چرا آفلاین اینجوری خیلی بیشتر میشهنقل قول:
آنلاین حجم دانلود خیلی کمه
شما بعد از اینکه آنتی پیغام آپدیت شدن زد و پیغام اومد
دیگه نیازی به فایلهای آپدیت قبلی نداری
ولی بهتر آخری رو همیشه داشته باشی که اگه مشکلی پیش اومد دوباره بتونی استفاده کنی
Printable View
چرا آفلاین اینجوری خیلی بیشتر میشهنقل قول:
آنلاین حجم دانلود خیلی کمه
شما بعد از اینکه آنتی پیغام آپدیت شدن زد و پیغام اومد
دیگه نیازی به فایلهای آپدیت قبلی نداری
ولی بهتر آخری رو همیشه داشته باشی که اگه مشکلی پیش اومد دوباره بتونی استفاده کنی
سلام" چرا با این روش آپدیت می کنید؟!!:n13:نقل قول:
سلام دوستان
آنتی ویروس من چند وقتی هست که مشکل پیدا کرده و ارور کرنل نشون میده و مرتبا اجرا شده و دوباره بسته میشه.مشکل از چی هست؟(windows 7 64 bit)
با سلام
من نودو32 ورژن7 رو نصب کردم ولی هر کاریش میکنم اپدیت نمیشه حتی چند بار دیلیتش کردم و دوباره نصب کردم اما فایده نداشته اگه کمک کنین ممنون میشم
با سلام
من نود 32 نسخه 6 رو نصب کردم + آخرین آبدیت افلاین
الان تعداد زیادی ویروس پیدا کر د که خیلی ها رو تمیز کرد اما 21 تا ویروس رو نمی تونه پاک کنه و همون گمونم باعث میشه فولدر ها کند باشن
ویروس هم اسمش میزنه jeefo و اینا!
الان عیب کار کجا هست؟
نسخه آخرش رو استفاده کنی
اگه پاک نشدن بد افزارها با ابزار کمکی پاکشان کن
Malwarebytes Anti-Malware
رو دانلود کن ولی روی freeباشه
نه روی تریال و آپدیتش کن
یه اسکن بزن
من مشکلی که با انتی ویروسم پیدا کردم اینکه دکمه setup واسم کار نمی کنه f5 رو هم که می زنم هیچ عکس العملی نشون نمیده
تازه امروز متوجه شدم انتی ویروس رو هم غیر فعال نمیشه کرد.
میشه فایروال رو خاموش کرد یا اینترنت بلوک ولی این یکی رو نمیشه
انتی ویروسم پاک کردم و دوباره نصب کردم خوب شد ولی باز امروز که اومدم همین مشکل رو دوباره پیدا کرده؟
کسی نیست؟لطفا اطلاعی دارید کمک کنید
برای من هم بعضی مواقع آپدیت نمیشد .نقل قول:
ولی چندوقته وقتی ارور آپدیت میده و آپدیت نمیکنه ، یوزر پسوورد رو TRIAL انتخاب میکنم ، یعنی یه یوزر پسوورد موقّت بهش میدم و بعد آپدیت میکنم .
و در آخر هم یوزر پسوورد اصلی خودم رو وارد میکنم و آنتی ویروس آپدیت شده بکار خودش ادامه میده
سلام.انتی ویروس من eset smart security 6 هستش.واسه اینکه یه فایل رو بهش بشناسونم باید چیکار کنم؟ یعنی مثلا pes patch رو ویروس میشناسه و من میخوام بهش بشناسونمش.:n03: