واقعا دعوا داریا :-)) :-)) :-))نقل قول:
Printable View
واقعا دعوا داریا :-)) :-)) :-))نقل قول:
دادا یه قسمتهایی رو سانسور کردم که اینجا بن نشم :)نقل قول:
این شرکتهای اینترنتی اعصاب واسم نزاشتن ناموسن :|
سلام دوستان
فرم جمع اوري داريد؟اگه بزاريد ممنون ميسم
سلامنقل قول:
من چند تا دلیل دارم که خیلیا هنوز موندن و تخلیه نکردن تو همین تهران مرکز مخابراتی ما هیچ isp دیگه ای حضور نداره
پورت ها محدود هست مجبوری هست استفاده ازش
دیگه بدتر از این نیست به جای 4 مگ 0.5 مگ بهت سرعت بده و تازگیا دم به ساعت قطعی داره !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ولی دهن اینا تا سال دیگه صاف میشه زمانی که اینترنت های موبایل فعلا همین طور دارن سایت احداث میکنن
ولی پهنای باندشون کمه زمانی که تحریم ها بره کنار ورود تجهیزات و پهنای باند ارزونتر بشه چنان این شرکت ها مثل پارس زمین میخورن که نمیتونن بلند شن درشون باید تخته کنن
isp ها فوقش بتونن تا 16مگ سرویس بدن اونم زمانی که نویز نباشه ولی خودمون میدونیم خطوط تلفن ما اکثرا این توانایی رو ندارن پس همین العان این شرکت ها دارن گیگی 3600 میفروشن پس هیچ توجیه نداره سرعت که پایین هست گرون هم میدن و رایگان شبانه هم که ندارن !!!!! پس چطوری میخوان مشتری هاشون نگر دارن ؟؟؟
خودشون فهمیدن که دارن به پایان خط نزدیک میشن دست به دامن وزیر ارتباطات شدن جلوی ایرانسل و بقیه رو بگیره
تا رقیب نشن نمونش همراه اول که یه مقدار دولت کنترل داره سرعت تجهیز کم کردن ولی ایرانسل داره با سرعت داره
تمام شهر و شهرستانی که شاید بگم 50 خانوار توش نیست تجهیز میکنه
پی نوشت: آقا نمونش همین تاپیک ها تو این سایت میتونه نمونه خوبی از استقبال(چقدر خلوته یا شلوغه) از یک شرکت های سرویس دهنده باشه باشه العان یه تاپیک هست که اینجا هست فکر کنم از 5-6 ماهه کسی پست نگذاشته آمده بودن نمایشگاه الکام سرویس یکساله 30 گیگ
4 ساعت شبانه رایگان فقط 15 هزار تومن ببین به چه بدبختی افتادن چه طوری مشتری جذب کنن فکرشو بکنید
داغون شدن:n33:
پارس آنلاین 256 صفحه
شاتل 301 صفحه
ایرانسل 1790 صفحه :n18:
آسیاتک 2646 صفحه :n20:
و بقیه ......
خیلی جالب هست پارس آنلاین از همه نسبتا کمتره به یک شرکت isp مهم که زمانی یکی از بهترین سرویس دهنده adsl بود :n24:
ایوووولا ، خیلیی با حال حرف زدی :n02::n02:نقل قول:
ولی در مورد اینکه گفتی هرکی ازتون سرویس گرفته مغز خر خورده ، باید بگم که خود من الان از این شرکت سرویس گرفتم ، چرا؟ چون اولا که جشنواره خیلی خوبی گذاشته بود که 3 ماه با 53 گیگ حجمو میداد 53 تومن ، یعنی ماهی 17 گیگ که خیلی به صرفه و عالی بود و دوما که من فعلا زیاد دانلود ندارم که نگران شبانه 1سومش باشم!
واضحه که وقتی این 53 گیگم تموم شه ، علی القاعده از این شرکت تخلیه میکنم...
فرم جمع اوري دارين دوستان
بله عزیز من از دوستان عزیزم معذرت میخوامنقل قول:
اصلا قصد جسارت نداشتم
راستش اونجا قبلش با اوپراتور اسیاتک هم صحبت کرده بودم کمی عصبانی بودم
حرفهایی که گفتم از روی ناراحتی بوده شما خواهشا به دل نگیرید دوستان
:n12::n12:
پنجشنبه ها و جمعه ها داغووون ! اخیرا برای کاری به صورت حضوری به شرکتشون تو آپادانا مراجعه کردم به نظر میاد دیتاسنترشون روز به روز در حال جذب کاربرهای بیشتری هست خدا به داد مشترکین اینترنت برسه.
پینگ من صبح ها خوبه از ظهر شروع میشه میره بالا تا که شب دیگه تایم اوتم اضافه میشه مشخصه مشترکین جدید رو روهم روهم سوار می کنن :n37: دریغ از کیفیت درست هر کی پارس برای گیم میخواد بگیره نیاد که بد بخت میشه !:n21: