شما به فکر تیم خودت باش ! همین پلگرینی از صدتا مربی لیگ برتری داغون بهتره ! نمونش فرگوسن ! اگه فرگوسن مربی بود منچستر تو فینال لیگ قهرمانان 90 دقیقه له نمیشد :27:نقل قول:
شما به فکر تیم خودت باش ! همین پلگرینی از صدتا مربی لیگ برتری داغون بهتره ! نمونش فرگوسن ! اگه فرگوسن مربی بود منچستر تو فینال لیگ قهرمانان 90 دقیقه له نمیشد :27:نقل قول:
ویرایش شد ...
چقدر خشنی شما ! یه پیشنهاد دوستانه داد همین ! جوش نیار !نقل قول:
قبلا مربیه ویارئال بوده و واقعا این تیمو در بالاترین سطح نگه داشته بود ! به نظر من تو رئال هم موفق خواهد بود ! البته انشاالله !
البته باید توجه کرد ما هدفمون از لالیگه خیلی بزرگتره !! لالیگا ها فقط این کاتالانا هستن ! ما باید با لیگ برتر بازی های خوبی بکنیم تا بتونیم به 10 تا جام برسیم !نقل قول:
قبلا مربیه ویارئال بوده و واقعا این تیمو در بالاترین سطح نگه داشته بود ! به نظر من تو رئال هم موفق خواهد بود ! البته انشاالله !
به نظر من توی لیگ دیگه از خوانده راموس که بهتر نمی تونیم پیدا کنیم ! اگه یه مربی جام باشگاها می اووردیم بهتر بود !!
wow wow wow
وااای
چه خبره تاپیک
ایول بچها دست و پنجتون درد نکنه
در مورد ریبری بگم مهم نیست
اگه این فصل نشد فصل بعد دی
ولی باید مایکون رو بگیریم
و چند دفاع خوب
هافبک دفاعی هم همین لاس خوبه
====================
بینم کی بود به منچستر بد گفت؟؟؟؟!!!!!!!! دی
فردا ایشالا خبرهای خوشتری میشنویم
بچها این اردوهای تیم ملی لعنتی کی تموم میشه
دلم لک زد که کریس و کاکا رو با لباس رئال ببینم
البت ویا رو نیز هم
به نظر من راموس اگه همون راست بازی کنه بهتره ! ما دنبال دفاع وسط باشیم خیلی بهتره الان !نقل قول:
وااای
چه خبره تاپیک
ایول بچها دست و پنجتون درد نکنه
در مورد ریبری بگم مهم نیست
اگه این فصل نشد فصل بعد دی
ولی باید مایکون رو بگیریم
و چند دفاع خوب
هافبک دفاعی هم همین لاس خوبه
====================
بینم کی بود به منچستر بد گفت؟؟؟؟!!!!!!!! دی
فردا ایشالا خبرهای خوشتری میشنویم
بچها این اردوهای تیم ملی لعنتی کی تموم میشه
دلم لک زد که کریس و کاکا رو با لباس رئال ببینم
البت ویا رو نیز هم
بله 100% همه ی رئالی ها دلشون برا قهرمانی در اروپا تنگ شده ! تازه این فصل هم فینال در ورزشگاه ما برگزار میشه !نقل قول:
همه چیز امادس تا یه فصل رویایی رو داشته باشیم !
آخ آخ بريد تو تاپيك بقلي ببينيد از حسودي دارن چي مينوسن
راستي جنبه بچه هاي منچستر هم خيلي كمه
پست من بعد از چند دقيقه بر فنا رفت و نزديك بود اخطار بگيرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: داوید ویا قیمت بسیاری دارد ولی داوید سیلوا اصلا فروشی نیست.
رئال مادرید به دنبال خرید داوید سیلوا بود ولی مقامات والنسیا اعلام کردهاند او را نمیفروشند. والنسیا میخواهد دست کم یکی از ستارگانش را نگاه دارد. آنها برای حل مشکلات مالی مجبور به فروش بازیکنان خود شدهاند اما مانوئل یورنته، رییس جدید باشگاه گفته تلاش میکند داوید سیلوا، داوید ویا و رائول آلبیول را نگاه دارد:
«سیلوا فروشی نیست و پیشنهادی هم برای او نرسیده.» خورخه والدانو مدیر رئال هم گفته بود قیمت داوید ویا به حدی بالاست که قابل خریدن نیست. چلسی هم ویا را میخواهد و بارسلونا و رئال مادرید هم مدتهاست میگویند دنبال او هستند. البته سیلوا برای والنسیا بازیکن مهمتری به شمار میرود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: منچستریونایتد با قبول پیشنهاد نجومی رئال مادرید برای فروش کریستیانو رونالدو به این تیم موافقت کرده و انتظار می رود مذاکرات باشگاه مادریدی و ستاره پرتغالی تا پایان ماه ژوئن به انتقال قطعی او به رئال منجرشود
منچستریونایتد به طور رسمی اعلام کرد که با پیشنهاد نجومی رئال مادرید مبنی بردراختیار گرفتن کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی خود موافقت کرده است. مادریدیها از دوسال پیش تاکنون برای خریدن رونالدو تلاش می کردند ولی باشگاه انگلیسی هربار با پیشنهاد باشگاه تحت هدایت رامون کالدرون برای فروش رونالدو مخالفت می کرد.
اما رئیس جدید باشگاه اسپانیایی فلورنتینو پرس چند روز پیش کاکا ستاره برزیلی میلان را با 65 میلیون یورو به سانتیاگوبرنابئو آورد و او را بعد از زین الدین زیدان که با 73 میلیون یورو درسال 2001 به همین تیم انتقال یافته بود، دومین بازیکن گران قیمت تاریخ کرد.
حالا با فروش کریس رونالدو به رئال مادرید با مبلغ 94 میلیون یورو که دو باشگاه برسرآن توافق کرده اند، رکورد جدیدی درنقل وانتقالات بازیکنان دنیای فوتبال رقم می خورد. انتظار می رود مذاکرات رئال مادرید با کریس رونالدو تا پایان ماه جاری میلادی و یا زودتر ازآن به پایان رسد و او به طور رسمی بازیکن تیم اسپانیایی اعلام شود.
در بیانیه رسمی باشگاه منچستریونایتد که امروز صبح بدین منظور منتشرشده آمده است:" منچستریونایتد از سوی رئال مادرید پیشنهاد 80 میلیون پوندی برای فروش رونالدو دریافت کرده که یک رکورد جهانی در بازار نقل و انتقالات محسوب می شود. با توجه به اظهارات کریستیانو رونالدو در مورد علاقه او به ترک منچستریونایتد و بعد از مذاکره به مدیربرنامه های او، یونایتد موافقت کرده تا مسوولان رئال مادرید با این بازیکن وارد مذاکره شوند.انتظار می رود مذاکرات دو طرف تا 30 ژوئن به پایان رسد و باشگاه تا آن تاریخ دراین رابطه اظهار نظری نخواهد داشت
نظر شما ملاک نیست دوست عزیزنقل قول:
من از اومدن کاکا خیلی خوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برعکس از اومدن رونالدو خیلی ناراحت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بشدت حالم از رائول بهم میخوره : دینقل قول:
اقا کسی لطفا در مورد رائول حرف بد نزنه !!( با خودم طرفه ) :دي
: دینقل قول:
عجب مقاله ای بودا! دمت گرم: دی
پیش به سوی مایه دار شدن!!!
ویدیچ میخوایم : (( : دی
رسمی اعلام شده اومدن کریس یا نه : دی
رسمی در حد جام جهانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی با شما صحبت نکرد دوست عزیز :3:نقل قول:
دوست عزیز دعوا داری ؟ : دینقل قول:
بچه ها نظرتون در مورد داریو سرنا دفاع وسط پورت موث چیه ؟ بنظر من بازیش خوبه ها : دی
تو اگه رئالی بودی هیچوقت این حرفو نمیزدی / متاسفم برات :41:نقل قول:
مرسی داداش
ممنونم پرز جونم: دی
من ویا رو هم میخوام.......
دوست عزیز نه !نقل قول:
بچه ها تمو مش کنید دیگه
یه چیزم بگم انقدر به رائول بدو بیراه نگید بعد جلوش یه دی بزارید :19:
رائول رو سر ما جا داره:40:
من از وقتی بدنیا اومدم عاشق رئال بودمنقل قول:
تو اگه رئالی بودی هیچوقت این حرفو نمیزدی / متاسفم برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کلا از رائول و استیلش خوشم نمیومد : دی
دوست عزیز پس واسه چی میزنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز نه !
هافبک دفاعی هم میتونیم گلن جانسون رو بخریم بازیش خوبه : دی
دوست عزیز همه چی که استیل نیست ما رائولو بیشتر به خاطر غیرتو اخلاقش دوست داریم
ازون لحاظ منم دوسش دارمنقل قول:
دوست عزیز همه چی که استیل نیست ما رائولو بیشتر به خاطر غیرتو اخلاقش دوست داریم
خودشو خوشم نمیاد ازش
درضمن هافبک میانی پورتو هم خوبه (فرناندو) : دی
یه تلنت توپ پیدا کردم !
آردا توران هافبک هجومی گالاتاسرای !
خیلی خداس ... به پرز پیشنهادش بدید : دی
هی هی رفقا اروم
چه خبره
خواهشا از این شوخیا نکنید
گاهی منجر به سوء تفاهم میشه
بهتره از ابراز بعضی از عقایدمون که میدونیم به بعضیها بر میخوره جلو گیری کنیم
خیلی بهتره که رعایت کنیم.
یه صلوات بفرستید تموم
و یه درود بر پرز و لعن و نفرین بر کالدرون
======================
خواهش میکنم درباره رائول اینجوری حرف نزنید...
رائول اسطوره رئاله!
به رئال تعلق داره.
باشه بابا ترکوندید منو
چرا 8ماه پیش که گفتم انقد جدی برخورد نکردید تازه خیلیا تایید کردن!
مثه که جای من تو این تاپیک نیست
فیلند بای
خوشحال شدم این چن وقته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت حركت اين تاپيك برابر با سرعت نوره :دي
عجب کسایی پیدا میشنا.....
وقتی تیم تو بهرانه هیشکی نیس اینجا ! وقتی داره خوب جلو میره همه میشن طرفدار پرپاقرص رئال !!
منظور ؟! شب باخت رئال از بارسا شما اینجا بودی ؟! یا باخت مقابل لیورپول ؟!نقل قول:
خیلی شرمندهنقل قول:
والا یه رئال هست و عشق ما
نمیتونیم ناراحتیش رو ببینم
اینه که نمیام
ولی خوب وقتی که سرحاله برا چی نیام
من از این بابت شرمندم
ولی از این به بعد همیشه میام
ایول / حرف دلم رو زدی :10:نقل قول:
نه آقا با شما نبودم .نقل قول:
شما یه رئالی کاملی :11::46:
چند نفر و می گم !
حالا اهمیتی م نداره :46:
منظورم که واضحه !نقل قول:
بله من بودم ، همیشه من تو این فوروم هستم ، فقط هیچ وقت پست ندادم :13:
اینایی که دارن میاد هر کدوم یه تیمن...!
سال دیگه 3 تا جامو نگیریم رئالو باید جمعش کرد...!
من موقع باخت ها هم این جا بودم
نقل قول:
حالا مگه جای شما رو تنگ کردن؟