود میکنه؟دیشب سرعتم از 30 کیلو بیشتر نمیشد.هفته اول شبی 3 گیگ دانلود داشتم بعد یهو دیشب اینجوری شد.
کلا تا الان راضی نیستم از آسیاتک.پینگم با تهران در حد 60 70 بوده اما با خارج افتضاحه!با دوبی پیگم رو 900 بود.یک هفته اس بازی آنلاین نتونستم بکنم.
یعنی من به صورت واقعی متاسفم برای این طرز فکر شما . دوست عزیز من اینترنت خریدم . سرعتمم میخوام . نه یه کیلو بایت کمتر نه بیشتر. به هیچ کسم چه تو آسیا تک چه تو زیرساخت چه تو ممکلت هیچ ربطی نداره که از کجا دانلود میکنم یا می خوام بکنم . سرویسی که فروخته دو مگ هست .سرعتشم باید طبق مصوبه خودشون باشه . دیگه ربطی به سرور و سایت و مکان سرویس دهنده و این مزخرفات نداره.نقل قول:
سرور تو شیلی باشه یا همینجا بغل گوشمون . باید سرعت رو کامل بده . موظف هست .
هنوز نتونستم بفهمم چرا ایرانی جماعت اینقدر توسری خور هست ..