میلان که 2 بر 0 باخت به اینتر....:21:
Printable View
میلان که 2 بر 0 باخت به اینتر....:21:
^جون خودت جوک نگو!
تیری هانری و رونالدو زمانی رفتن که دیگه چیزی ازشون باقی نمونده بود البته هنوز وضعیت رونالدو معلوم نیست.
روبینهو هم زمانی که توی مادرید بود تا میتونست خدایی میکرد اا تو منچستر سیتی هم حتی بازی گیرش نمیاد.
اتفاقا لیگ انگلیس لیگ قدرتی و سرعتی هست که هرکسی نمیتونه توش دوام بیاره.
مطمئنم اگه بازیکن هایی مثل مسی و رونالدینهو همون زمان هم توی لیگ انگلیس میومدن دوام نمیوردن واسه همینه که هیچ کدوم از این بازیکنان و مشابهشون نیومدن لیگ انگلیس و اشکالی هم که به روبینهو گرفته میشه همین انتخاب غلط لیگ هست.
لیگ اسپانیا لیگ بسیار بازی هست که خیلی راحت به بازیکنان تکنیکی و سرعتی اجازه کار داده میشه.
در مورد ایتالیا بحث نکنم بهتره چون خود ایتایایی ها به زور این فوتبال مضخرف رو میبینن!!!
در مورد انتقال رونالدو هم بگم که هیچ بازیکنی در تاریخ فوتبال ارزش این همه هزینه رو نداره با این قیمت میشه یه تیم ساخت.
اگه این قیمت رو بدن دست ونگر + پول کاکا باهاش یه تیم جدید میسازه که این رئال رو میخوره.
ونگر با این پول 3 تا تیم میسازه در حد قهرمانی اروپا (تیم اصلی + تیم ذخیره ها + تیم نوجوانان)نقل قول:
اگه این قیمت رو بدن دست ونگر + پول کاکا باهاش یه تیم جدید میسازه که این رئال رو میخوره.
من از اوایل دهه نود فوتبال اروپا رو دارم دنبال می کنم، اولین فینالی که پخش زنده دیدم 93-94 بین بارسلونا و میلان بود(اون موقع شما دنیا اومده بودی؟)نقل قول:
تیری هانری و رونالدو زمانی رفتن که دیگه چیزی ازشون باقی نمونده بود البته هنوز وضعیت رونالدو معلوم نیست.
کریستیانو رونالدو وقتی اومد رئال فوتبالش تموم شده بود؟
انری وقتی اومد بارسا فوتبالش تموم شده بود ولی فصل قبل 26 تا گل واسه بارسا زد.
برو جمع اش کن، اندازه عمرت فوتبال دیدم، لازم نکرده نظر کارشناسی بدی.
هر بازیکنی وقتی باشگاهش رو عوض میکنه یه افت محسوسی تو بازیش مشاهده میشه. مخصوصا اگه باشگاه جدیدش تو یه لیگ دیگه باشه یعنی یه کشور دیگه باشه. حالا اگه اون بازیکن واقعا بازیکن خوبی باشه سریع خودشو با شرایط جدید وفق میده و برمیگرده به شرایط اوج.
به نظر من باید به کریس رونالدو فرصت داد تا دوباره خودش رو احیا کنه و به شرایط آرمانی برگرده. یه زمانی هم وقتی فلورنتینو پرز کهکشانی های 1 رو راه انداخته بود همین حرفها رو در مورد زیدان میزدن که این قیمت خیلی زیاده و این بازیکن ارزش این همه پول رو نداره. اما دیدیم که ارزش زیدان بیش از این حرفها بود. به نظر من رونالدو میتونه ارزش های خودش رو ثابت کنه فقط باید یه کم بهش فرصت داد.
موفق باشید.
من كاري ندارم كه با نظر شما موافقم يا نهنقل قول:
من از اوایل دهه نود فوتبال اروپا رو دارم دنبال می کنم، اولین فینالی که پخش زنده دیدم 93-94 بین بارسلونا و میلان بود(اون موقع شما دنیا اومده بودی؟)
ولي از نظر من اين جمله سفسفه محسوب ميشه و مخصوصا اون قسمت قرمز رنگ باعث ميشه آدم فكر كنه خودتون هم اونموقع به دنيا نيومده بودين !!!
ولي اين جمله :
باعث ميشه آدم مطمعن بشه :31:نقل قول:
برو جمع اش کن، اندازه عمرت فوتبال دیدم، لازم نکرده نظر کارشناسی بدی.
قیافه یارو اصلا نمی خوره نظر بده :دی
چرت گفته!
رونالدو درسته داره بدکار می کنه ولی اینم باید گفت که چند روز مصدوم بوده!!!
من با شما موافقم واقعا اصلا هیچ بازیکنی آن قدر نمی ارزه و مثلا همون آرسنال فکر کنم این پول رو توی 5 فصل هم به زور خرج می کنه البته رئال همه پولو با تبلیغات و این جور چیزا در آورده و براش مسئله ای نیست این وسط بیشتر از هم منچستر سود کرد چون بازیکن آزاد نبود و با منچستر قرارداد داشت.با اینکه من از منچستر خوشم نمیاد ولی مطمئن باشید تا چند سال دیگه چند بازیکن بهتر از رونالدو میسازه.در کل من اصلا قبول ندارم قیمت یه بازیکن آن قدر زیاد باشه این جوری پیش بره دیگه قیمت ها میره بالای 100 میلیون یورو:20:نقل قول:
در مورد انتقال رونالدو هم بگم که هیچ بازیکنی در تاریخ فوتبال ارزش این همه هزینه رو نداره با این قیمت میشه یه تیم ساخت.
منم صد در صد با شما موافقم که آنری اصلا فوتبالش تموم نشده بود و توی اوج به بارسا اومد.باور کنید همین الانش هم اگر بازی های بارسا رو ببنید خیلی خوب بازی می کنه نمونش بازی با سویا در لیگ بود که خیلی خوب بازی کرد. توجه کنید بازیکنی مثل آنری در اواخر فوتبالش خوب بازی میکنه و با قراردادی حدود 25 میلیون یورو به بارسا اومد ولی مثلا بازیکنی مثل رونالدو که آن قدر پول براش دادن آیا در سن مثلا 32 سلگی میتونه مثل آنری خوب باشه؟نقل قول:
انری وقتی اومد بارسا فوتبالش تموم شده بود ولی فصل قبل 26 تا گل واسه بارسا زد.
من به این موضوع صحه میزارم که رونالدو خصوصیات مثبت زیادی داره که باعث میشه ازش بعنوان یه بازیکن برجسته(نه در حد بازیکنی مثل زلاتان و البته زیدان) یاد بشه.
همونطور که دکتر صدر اعلام کرد کیفیت رونالدو در حدی نیست که در زمره بهترین تیم دهه اخیر قرار بگیره.
اما خصوصیات رونالدو: قطعا سریعترین فوتبالیست، از نظر تکنیک فردی سطح خوبی داره(بیشتر نمایشی و نه در حد مسی)، شوتزن نسبتا خوب، کاشته زن خوب، سرزن خوب.
ولی کم دیدم جلوی تیم های بزرگ بازی درخشانی داشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خورخه والدانو بازيكن اسبق رئال مادريد و تيم ملي آرژانتين گفت: ما هميشه با رونالدو مشكل داريم و پس از هر بازي بايد دردسرهاي به وجود آمده توسط او را حل كنيم.
وي افزود: اينكه رونالدو دو بار براي تيم در ديدار با مالاگا گل زده است بسيار ارزش دارد اما نبايد توقع داشته باشد كه به خاطر درخشش در بازي اخير از وي تشكر كنيم. او را براي همين درخششها خريدهايم اما حاشيههاي اخلاقي اين بازيكن هر بار براي ما دردسر ميشود و يكي از وكيلهاي باشگاه عملا به وكيل رونالدو تبديل شده تا مدام به جاي او در دادگاهها حاضر شود