-
-
ماسکرانو: «مانند تیتو؛ تا آخر مبارزه کردیم»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماسکرانو از سختی های این بازی با وجود فوت تیتو سخن گفت و ژاوی نیز این برد را به تیتو تقدیم کرد.
این مدافع مرکزی آرژانتینی، پس از بازی برابر ویارئال با مطبوعات به صحبت پرداخت. او اعتراف کرد که امروز روز سختی بود و بازیکنان اندوهگین اند: «هر یک از ما در حال انجام کار خود هستیم، اتفاقی است که اخیرا افتاده، و تنها چیزی که ما می توانیم انجام دهیم این است که در کنار خانواده او باشیم و سعی کنید و در غم آنها شریک شویم».
این مدافع سپس به خاطرات خوبی که او با تیتو به اشتراک گذاشته بودند را به یاد آورد: «تیتو همیشه به طور عجیبی با من خوب رفتار می کرد، هر زمان که ما موفق به کسب عنوانی می شدیم من او را در آغوش می گرفتم و به خاطر تجاربش از او تشکر می کردم». همچنین وی افزود: «آنچه که ما باید انجام دهیم این است که تا پایان مبارزه کنیم، مانند تیتو، زیرا چیزهای زیادی برای مبارزه کردن باقی مانده است. ما میدانستیم که نبرد او سخت بود، اما ما هرگز نمی توانستیم تصور کنیم که این اتفاق می افتد، تا زمانی که رخ داد».
در اینجا به اظهارات برخی از بازیکنان بعد از بازی آورده شده است
اینیستا:
«بازی که ما در حال انجام آن بودیم بد نبود، آن را در کنترل خود داشتیم و موقعیت های خود را خلق می کردیم، اما گل آنها درست قبل از پایا ن نیمه اول به ما آسیب رساند و گل دومشان نیز به همین ترتیب به ما صدمه زد. اما ما تا پایان جنگیدیم، این چیزی است که ما باید انجام می دادیم و ما در نهایت موفق شدیم گل پیروزی بخش را به ثمر برسانیم».
«اگر این تیم می برد به این دلیل است که ما کارمان را به خوبی انجام می دهیم، ما فوتبال را به خوبی بازی می کنیم، و در بازی بسیار پیچیده توانستیم به بازی برگردیم».
«ما امید داریم که می توانیم لیگ را ببریم، اما این به خودمان بستگی ندارد. برای ما روشن است که دیگر نمی توانیم امتیازی از دست بدهیم، و اگر تیم های دیگر امتیازی از دست ندهند ، تنها چیزی که ما می توانیم انجام دهیم این است که به قهرمان تبریک بگوییم».
«مرگ تیتو واقعا ما را تحت تاثیر قرار داد، ما او را برای مدت زمان زیادی می شناختیم. با او بود که ما در لیگ با 100 امتیاز به قهرمانی لیگ رسیدیم، اما آنچه ما در مورد او به یاد داریم چیزی است که او در سطح شخصی به ما داده است».
بارترا:
«به لطف تیتو، من بازیکن تیم اول هستم ، او یک شخصی بود که بارسا ساخته بود».
«این بازی ساده ای نبود، این واقعیت که شخصی بسیار نزدیک به ما مرده، کارها را برای ما پیچیده کرد، اما ما تا پایان جنگیدیم و موفق شدیم تا پیروز شویم».
«قبل از بازی، تاتا به ما گفت که روی تیتو تمرکز کنیم، و این چیزی است که ما انجام دادیم. ما جاه طلب بودیم به همین خاطر ما تسلیم نشدیم».
«این آسان نیست که به اینجا بیایید و در این وضعیت بازی کنید، اما درسی که تیتو به ما داده بود کمک کرد تا آن را انجام دهیم».
«تا زمانی که لیگ خاتمه نیافته هیچ چیز مشخص نیست. ما امروز اعلام کرده ایم و نشان داده ایم که هنوزهم عنوان قهرمانی را می خواهیم».
ژاوی:
«این یکی از سخت ترین روزها برای بازی کردن بود. ما آن را در بدنمان احساس می کردیم چرا که ما یک رهبر را از دست داده ایم. او همیشه یک مثال خواهد بود. ما به غرور و جراتمان متکی شدیم تا پیروز این دیدار شویم. ما آن را به تیتو تقدیم می کنیم».
منبع: سايت رسمي باشگاه
مترجم: پارسا مظفری/ FCBarcelona.ir
مارتینو: «آخر هفته سختی را پشت سر گذاشتیم»
تاتا مارتینو، سرمربی تیم بارسلونا پس از پیروزی خارج از خانه تیمش مقابل ویارئال عنوان کرد که کادر فنی بارسلونا به دلیل درگذشت تیتو، کار سختی را برای آماده سازی بازیکنان برای این بازی پیش رو داشته اند.
پس از دیدار مقابل ویارئال، تاتا مارتینو سخنرانی کوتاهی با اصحاب رسانه، در باره کار سخت کادر فنی برای آماده سازی بازیکنان بارسا برای این دیدار، پس از آگاهی از خبر درگذشت تیتو داشت. وی اذعان داشت: «آخر هفته بسیار دردناکی برای بارسلونا و دنیای فوتبال رقم خورد. در حال حاضر، صحبت کردن درباره فوتبال؛ علی الخصوص در باره شرایط این بازی، کاملاً امری نابجا و نامناسب محسوب می شود». سرمربی بارسا، در ادامه پیام تسلیت خود را خطاب به خانواده ویلانووا و دوستانش بیان کرد.
مارتینو همچنین به صورت خلاصه در مورد توانایی تیمش در بازگشت به بازی در این دیدار سخن گفت و اظهار داشت: «کار بسیار سختی را انجام دادیم، زیرا دو گل از تیم حریف عقب بودیم. اما ما با کسب پیروزی در این دیدار، توانایی در بازگشت به بازی، شجاعت و شکیبایی خودمان را نشان دادیم. این دقیقاً همان کاری بود که باید انجام می دادیم تا شانس قهرمانی خود در لالیگا را حفظ کنیم». تاتا در پایان نیز افزود که آماده سازی تیمش برای این بازی، پس از خبر دار شدن از درگذشت تیتو در روز جمعه، کار بسیار دشواری بوده است.
مترجم: غلامحسین صبوری/ FCBarcelona.ir
-
مدافعین ویارئال چه گلهای زیبایی به خودشون زدن بخصوص اون ضربه سر موساچیو.بالاخره دیدیم از مدافعین بارسا بدتر و دست و پا چلفتی تر هم پیدا میشه.حرکت آلوز هم باحال بود.جالبه که آلوز چندمین باره که بهش توهین میکنن و هیچ موقع هم کم نمیاره این بشر.
-
با این روحیه تیم فکر نمیکردم نتیجه برگرده
فصل زود تر از اینها تموم شد و متاسفانه به بدترین شکل
و با بی تفاوتی داشتم به بازیو میدیدم
اما بازی قشنگی بود مسی بعد مدتها آزاد بود و دریبل میکرد
ضربه کاشته هاش هم خوب بودن اگه دروازبانشون نبود رو کاشته هتریک میکرد
-
این جریان موز خیلی بهتر از No Racism جواب میده.:n10:
دم دنی آلوز گرم خیلی حرکت باحالی زد!
-
فدراسیون فوتبال اسپانیا هرگونه تخلف در رابطه با پرونده نیمار را رد کرد.
کمیته مربوط به رسیدگی پرونده نیمار چهار شنبه گذشته جلسه خود را برگزار کردند. و با رسیدگی تمامی شواهد حکم فدراسیون مبنی بر قانونی بودن پرونده نیمار در روز جمعه گذشته صادر شد.
منبع: سایت رسمی باشگاه
اريك آبيدال امروز واسه حمايت و پشتيبانيش به ديدار هم بازيهاي سابقش رفت و با استقبال گرم بارساييها روبرو شد ...
کاریکاتور روزنامه اسپرت 28 آوریل
ویا رئال 2
و تیمی که گلهای مجانی را خوب قبول میکند 3
تیترهای روزنامه اسپرت28 آوریل
تقدیم به تیتو
ویا رئال 2-3 بارسا
بارسا بازی 2-0 را با روحیه ایی از تیتو به پیروزی تغییر داد
یک دقیقه احساسی، سکوت برای ادای احترام به تیتو، اشک بازیکنان و تقدیم پیروزی به روح او
بیش از 52000 نفر در کمپ نو با تیتو وداع کردند
تیترهای روزنامه موند دپورتیوو 28 آوریل
برای تیتو
ویا رئال 2-3 بارسا
بارسا شرایط سخت و احساسی را پشت سر گذشت و به پیروزی رسید
آنها تسلیم نشدند و با مشارکت مسی و سسک گل زدند
خداحافظی بزرگ
53000 هوادار در کمپ نو با تیتو خداحافظی کردند
امروز ساعت 20 به وقت محلی در کلیسا بارسلونا برای آخرین وداع
-
تمرین پیش از دیدار با ختافه
تیم بارسلونا پیش از دیدار عصر شنبه با ختافه، چهار جلسه تمرینی را در روزهای دوشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه برگزار خواهد کرد.
تیم بارسلونا با نیم نگاهی به قهرمانی لیگ و آگاهی از پیروزی در رقابتها، امروز صبح اولین جلسه از چهار تمرین خود پیش از دیدار شنبه در نیوکمپ مقابل ختافه برگزار کرد. ختافه در حال حاضر در رده هفدهم لیگ قرار دارد و نیاز مبرمی به پیروزی در این دیدار دارد تا بتواند خود را از خطر سقوط نجات دهد.
بازیکنان ظهر روز دوشنبه در سیوداد اسپورتیوا به تمرین پرداختند و در روزهای چهارشنبه در ساعت 20:30، پنجشنبه و جمعه در ساعت 13:30 به تمرین بازخواهند گشت. تاتا مارتینو لیست بازیکنان را در روز جمعه اعلام خواهد کرد و بازیکنان در روز یکشنبه هفته آینده استراحت خواهند کرد.
مترجم: علیرضا میرزایی/ FCBarcelona.ir
آمار و ارقام بازی برابر ویارئال
بارسلونا موفق شد ویارئال را در خانه این تیم، با یک بازگشت رویایی شکست دهد. در ادامه به بررسی برخی آمار درباره این بازی خواهیم پرداخت.
بارسلونا با پیروزی 3-2 برابر ویارئال موفق شد تا خود را باز هم در کورس قهرمانی این فصل لالیگا نگه دارد. در ادامه به بررسی برخی آمار در رابطه با این بازی خواهیم پرداخت.
- این برد، چهلمین پیروزی بارسلونا در تمام بازی های این فصل بود؛ 27 پیروزی در لالیگا، 7 برد در جام حذفی و 6 برد در لیگ قهرمانان اروپا.
- بارسلونایی ها 14 شوت بیشتر از ویارئالی ها به سمت دروازه این تیم روانه کردند و ویارئال نیز موفق شد 4 شوت به سمت دروازه بارسلونا بزند. در جریان بازی نیز بارسا 35 سانتر به روی دروازه ویارئال انجام داد که 6 سانتر نیز در دست دستان دروازه بان ویارئال قرار گرفت.
- بوسکتس 14، بارترا 12 و ماسکرانو 10 بیشترین زمان در اختیار داشتن مالکیت توپ را برای بارسایی ها در این بازی داشتند.
- هشت سال از آخرین بازی بارسا که در آن دو گل به خودی داشت گذشته است؛ آخرین بار در بازی با رئال بتیس در نیوکمپ در تاریخ 8 فوریه سال 2006، بازیکنان بتیس دو گل وارد دروازه خود کردند.
- ویارئال در سال 2005 نیز برابر بارسا دو گل به خودی به ثمر رساند که در آن بازی نیز پنا دوبار توپ را وارد دروازه تیم خودی کرد. بارسا در آن بازی نیز به برتری رسید.
- بازی شب گذشته، هفتمین بازی متوالی بود که بارسایی ها در آن موفق نشدند دروازه خود را بسته نگاه دارند. آخرین بار بارسلونا در بازی با اسپانیول و پیروز ی1-0 موفق شد در طول 90 دقیقه اجازه گلزنی به حریف ندهد.
- آخرین بار که بارسلونا موفق شد بازی 2-0 باخته را به برتری برساند در سال 2012 برابر ختافه بود که بارسا 5-2 به پیروزی رسید.
- بارسلونایی ها به متخصصان بازگشت به بازی تبدیل شده اند. آنها 6 بار در این فصل بازی باخته را به برد تبدیل کردند. برابر اتلتیک بیلبائو، وایادولید، ختافه، سویا و رئال مادرید.
- بارسا در این فصل 82 گل در نیمه دوم به ثمر رسانده و 63 بار نیز موفق شده است تا دروازه حریفان خود را در نیمه اول باز کند.
مترجم: سجاد اسدی/ FCBarcelona.ir
ویارئال 2-3 بارسلونا؛ بازگشتی شکوهمندانه برای تیتو
تیم بارسلونا شب گذشته در دیدار سخت خارج از خانه خود مقابل ویارئال، جانانه جنگید و موفق شد دو گل عقب افتاده خود را از تیم حریف جبران کرده و در پایان نیز با نتیجه 3-2 به پیروزی برسد.
تیم بارسلونا در کورس قهرمانی رقابتهای این فصل لایگا باقی ماند. این موضوع در حالی است که شب گذشته شرایط سختی برای این تیم در ورزشگاه المادریگال رقم خورده بود. از یک سو مرگ ناباروارنه تیتو بازیکنان این تیم را تحت تاثیر قرار داده بود و از سویی دیگر نیز دو گل برتری تیم حریف باعث شده بود تا شاگردان مارتینو تا مرز شکست در این دیدار پیش بروند، اما دو گل به خودی از بازیکنان حریف و یک گل سرنوشت ساز دیگر از لیونل مسی باعث شد تا آبی اناریها بازگشت باشکوهی در این دیدار داشته باشند.
این دیدار پس از یک دقیقه سکوت در پی درگذشت مربی سابق تیم بارسلونا آغاز شد و بازیکنان بارسا بازی را با تسلط و پرفشار آغاز کردند. در دقیقه 15 بازی، مسی اولین موقعیت خطرناک این بازی را به وجود آورد، اما آسنخو ضربه این مهاجم آرژانتینی را مهار کرد. آبی و اناری ها توپ را به آرامی بین یکدیگر ردو بدل می کردند، در حالی که تیم ویارئال رویه کاملا متفاوتی را پیش رو گرفته بود. آنها توپ را به سرعت به گردش در می آوردند و مربی این تیم با قرار دادن پربت پریرا پشت سر کانی موفق شد چند موقعیت را بر روی دروازه پینتو ایجاد کند.
دفاع فشرده تیم ویارئال، کار را برای آبی واناری پوشان سخت کرده بود. آنها هیچ برنامه ای برای زدن شوتهای از راه دور نداشتند و نفوذهای پیاپی الکسیس از سمت راست نیز گواهی بر این موضوع بود. این بازیکن شیلیایی در یکی از همین نفوذها نیز جدی ترین موقعیت گل بارسلونا در نیمه اول را به وجود آورد. بازی به دقایق پایانی خود در نیمه اول نزدیک می شد و این بازیکنان بارسا بودند که تمرکز خود را در این لحظات از دست داده بودند.
در ابتدا، بارترا ضربه آکویناس را از روی خط دروازه برگشت داد، اما کانی از روی یک ضد حمله بسیار سریع موفق شد، گل اول ویارئال را در آخرین لحظات نیمه اول به ثمر برساند. شکست 1-0 باعث شده بود تا تیم بارسلونا نیمه دوم را منسجم تر آغاز کند. در بین دقایق 51 تا 53 آسنخو دوبار مانع از گلزنی لیونل مسی شد تا بار دیگر این بازیکن آرژانتینی از گلزنی در این بازی، باز بماند. پس از این، تیم میهمان به کمک ضربه سر فوق العاده تریگوئروس موفق شد برتری خود را به دو گل افزایش دهد.
در ادامه تاتا، سسک و تیو را وارد زمین کرد و این دو تعویض باعث شد تا تیم بارسلونا با قاطعیت بیشتری بازی را دنبال کند. آبی و اناری پوشان موفق شدند در پی ارسال آلوس از سمت راست و برخورد آن با گابریل، یکی از گلهای خورده را در دقیقه 64 جبران کنند. ریتم بازی بارسا پس از این گل تندتر شد و تیم میزبان خطر از دست دادن امتیاز در یک دیدار خانگی را به شدت احساس می کرد. بالاخره لحظه موعود فرا رسید و بارسلونا بازی را به تساوی کشاند و اینبار نیز این موساکیو بازیکن حریف بود که به اشتباه دروازه خودی را باز کرد.
در ادامه بازی نیز همکاری بوسکتس، سسک و مسی، بازیکن آرژانتینی را در موقعیت گلزنی قرار داد تا او با ضربه ای دقیق دروازه آسنخو را باز کند تا یک پیروزی شجاعانه دیگر برای بارسلونا رقم بخورد. بازیکنان بارسلونا امکان نداشت امتیازی در این بازی از دست دهند، زیرا آنها نمی خواستند تیتو را مایوس کنند!
مترجم: غلامحسین صبوری/ FCBarcelona.ir
-
مراسم تشییع جنازه تیتو:
صحبتهای آبیدال پس حضور در تمرینات امروز
- بارسا یک خانواده بزرگ است. ما چیزهای زیادی باهم تقسیم کردیم، و حالا یکی از اعضای خانواده خود را از دست دادیم طبیعی است که خیلیها تحت تاثیر قرار بگیرند. امروز من باید اینجا باشم در کنار خانواده ام.
- من از تیتو خاطرات زیادی دارم. چندی پیش او عکسی از قهرمانی را برایم فرستاد زمانی که هر دو جام را در دست داشتیم. هر دو ما زمان بسیار دشواری را داشتیم. خیلی باهم صحبت میکردیم. برایم بسیار مهم بود که امروز اینجا و در کنار خانواده او باشم.
-
-
صحبت های پسر تیتو (آدریا ویلانوا) :
سپاس از همه مردمی که در روز های گذشته به کمپ نو آمدند و ممنون برای یک دقیقه سکوت قبل از بازی ها !
- پدرم یک مبارز متولد شده بود ، من روزی که برای اولین بار متوجه شد سرطان دارد را بخاطر دارم ، او بیشتر نگران حال ما بود بجای اینکه نگران سلامتی خودش باشد .
- پدرم برای من بعنوان یک بازیکن یک الگو بود و بالاتر از همه آنها الگوی انسانیت ، بعنوان پدر .
- بهترین هدیه ای که پدرم به من داد ، این بود که 17 سال همراه من بود . در کنار او من درس های بزرگی یاد گرفتم .
- پدرم به من کمک کرد تا در فوتبال پیشرفت کنم ، او کمکم کرد تا آرزوهایم را به واقیت تبدیل کنم . من می دانم که او همیشه در کنارم هست و فرشته نگهبان من خواهد بود .
صحبت های دختر تیتو ( کارلوتا ویلانوا ) :
- پدر ما قهرمان ما بود ، یک الگو برای پیروی کردن .
- او همیشه به من میگفت برای رسیدن به آرزوهایت مبارزه کن .
-رهیچ معجزه ای برای او رخ نداد . شور و اشتیاق او برای فوتبال . کار و فداکاری او باعث شد تا به آروزی خود برسد و مربی بارسایی ها شود .
- پدرم برای همیشه در قلب من و همه کسانی که او دوستشان داشت زنده خواهد ماند .