کنوود kenwood kdc-U353Rنقل قول:
300 ت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنوود kenwood kdc-U353Rنقل قول:
300 ت
منم میخوام 6964 ببندم.اصلا هم چیز خاصی نمیخوام فقط میخوام صدای تو ماشین از فابریکا بهتر بشه.نقل قول:
هدویونیت 22واته؟ولی نوشته 52*4...
دوستم 6974 رو بست.صداش خیلی خوب بود رو پخش 8019.یعنی 6964 رو میگرفت صداش بهتر میشد؟
من هدیونیت sony gt860 هست ماله 5 سال پیشه که کاملا ازش راضیم و الان میخوام اسپیکر بزارم که صدای داخل ماشین کمی بهتر بشه.حالا یعنی 6964 صداش بهتره 6974 هست بدون آمپ؟چون صدای 6974 خیلی خوب بود بدون آمپ و کاملا راضیم کرد ولی با پخش 8019.نمیدونم رو پخش خودم هم صداش خوبه یا نه...
ممنون.
Sent from my Desire S using Tapatalk 2
سلام حمیدجان
نه من دیروز تماس نگرفتم
باندا رو از توپخونه گرفتم ۴۲۰، گارانتی زاب کیش لیبل مشکی- قبلا ازش دو جفت dls 960 گرفته بودم خاطر جمع اصلی فروش و یجورایی هم رفیق شدیم با هم
در مورد آمپ dls که گفتم x program نظری نداری حمید جان؟
خودش پیشنهاد میداد اونو
تو سایتش خوندم ۴ کانال 50w rms میده رو ۴ اهم، تو حالت بریج دو تا 140w rms !!! میده که فکر کنم رو بریج واسه 1073 زیاد باشه، قیمتش هم مناسب بود به نسبت حول و حوش ۳۵۰.نظرت چیه دربارش؟
راستی اون آمپ هایی که گفتی حدود قیمتش چنده؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
[/QUOTE]سلام عزیز.حضورتون رو در این بخش صمیمانه خیر مقدم عرض میکنم.
اسپیکرهاتون از نظر توان ضعیف هستند.لذا ممکنه در صورت نصب کردن سیستم ساب ووفر از نظر کیفیت صدا دچار مشکل شوید. بهتره اسپیکرهاتون رو تعویض نمائید.
چه میزان میخواهید برای آمپلیفایر هزینه نمائید؟[/QUOTE]
سلام که از ماست ، بنده هم خوشحالم که بین جمع شما هستم و از تجربیات و البته دانش دوستان بهره می برم
خدمت شما عرض کنم که یه آمپ بوش من + یک ساب سونی 1000 وات + این باندهای JVC سیستمی بود که رقبلا بسته شده بود(البته اگه بشه بهش سیستم گفت) حالا فقط بانداش مونده و بقیه رو آقا دزده نوشه جان کرده.... بماند:n27:
می خواشتم با هزینه کم دوباره سرپاش کنم چون اکثر وقتا ماشین دست خودم نیست
ترجیحا زیر 300 هزار تومن، پخش پایونیر 5050 هستش
حمید جان با این پیشنهادت کار خودت سخت تر می شه چون اونوقت باید در مورد کل سیستم اونم با قیمت پایین بهم مشاوره بدی:n06:
سلامنقل قول:
خوب خریدی.مبارک باشه.روز به روز داره تعداد 1073 کاهش پیدا میکنه چون دیگه نمایدش.واقعا BASS سنگینی داره این Coax
140وات واقعی قلقلکش هم نمیده.قیمتش خوبه بگیر.ولی من با بریج 4 کانال برای اسپیکر زیاد موافق نیسم.
اون آمپ گلیدن که بالاس 1450.
پایونیر 5500 بگیر.بهتر از بریج هست.
سلام عزیز.حضورتون رو در این بخش صمیمانه خیر مقدم عرض میکنم.
اسپیکرهاتون از نظر توان ضعیف هستند.لذا ممکنه در صورت نصب کردن سیستم ساب ووفر از نظر کیفیت صدا دچار مشکل شوید. بهتره اسپیکرهاتون رو تعویض نمائید.
چه میزان میخواهید برای آمپلیفایر هزینه نمائید؟[/QUOTE]
سلام که از ماست ، بنده هم خوشحالم که بین جمع شما هستم و از تجربیات و البته دانش دوستان بهره می برم
خدمت شما عرض کنم که یه آمپ بوش من + یک ساب سونی 1000 وات + این باندهای JVC سیستمی بود که رقبلا بسته شده بود(البته اگه بشه بهش سیستم گفت) حالا فقط بانداش مونده و بقیه رو آقا دزده نوشه جان کرده.... بماند:n27:
می خواشتم با هزینه کم دوباره سرپاش کنم چون اکثر وقتا ماشین دست خودم نیست
ترجیحا زیر 300 هزار تومن، پخش پایونیر 5050 هستش
حمید جان با این پیشنهادت کار خودت سخت تر می شه چون اونوقت باید در مورد کل سیستم اونم با قیمت پایین بهم مشاوره بدی:n06: [/QUOTE]
بله واقعا کارم سخت شد.
مجبوری پایونیر برداری چون هرچقدر فر میکنم واقعا نمیشه با هزینه ای که در نظر گرفتید کاری کرد.
چه مدلی حمید جان؟
لینکی اگه داری بذار
بالاتر از اون خودت چی پیشنهاد می کنی ؟ در ضمن نظرت در باره امپ ام بی اکوستیک چیه ؟ تجربه یه مدلشو داشتم حدود 3 سال پیش بنظرم خوب بود اما الان نمی دونم قیمتش چقدر شد یا تو بازار هست یا نه
ای ای اینقل قول:
چیکار داری میکنی؟؟؟
رو کن ببینیم چیه
حداقل در موردش بنویس!
حمید جان واسه این میگم آخه، چون رو خود باند زده 100w rms واسه این میگم 140w واسش زیاد نباشه؟ چون تو پیشنهادخود dls گفته لازم نیست حتما تا وات اسپیکر آمپلی باشه میشه با آمپ پایینتر صدای خوبی گرفت!؟ البته شما استادی و حرفت برامون سند،از رو کنجکاوی دارم میپرسم.
رو بریج کیفیت میاد پایین یا آسیب میزنه به اسپیکر؟
gladen 100c4 قیمتش چنده حمید جون؟
سلام دوستان برای پخش زیر بدون آمپلی چه باندی پیشنهاد میکنید؟میخوام روی پراید ببندم.
قیمتش مناسب باشه (نهایت 150) و صدای شفاف در کنار بیس خوب داشته باشه.
PIONEER DEH-3050UB
اینم لینک مشخصات پخش
داداش این دیگه که معلومه نوشته 4 تا 50 ماکزیمم پاور هستش یعنی حداکثراش که تو بهترین حالت 4 تا 22 مفید میتونه تحویل بانده بده مطمعنن هیچ فقط کیفیت صدایی که دوستتون با 8019 در آورده رو شما با سونی نمیتونین بگیرین ولی بدون آمپ 6964 بهتر از 74 هستش فرقی نمیکنن با هم فقط 74 قدرتی تره با آمپ صدای اصلیش در میاد 6964 بدون آمپنقل قول:
ممنون حمید خان امیدوارم به زودی عکسای کامل پروژه رو بزاریم
کسی نبود راهنمایی کنه؟:n28:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه یکم بودجتو بتونی ببری بالا، dls 960 انتخاب خیلی خوبیه
میتونی با پخش راهش بندازی، آمپلی خور هم هست میتونی بعدا اگه خواستی یه آمپلی هم بندازی تنگش
حدود ۲۲۰،۲۳۰ میتونی تهیش کنی
با این بودجه فقط پایونیر 6964 میتونی بگیری که فقط میتونی با پخش راش بندازی به درد ارتقا در آینده نمیخوره آمپ خور نیستنقل قول:
اما اگه میتونی در اینده آمپ بزاری کنوود
KFC-M6932A پیشنهاد میکنم 150 تومان هستش فعلا با پخش میتونی استفاده کنی صداش از پایونیر باحال تره بعد هم یه آمپ دوکانال مثل کنوود 5203 اگه تونستی براش بزار که دیگه بهتر هم میشه صداش
اینم لینک مشخصاتشه
سلام دوستان من میخوام اسپیکر برای ماشین بخرم
نمیخوام زیاد خرجش کنم
به نظرتون این مدلش چه جوریه و قیمتش چنده الان؟
Pioneer TS-A6994S
:n13:
دوستان کسی تجربه نصب ساب روی طاقچه تیبا داشته ؟
چند سانتی میخوره بهش و چی پشنهاد می دین؟
لنگرود جان دررررودنقل قول:
حدود قیمت 5203 چقدره؟
مرسی دوست گلم نظرت در مورد این مدل چیه؟نقل قول:
صداش بدون آمپ درمیاد؟ با آمپ چطوره؟
6974 بدون آمپ هم آره در میاد الان مردم 6975 بدون آمپ به 7150 وصل میکنن میگن ببین حرف ندارهنقل قول:
6974 آره بدون آمپ صدا میده ولی اینا باندای هستن که احتیاج به آمپ دارن وقتی آمپ نباشه 6964 بهتر از 6974 هستش 6974 و 6963 فرقی با هم نمیکنن فقط اگه به 6974 آمپ وصل بشه میتونه حجم صدای بیشتری نسبت به 6964 تولید کنه ولی بدون آمپ 6964 بهتره
بازم به نظر من KFC-M6932A از 6974 بهتره حتی قبلا آقا حمید هم اینو بهم معرفی کرده بودن برا یکی ازدوستام تهیش کردم
قیمت ندارم ولی پارسال هم قیمت 3500 پایونیر بود الان 3500 حدود 180 هست 5203 فکر کنم بین 160 تا 180 بهتون قیمت بدننقل قول:
الان بین 200 تا 250 هست پایونیر شاپ زده 226 تنقل قول:
حرف آقا حمیدو گوش کنین پایونیر ارزش این همه هزینه نداره
آمپتون چی هستش؟
یه dls دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه قبل معرفی کردن که به گفته ایشون 220 یا 230 هست اینم مشخصاتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم از 6994 بهتره در ضمن به جای 6994 میتونی به جی بی ال و راکفورد هم فکر کنی خیالت راحت صداشون دل نشین تر از 6994 هستن
ممنوننقل قول:
ولی متاسفانه من رفتم تو همین دوساعته گذشته همون پایونیر بستم برام بانصب 240 تموم شد
صداش بدک نیست ولی چون ضبط ماشین فابریک کارخونس نمیشه انتظار چندانی داشت
حالا من میخوام یه ضبط بگیرم که USB هم بخوره و با این پایونیر همخونی داشته باشه چی بگیرم و چند تموم میشه برام؟
اگه آمپلی نخواد بهتر نمیخوام زیاد خرجش کنم فقط میخوام یکم صدا داشته باشه
داداش پخش آمپلی نیاز نداره این بانده که به آمپلی نیاز داره که باند شما هم به آمپ نیاز دارهنقل قول:
جدی؟نقل قول:
حتما نیاز داره؟
خب یه ضبط که USB هم بخوره چند میوفته برام؟
آمپلی چی خوبه؟
سلام دوستان
چند وقت پیش یه کامپاننت کدنس 10 سانتی به پستم خورد بعد چند روز با مشورت حمید خان خریدمش
همون طور که میدونید آمپم (6500) برای سیستمم ضعیف بود ، با مشورت آقا حمید قرار شد که آمپلی 8004 jvc بگیرم
خلاصه حریدمشون و بعد چند روز صبر و اینور و اونور بگرد دنبال یه نصاب خوب که کامپ ها رو نسوزونه و ... اونا رو نصب کردم
اول از آمپ بگم ، واقعا آمپ به این قدرت ندیده بودم
هر چقدر گین و باز میکردم و ولوم میدادم اسپیکر آخ نمیگفت تا جایی که دیگه خودم ترسیدم گفتم الان منفجر میشه اسپیکر ولی هنوز صدا کاملا شفاف و با کیفیت بود.
کامپ ها رو وصل کردم با اینکه کامپ ها 10 سانتی هستند ولی کیفیت و تفکیک صدای فوق العاده ای دارن
جوریه که دلم نمیاد از ماشین پیاده بشم
پرتاب صدا و کیفیت ، به جرأت میتونم بگم چند برابر شده
به یه نتیجه ای رسیدم:
این که تاقچه عقب جای خوبی برای اسپیکر نیست ، به نظر من بهترین جا برای اسپیکر اول درب جلو و بعد درب عقب هست
گفتم بعد نصب اعضای جدید سیستمم یه ری ویو ای بزارم شما هم ببینید چه جوریه!
به نظرم اونایی که میخوان سیستم کیفیتی داشته باشن فکر اسپیکر 6*9 و تاقچه عقب رو از سرشون بیرون کنند
از آمپ چیزی نمیدونمنقل قول:
از آقا حمید بپرسین یه آمپ مناسب برا 6994 بهتون معرفی کنن بودجنون هم بگین برا خرید پخش
ولی رو پراید جواب نمیده آخه باندا تو داشبورد میخورن داشبورد هم ضعیفه اصلا باکس مناسبی برا باندو کامپ نیست زیرش بازه تازه باندا هرچی قدرتی تر باشن داشبرد بیشتر به صدا می افته:n27:نقل قول:
در چه صورتی خوب نیست؟ در صورتی که بخواد مثل ساب برات بکوبه ولی من به صورت مید رنج ازش استفاده میکنم وهیچ صدایی نمیده. واقعا عالیه. هرکی تو ماشین نشسته حال کرده.نقل قول:
مثل کامپ های 16 سانتی نیستن ولی عالین . حالا اینورا اومدی هماهنگ کنیم بیا گوش کن.
نمیدونم شما چی گذاشته بودی جلو پراید که این تصویر رو تو ذهنت داری مثلا ساب کامپیوتر گذاشتی یا ... (شوخی) ولی واقعا معرکه س . آهنگ هایی که اصلا سالی یه بار گوش نمیدادم رو الان گوش میدم . واقعا تفکیک صدا رو عالی کرده و ریز صدا ها رو خیلی عالی پخش میکنه و همچنین ریز صدا ها تو بیرون ماشین هم به راحتی به گوش میرسه
جوری که بیرونی ها هم لذت میبرن!
در مورد کیفیت صدا باهات موافقم، شفافیتی که کامپ داره واقعا دلنشینه و بنظر من هم با اسپیکر قابل مقایسه نیست.نقل قول:
من تجربه کامپ هرتز سری انرژی رو داشتم (HSK 165) بنظرم قابل قیول و راضی کننده بود. البته اونموقع قیمتش 250 بود.
شاید تو مدل های خاصی با قیمت ها بالاتر و یه برند خاص ین شفافیت برای اسپیکرها هم باشه،( اساتید با تجربه نظر بدن ما هم استفاده کنیم.)
الان هر چی فکر میکنم میبینم اسپیکر اصلا به درد نمیخوره مگه برای کسانی نمیخوان ساب بگیرندنقل قول:
وگرنه کیفیتی که کامپ داره به هیچ وجه قابل مقایسه نیست با اسپیکر.
آمپلی هم خیلی مهمه . آمپلیم 120 واته و کامپ ها 60 وات .
میترسم کامپ ها بسوزه آخر!
منم قدر تو می ترسم دادا :sq_3:نقل قول:
اینو گفتی یاده یه چیزی افتادم
تو دفترچه راهنمای یه اسپیکر DLS بود به نظرم، نوشته بود ورودی کم به باند قوی همون قدر به باند ضرر می زنه که ورودی زیاد به یه اسپیکر ضعیف، در این مورد چیزی خوندین بچه ها؟
حالا مثلا من اگه یه باند داشته باشم که rms هر کدومشون 80 باشه، مثلا میتونم به یه آمپی که در نهایت می تونه 40 یا 60 وات RMS خروجی به هر کدومشون بده رو درایو کنم؟ مخصوصا اگه توان آمپ 40X4 باشه
ببین به نظر من بستگی به آمپ داره. اگه آمپ خوبی باشه آسیب نمیزنهنقل قول:
اگه بدون آمپ ببندی فکر کنم تو طولانی مدت یکم خرابش کنه البته دقیق نمیدونم
ولی من اسپیکر 40 واتی رو به آمپلی زدم هیچ مشکلی نبوده مگه تو ولوم های بالا که اونم راه حل داره میتونیم گین رو کم کنیم و ...
ولی خودت حساب کن آمپ 120 واتی با اسپیکر 60 واتی! به راحتی میتون منفجرش کنه!
بنظرتون بهترین باندی که میشه برای سیستم بدون ساب بست چیه؟
دوستان قیمت هم مد نظرمه ، گیر گردم سر باند خریدن، دلم نمی یاد 500 چوب بدم پای باند :n15:
دوستان یه سوال دارم ازتون
لـــــــــــــــطفا" کمک کنید
یه پخش 7250 دارم که رو ماشین نبود.آقا این چراغ دکمه های پخش روشن نمیشد دادم تعمیر کنن که حدود 30 آب خورد برام
حالا که بازش کــرده میگه برقی که پخش به آمپیلی میده قطع شده و مثل اینکه آی سی چیزی سوخته و 70/80 خرجشه
حالا گذشته از خـــرجش میگه میتونی سیم برق آمپیلی و از ماشین بگیری و سر راهش یه کلید بذاری!!!!!!!
این داستانش چیه؟کسی سر در میــاره!!!!!
اصــــــــــــــــــــــا " ارزش داره درستش کنم؟
راهــــــــــــــــــــــ ــــنمایی کنید:n16:
دوستان تایپکی هست برا خرید و فروش سیستم صوتی ماشین من یه ذره گشتم پیدا نکردم اگه میشه لینکشو پ.خ کنید یا مدیریت یه راهنمایی کنه جای اینکه هی پیامامو پاک کنه.
یک سوال برام پیش اومد نصاب چیکار می تونه انجام بده موجب سوختن کامپ بشه؟نقل قول:
با اجازه اساتید ...نقل قول:
بنظرتون بهترین باندی که میشه برای سیستم بدون ساب بست چیه؟
دوستان قیمت هم مد نظرمه ، گیر گردم سر باند خریدن، دلم نمی یاد 500 چوب بدم پای باند :n15:
چند تا باند که بیش تر استفاده نمیکنن ایرانی ها یا 6975 پایونییر که اسمشو میشنوم کهیر میزنم :n02:
یا کنوود 718 که همون حالت قبل رو بهم دست میده :n02:
یکی هم dls 1073 که کوب خوبی داره و نسبت به دو تای بالایی بهتر هست و قیمت دست دوش 280 تا 300 هست نوش هم نزدیک 430
اما این باند و دو مدل بعدی امپ قوی میخواد تا درایو بشه ... شما امپ تون رو هم معرفی کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند
گزینه بعدی گلیدن MC609 هست که حمید خان اومد ازش بپرس تخصصی بگه برات قیمت 500 و کیفیتی تر هست
اودیسان CO609 هم هست تو سبک DLS 1073 هست حدودا ...
اگر میخوای بگیری رو این سه تا آخری فک کن ...
اما من کلا با باند حال نمیکنم کامپوننت بهتر هست کلا باید هر چیزی کار خودشو بکنه شما یه کامپ خوب بگیر ایشالله بعدها یه ساب خوب هم به سیستم اضافه میکنی اما باز صلاح کار رو شما بهتر میدونید ...
سلام بنده استاد نیستم کوچیک همتون هستم.نقل قول:
همونطور که تلفنی هم عرض کردم.توان بالا مثلا 50-60 وات بالاتر ار توان RMS اسپیکرها حتی تو ساب ووفرها تا سخ برابر توانشون هیچ آسیبی نمیرسونه البته در صورتی که تنظیم و کنترل شده باشه و از کلیپینگ و دیستورشن دور باشه.ضمنا ما بحث افت ولتاژروهم دارم که باید بهش توحه نمودو....
RS100C4 قیمتش 1150هستش.
اسپیکر 1073 یا Co609نقل قول:
من کار نکردم ام بی رو.
خودت اندازه عرضش رو بگیر ببین چند سانته؟اگر از 30 سانت بیشتر باشه 12 میشینه.نقل قول:
بله کاملا درسته.ولی در شرایط برق ثابت و سالم 14.4 ولت وگرنه خیر.نقل قول:
خیر.برای خرید و فروش به سایتهای همسایه باید مراجعه نمائید.نقل قول:
پس باید خیلی جالب شده باشه محمد جوننقل قول:
من رو صدای داشبورد خیلی خیلی حساسم به خاطر همین گفتم
max power کامپه مگه چقدره؟یعنی از 120 وات که آمپ داره میده کمتره که میترسی بسوزه!!
باحال ترین چیز کامپ که خیلی باهاش حال میکنم وقتی که تیوترو گوشه ستون میزاری پیس پیس میکنه مستقیم طرف صورت آدم فکر میکنه تو استدیو نشسته
خوش به حالت
خب وعده داده بودم که عکس از یه سیستم کیفیتی براتون بزارم. بفرمائید::n12::n19::n20:
دو جفت کامپوننت زیرو 165 به قیمت هر جفت 1.150.000 تومن.
این کامپوننتها سری Sound Quality هستند.ساخت آلمان و از کیفیت ساخت بسیار بالائی برخوردارند.از مجله اتو های فای 6 ستاره و امتیاز 77 از 100
رو دریافت کرده.از نظر کیفیت نشان Absolute رو اخذ نموده.
-----------------------------------------------------
خب نوبت به موتور راه انداز این درایورها می رسه.آمپلیفایر ماسکونی One 120.4.برند ماسکونی یه برند فقط آمپلیفایر ساز هست.ساخت ایتالیا و بسیار با کیفیت به طوری که این آمپ رو خودروهای گرانقیمت مثل فراری و اغلب با اسپیکر K2Power فوکال بسته شده.قیمت این آمپ 1.420.000 تومن هست.
کابلهای RCA نیز از سری ZERO هستند که سری Hi-End این کمپانی محصوب میشه و من نیز خودم دو جفت دارم. واقعا کیفیت عالی داره. قیمت هر جفت کابل 100.000 تومن می باشد.
سورس این سیستم نیز از برند خوش نام و معروف پایونیر مدل 80PRS انتخاب شده که با توجه به تغییراتی که نسبت به RSII داره باید پخش مناسب و حرفه ایی باشه.عکسهای پخش رو بعدا براتون میزارم چون پخش رو خود داریوش خان تهیه نمودند به قیمت 930.000 تومن.
انشاءالله پس از نصب و شنیدن صدا یه Review مینویسیم.