نقل قول:
سلام
اینترنت سکوریتی ، آنتی ویروس + فایروال
Printable View
نقل قول:
سلام
اینترنت سکوریتی ، آنتی ویروس + فایروال
سلام
من یه چند ماهی که از آنتی ویروس نو 32 استفاده میکردم و حالا پاکش کردم و الان می خوام آنتی ویروس کسپراسکای رو نصب کنم ولی موقع نصب این پیغامو پایین رو میده! هرکار کردم اون فایلو پیدا نکردم پوشش هم از درایو C پاک کردم ولی هنوز میگه یه فایله نود32 هنوز فعاله!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه چند ماهی که از آنتی ویروس نو 32 استفاده میکردم و حالا پاکش کردم و الان می خوام آنتی ویروس کسپراسکای رو نصب کنم ولی موقع نصب این پیغامو پایین رو میده! هرکار کردم اون فایلو پیدا نکردم پوشش هم از درایو C پاک کردم ولی هنوز میگه یه فایله نود32 هنوز فعاله!!
لطفا کمکم کنید.........
سلام
به آدرس زیر برید ، دوست و استاد بسیار عزیزمون ( محمدرضا جان ) بطور کامل توضیح دادن .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5979340&postcount=9170
سلام دوستان
من اینترنت سکیوریتی 2010 دارم ، مشکلم اینه که همش میخواد آپدیت کنه ، با اینکه توی تنظیماتش براش زمان هم تعیین کردم ولی معمولا هر دو روز زرد میشه و میگه آپدیت کنم ، وقتی هم چندبار آپدیت بشه کی فعلی بلاک میشه و باید کی جدید داد
خواستم بدونم راهی هست جلوی آپدیت های زیاد کسپر بگیرم یا نه ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
همین که تنظیمات آپدیت رو روی دستی ( manuall ) قرار بدید، دیگه از حالت خودکار خارج شده و آپدیت نمیشه تا هر وقت که خودتون آپدیت کنید.نقل قول:
پیغام زرد شدن کاسپر رو هم میتونید نادیده بگیرید یا اینکه در نسخه 2010 تا اونجا که یادم هست با زدن گزینه hide messeage پیغام رو مخفی کنید.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز ارزش آنتی ویروس به آپدیت بودن اونه ،
ضمنا فقط حجم آپدیت اولیه زیاده ، بعدش دیگه زیاد حجم ندارن .
آپدیت روی خودکار نیست و من تنظیمات روی دستی قرار دادم ... و بهش تاریخ 20 هر ماه هم دادم اما چون هشدار آپدیت مدام میده مجبور میشم آپدیتش کنم اگه هم مخفیش کنم بعد مثلا 5 روز قرمز میشه و پیغام قرمز داده ها منسوخ و کهنه شده میدهد،
منم دوست دارم داده ها آپدیت بشه ولی اینقدر پشت هم و به دفعات زیاد لازم نیست و مهم تر اینکه باعث میشه کی فعالم از بین بره و من هر چند روز یه بار دنبال یه کی جدید بگردم
کسی راه حلی برای حل مشکل من داره ؟؟؟
سلام.
آیا کسپر را هم میشه مثل نود فایل های آپدیتش را آفلاین از روی یه سیستم کپی کرد و باهاشون کسپر یه سیستم دیگه را آپدیت کرد؟
ممنون
سلام دوستان..من کسپر 2012 دارم.بعد که یه فلش وصل میکنم و میگرده یه تروجان مثلا پیدا میکنه یه گزینه میاد که میخواد کل درایو ویندوز رو بگرده و بعد ریست کنه کامپیوتر رو....هر بار فلش تروجان دار وصل میکنم باید یه بار کامپیوتر رو ریست کنه...چرا؟
بله امکان داره ، حتی میشه پوشه ای برای ذخیره آپدیتها مشخص کنید تا در هنگام آپدیت ، یک نسخه از آپدیتها را در این پوشه ذخیره کند. این پوشه را به هر کامپیوتری ببرید و نسخه مشابه کسپر شما را داشته باشه ، بدون مشکل آپدیت میکنه.نقل قول:
تنظیمات قسمت آپدیت کسپر برا من اینجوریه:نقل قول:
چجوری این را میشه آپدیت کرد؟کد:http://1.lped.comule.com/images/cb6b10338a7f.jpg
نخیر، برا قرمز نشدن کاسپر در صورت آپدیت نکردن راه حلی نیست. اگر هم هر روز نمیخواد آپدیت کنید، همون 5 روز یک بار موقع قرمز شدن کاسپر هم خوبه.نقل قول:
بله هر وقت که مورد خطرناکی پیدا میکنه برا اطمینان از اینکه فایل های اساسی ویندوز آلوده نشده باشند ریستارت میکنه تا اون ها رو اسکن کنه.نقل قول:
همون قسمت copy updates to folder رو تیک بزنید و یک مسیر رو هم براش انتخاب کنید. حالا یک بار کاسپر رو آپدیت کنید تا آپدیت ها در مسیری که مشخص کردید ذخیره بشند.نقل قول:
برای استفاده از این پوشه در یک سیستم دیگه هم در تب Update source با استفاده از گزینه add مسیر این پوشه رو بهش معرفی کنید د واکی کنید و بعد کاسپر رو آپدیت کنید تا از روی اون پوشه آپدیت بشه.
سلام خدمت دوستان
آیا سایت سافت گذر برای انتی ویروس کسپراسکای سرور ابدیت رایگان داره ..؟
مثل سروری که برای eset smart security قرار داده
اگه نداره سایتی در این مورد وجود داره..؟
من میخوام جدیدترین نسخه رو دانلود کنم میخوام بدونم سرور ابدیت رایگان براش وجود داره
با تشکر
قبلا داشت الان مثل اینکه برداشتند.نقل قول:
سایت معتبر دیگه ای رو سراغ ندارم.
اگر برا راحت شدن از دادن کلید، دنبال سرور رایگان میگردید، کاسپراسکای بر خلاف ناد 32 ، فقط برای آپدیت درخواست کلید نمیکنه و در صورت اکتیو نبودن کلا از کار میفته
ممنون از پاسختوننقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم تفاوت نسخه pure و نام های دیگه انتی ویروس kaspersky با هم چیه..؟
Kaspersky Pureدو محصول اصلی کسپرسکی Anti Virus و Internet Security هستند.
اینترنت سکیوریتی همون آنتی ویروس هست بعلاوه بسته های امنیتی و ضروری دیگه برای محافظت در برابر تهدید های اینترنتی که مهمترینش فایروال هست.
نسخه Pure هم که به تازگی در اومده، همون اینترنت سکیوریتی هست بعلاوه بسته های اضافی دیگه ای که مستقیما ربطی به حفظ امنیت در برابر مخرب ها و حملات رو ندارند و انواع و اقسام برنامه های مستقل دیگه ای وجود دارند که کار این اجزای اضافی نسخه Pure رو حتی بهتر از اون انجام میدند، ولی خب کسانی که نیاز به این موارد دارند میتونند یک جا در این نسخه، اون ها رو داشته باشند.
مواردی مثل :
ذخیره سازی پسورد های سایت ها
پشتیبان گیری از اطلاعات
بهینه سازی سیستم عامل و برنامه ها
امنیت در شبکه
پاک کردن غیر قابل برگشت اطلاعات
رمز گذاری و مخفی سازی اطلاعات
نسخه اینترنت سکیوریتی برای یک کاربر معمولی خانگی، گزینه کامل و مناسب و محصول اصلی این شرکت در این مورد هست که هر ساله ورژن جدیدش طراحی میشه، به علت داشتن کاربران زیاد، مرتبا باگ هاش برطرف میشه و در تست های سایت های مختلف شرکت داده میشه و لذا به اون صورت نیازی به استفاده از نسخه pure نیست، به خصوص که کلید هم به زحمت براش گیر میاد.
نسخه pure برای افرادی طراحی شد که مایل به استفاده از این اجزای اضافی یاد شده در یک محصول به طور یک جا بودند. برای اطلاعات بیشتر این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از سایت کاسپر ببینید.
بعضی اوقات یه سری سایت ها رو که می خوام ببینم کسپراسکای اونا رو بلوکه می کنه از جمله خود همین سایت . خواستم ببینم چطوری می تونم آدرس این سایتها را به لیست کسپر اسکای اضافه کنم که اونا رو بشناسه و دیگه بلوکه نکنه؟
با سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ٌWeb Antivirus White Listبرای ورژن 2012 به این طریق عمل کنید :
لیست سفید آدرس های اینترنتی
با کلیک راست روی آیکون کاسپر و زدن گزینه settings وارد بخش تنظیمات بشید.
به قسمت Web Anti Virus برید.
روی گزینه Settings موجود در قسمت Web Anti Virus کلیک کنید.
در پنجره ای که باز میشه به سر برگ Trusted Urls برید.
با استفاده از گزینه Add آدرس سایت رو وارد کرده و تمامی پنجره ها رو اوکی کنید.
با سلام
چرا کاسپر اینترنت سکوریتی 2012 روی فایر فاکس 7 یا 8 فعال نمی شه. ممنون میشم اگه اگه راهنمایی کنید.
باتشکر
شاد باشید:40:
برای فایرفاکس 7، باید با آپدیت کامل کاسپر پچ f نصب شده باشه. اگر همچنان افزونه های فایرفاکس فعال نبوند، فایرفاکس رو پاک و دوباره نصب کنید.نقل قول:
برای فایرفاکس 8 هم پچ g به زودی منتشر خواهد شد.
منظور از پچ g یا f چیه ؟
پچ ها از طریق آپدیت منتشر میشند و برطرف کننده مشکلات محصول هستند.نقل قول:
برای ورژن 2012 تا حالا 6 پچ منتشر شده که با رفتن به قسمت about برنامه قابل مشاهده است.
برای من این پچ ها نیز نصب است ولی باز هم در فایرفاکس فعال نمیشه
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
همینطور آپدیت هم هست
برای من هم فعال نبود ولی با پاک کرن فایرفاکس و نصب دوباره اون درست شد.نقل قول:
دوستان الان من 2011 رو دارم ...
2012 رو از دوستم گرفتم ولی هنوز نصب نکردم! نصبش کنم یا فرقی ندداره با این 2011؟؟
دردسر نداره ؟؟
دردسری که نداره و همیشه هم خوب هست که از آخرین ورژن استفاده کنید.نقل قول:
پچ g هم منتشر شد. 12 مگ حجمش هست. یک ریستارت بعد از آپدیت حتما لازمه.
به غیر از افزونه های فایرفاکس 8، مشکل دیر باز شدن صفحه اصلی هم برطرف شده.
باسلام
با تشکر از دوست عزیزم امید جان ؛ اگه می شه لینک دانلودش رو قرار بدین ممنون میشم.
لینک دانلود نداره، همون طور که گفتم از طریق آپدیت منتشر میشه. کاسپر رو آپدیت کنید و بعد سیستم رو ریستارت کنید.نقل قول:
سلام.
من kasper 2012 دارم.
از وقتی که ریختم اینترنتم قطع شده و وقتی kasper رو غیر فعال می کنم دوباره اینترنتم وصل می شه.
چکار باید بکنم؟
وقتی با این پیغام روی مرورگرتون مواجه میشید چیکار میکنید؟:13:
تقریبا بیشتر افراد آنتی ویروسشون خارج میکنن بعد سایت باز میکنن! ولی بهترین روش اینه که روی نوشته ای که تو کادر میبینید کلیک کنید بعد از دیدن سایت لذت ببرید جالبه بیشتر دوستان از این گزینه اطلاعی ندارن!
:11:
سلام دوستان..
من کاسپر 2012 ریختم آپدیت هم کامله.. cccleaner هم دارم رو سیستمم. چیز دیگه ای نیاز هست بریزم رو سیستمم برا امنیت سیستمم و بهبود سرعت؟ مثلا رجیستری کینر و .. دوستان که واردن یه معرفی به ما بدن که هرچی نیازه بریزم..ممنون
من Kaspersky Internet Security نسخه 2012 رو دارم. امروز کلید هاش منقضی شد.. کلید های جدید رو گرفتم ولی عجیبه که کلیدهای Kaspersky Internet Security به Kaspersky Anti-Virus تبدیل شده!
الانم با کلیدهای مخصوص Kaspersky Anti-Virus آپدیت شده؟
اول چرا اینجوری شده؟
دوم اینکه ایا حالا دیگه امیدی به کنترل محیط اینترنت نیست؟
سلامنقل قول:
اول چرا اینجوری شده؟
مشکلی نداره دوست من
چرا هست ،نقل قول:
دوم اینکه ایا حالا دیگه امیدی به کنترل محیط اینترنت نیست؟
آنتی ویروس به آپدیت نیاز داره در صورتیکه فایروال به تنظیمات مخصوص کاربر نیاز داره .
در مورد امنیت برابر مخرب ها و آلودگی سیستم، اگر Kaspersky Internet Security دارید نیازی به برنامه دیگه ای نیست.نقل قول:
با این حال میتونید از نسخه رایگان و بدون گارد فعال برنامه های زیر برای اسکن سیستم استفاه کنید.
Emsisoft Atimalware
Malwarebytes Atimalware
Super Atispyware
Hitman Pro
در مورد موارد دیگه مثل بهبود سرعت هم که گفتید جاش اینجا نیست و در انجمن بحث های نرم افزاری و سیستم عامل سوال کنید.
احتمالا اشتباها با کلید Anti-Virus فعال کرده بودبد.نقل قول:
از امضای من دویاره با کلید Internet Security فعالش کنید تا Firewall و بقیه بسته هایInternet Security دوباره فعال بشند.
چک کنید که فایروال ویندوز خاموش باشه.نقل قول:
اگر هم احتمال میدید که تنظیماتی رو دستکاری کردید، کاسپر رو پاک و دوباره نصب کنید و بلافاصله بعد از نصب ببینید مشکل پابرجاست یا نه.
سلام . من اینترنت سکیوریتی 2012 رو دارم . از کجا می تونم کاری کنم که یه نرم افزار نتونه به اینترنت وصل شه ؟؟
هر چی با فایروالش ور رفتم نفهمیدم باید چیکار کنم . ممنون می شم راهنماییم کنید . چون یه نرم افزار رو کرک کردم نمی خوام به اینتر نت وصل شه !
ایجاد محدودیت دسترسی به اینترنت برای برنامه ها1. روی آیکون کاسپر(در کنار ساعت وبندوز)، کلیک راست کنید و به بخش Settings برید.
ورژن 2012
2. از ستون سمت چپ صفحه، روی Firewall و بعد در پنجره سمت راست مربوط به اون، روی مستطیل Settings کلیک کنید.
3. برنامه مورد نظر رو پیدا کرده، با کلیک کردن روی علامت قسمت Permission مربوط به اون، محدودیت مورد نظر رو اعمال کنید :
- برای عدم اجازه دسترسی دایمی به اینترنت Block رو بزنید.
- و برای اینکه هنگام وصل شدن به اینترنت از شما اجازه بگیره Prompt for action رو بزنید.
4. در پایان تمام پنجره ها رو Ok کنید.
كسي تا حالا با نسخه هاي بيزنس اديشن كاسپر كار كرده؟ من مي خوام Kaspersky Total Space Security دانلود كنم، آيا از نسخه هاي خانگي Kaspersky Internet Security 2012 قويتره و راحت آپديت ميشه؟(منظورم از نظر پيدا شدن كليدهاش هست)
نخیر، کلید براش راحت پیدا نمیشه. اون اصلا به چه دردتون میخوره.نقل قول:
شما 2012 kaspersky Internet Security رو استفاده کنید.