اگه تیکه تیکه باشه اره.قابلیت انتخاب داره.با 9 seed هم که خوب دانلود میشه...!حداقل با سرعت قابل قبول...نقل قول:
اگه تیکه تیکه باشه اره.قابلیت انتخاب داره.با 9 seed هم که خوب دانلود میشه...!حداقل با سرعت قابل قبول...نقل قول:
مرسی
حالا ببینم اگه سید هاش از اینی که هست هم آبتر رفت باید برم دست به دامن اون شم
دوستان کسی هس که دعوت نامه demonoid.com داشته باشه لطف کنه؟
دانلود نامحدود از UseNeXt ، برای دانلود برنامه هک شده به این تاپیک مراجعه کنید ، در ضمن تشکر یادت نره .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4113342#post4113342
آيا ميشه از وسط دانلود يه فايل بزرگ مثلاً 8 گيگابايتي نرم افزار دانلود از طريق تورنت رو عوض كرد؟ آيا اصلاً تأثيري داره كه از نرم افزار قوي تري استفاده كرد؟
من الآن دارم از Bitcomet استفاده ميكنم. تعداد seed هاي تورنت من اولش 6 تا بود الآن شده 1 و فايل مورد نظر هم 8 گيگابايته و من هم 51% تكميل كردم ولي به دليل كم شدن تعداد seed ها من مشكل پيدا كردم و سرعت دانلودم از 32KB رسيده به 1KB آيا فكر ميكنين استفاده از نرم افزار بهتر تأثيري داره يا نه؟
این بزرگترین ضعف توررنت است...تعویض نرم افزار هیچ کمکی نمیکنه.چون تعداد سید ها برای تمام نرم افزار ها یکیه...فکر نمیکنم بشه وسط داتلود ادامه دانلود رو با یه نرم افزار دیگه ادامه داد..نقل قول:
مثلا من خودم یه فایلی رو دان کردم چجوری میشه با معرفت شم؟!!!!(seed شم؟)
راستی یه شرکتی که سرعت دانش بالاس توش تورنت نصب کردم اما جواب نمیده.seed و peer فعالش صفر میزنه!!! آی پی ش مشکل داره؟اونجا شبکه اس هر کی آی پی مخصوص داره.سرعت دانش به 15mg/s هم میرسه.اگه تورنت جواب بگیرم میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟
کمک کنید پیلیزززززز
پس وقتي نتونه سرعت دانلود رو بهبود بده استفاده از نرم افزار هاي ديگه چه منفعتي رو برامون در پي داره؟نقل قول:
اگر ميخواي جزء Seed ها بشي بايد دانلودت تموم شده باشه و در ضمن فكر ميكنم بايد يكي از اعضاي Wan هم باشي اونوقته كه فقط ميشي فرستنده (فقط Upload ميكني و دانلودت صفر ميشه) تا زماني كه Stop نكني كار آپلود ادامه پيدا ميكنه.نقل قول:
در مورد سئوال دومت هم بايد بگم كه اگر Seed و Peer داخل كروشه[ Seed / peer] صفر باشن يعني اصلاً اون تورنت فعال نيست و بهتره از ادامه كار صرفنظر كني چون فقط داري وقتتو تلف ميكني.
دقیقا متوجه منظور سوالتون نمیشم....ولی هر کسی با یه نزم افزار راحت تره و من منظورم تعداد سید ها بود که گفتم با تعویض نرم افزار سید یک فایل تورنت افزایش پیدا نمیکنه.نقل قول: