نقل قول:
خب چندتا نکته رو واجب دیدم براتون بگم:
کی گفته نمیشه شوت محکم زد؟! میشه به سرعت تانک از هر جای زمین شوتید
شما شوت رو تا آخر پر کن، وقتی پر شد دوباره دکمه شوت رو بزن
اینقدر محکم میزنه که باز از اون ور بوم افتاده! من محکمی بیش از حد شوت ها رو ایراد میدونم
این ایراد هایی که این اقا گرفته عین حقیقته منم تایید میکنم
معایب :
1) هوش مصنوعی بسیار پایین دروازه بانها که در مواقع حساس واقعا زجرآور هستند
2) دروازه بانها از زاویه های بسته مثل آب خوردن گل میخورن!
3) در طول بازی کامپیوتر خیلی کم روی شما خطا میکنه که این مسئله یک مقدار از طبیعی بودن بازی کاسته (نهایت 2-3 خطا در طول بازی)
4) تنوع گلهای رد و بدل شده خیلی پایینه (بیشتر گلها چه شما و چه کامپیوتر بصورت ریباند زده میشه!!!)
5) در هنگام تک به تک شدن با دروازه بان ، مدافع حریف با سرعت بسیار بالایی بهتون میرسه!
6) روی سختی Superstar قدرت تیمها معنایی نداره و تعادلی بین قدرت تیمها نیست! (من با منچستر یونایتد تو زمین خودم 3 گل از زسکا مسکو خوردم اما یوونتوس رو بدون دردسر تو زمینش 2-0 بردم!!!)
7) استادیوم ها بسیار کم هستند (نبود استادیوم های اسپانیا جالب توجهه!)
8) به جز چند بازیکن مطرح از هر تیم قیافه بقیه بازیکنان افتضاحه! (البته امیدواریم با پچ این مسئله حل بشه)
9) قسمت مسترلیگ بازی بسیار ابتدایی طراحی شده! (فقط یه تیم رو ور میداری بازی میکنی و دیگه از امکانات جانبی سابق خبری نیست!)
10) قرار دادن قیافه بصورت عکس که از جمله مزیت های چند نسخه قبل بود از این نسخه حذف شده
11) بازیکنان به دستورات خیلی دیر عکس العمل نشون میدند که این مورد هم از جمله موارد اعصاب خردکن بازی هست! (در هنگام تک به تک از پشت محوطه شوت رو میکشی همینجوری میره تو بغل دروازه بان و شوت عمل نمیکنه)
12) وقتی به بازیکنی پاس میدی بعضی مواقع بیخیال از کنار توپ رد میشه (انگار نه انگار که ما بهش پاس دادیم!!!):n02:
13) گل زدن از ضربه آزاد خیلی راحت شده و اگه قلقش دستتون بیاد 70% ضربه هاتون گل میشه
14) در کل شوتهای پشت محوطه خیلی آروم میرن
15) تنوع شادی پس از گل هم خیلی کمه!!!
16) گزارشگر بی روح هم که همیشه جزو ایرادات Pes هست (البته در نسخه قبل با نصب پچ گزارشگر ترکیه بسیار لذت بردم)
من الان مستر بازی میکنم در هر بازی بالغ بر 10 تا موقعیت دارم مثلا یک بازی حداقل 6 تا تک به تک خالص داشتم اما هر کار کردم نتونستم گل بزنم مشکلات یکی دو تا نیست به یک بدبختی من از مدافع با سرعت جت فرار میکنم اما موقعی که توپ رو شوت میزنه یک راست میره تو اوت هم تنظیمات رو روی ادونس زدم هم باسیک تنطیمات دستی هم مزخرف ساخته شده شوت هاپشت محوطه همش بدون استثنا میره اوت یا دروازه بان میگره اگر گل بشه مثلا از اشتباه دروازه بان توپ به دستش میخوره میر تو گل من مجبور شدم توپ رو ببرم زاویه بسته که دروازه بان ضعیف عمل میکنه گل بزنم خسته شدم باور کن هر چی موقعیت میسازم گل نمیشه شوت ها انگار چند تا انیمیشن بیشتر نداره و از هر زاویه ای در هر حالتی بدون فشار مهم نیست گل نمیشه مگر جای نقطه پنالتی باشه اونم تازه شاید گل بشه باور کنید هر نوع شوتی میزنم یک دفعه گی کمونه میکنه به تیر یا میره اوت دقت هم کردم کلا حالت های شوتزنی چند مدل بیشتر وجود نداره همش هم برای من تکراری هست و از گل شدن هم خبری نیست در مورد فیزیک بازی هم بگم همه بازیکن ها دست و سایر اعضای بدنشون از هم رد میشن کافیه تنه به تنه بشی تا بفهمی همیشه این اتفاق میوفته سیستمم هم روی های هست کسانی که میگن باگ گرافیک نداره سخت در اشتباه هستند به نظرم این بازی کاملا ناقص عرضه شده نه درست روی شوت ها کار شده نه روی فیزیک البته بدون شک گرافیکش برتر از فیفا هست من تا حالا فیفا بازی نکردم شاید این بازی رو کنار گذاشتم مگر این که در اپدیت ها مشکلش حل بشه به خدا گیم پلی بازی بسیار خوب شده و دیگه بازی مثل پیس 13 فانتزی نیست ولی از نظر من این بازی ناقص هست اخه باور کنید خسته شدم هر موقعیت صددرصد گل نمیشه شوت های پشت 18 کمونه میکنه به تیر یا میره به اوت مشکلم ایجاد موقعیت نیست بلکه گل شدن موقعیت ها هست