ممنون راستی چندتا درایو واسه خودش رو لب تاپ من اضافه شده قبلا 2تا بود یکی c و یکی recovery الان 2تا دیگه هم هست یکی hp tpplsیکی local q
Printable View
ممنون راستی چندتا درایو واسه خودش رو لب تاپ من اضافه شده قبلا 2تا بود یکی c و یکی recovery الان 2تا دیگه هم هست یکی hp tpplsیکی local q
احتمالا بعد آپدیت کردن بایوس توسط HP support Assistantایجاد شده .نقل قول:
مرسی داداش ورزن بایوس رو کجلا میشه دید وقتی دگمه fn رو با esc میزنم ورزنش f13 2.7
ورژنش همونیه که اونجا نشون میده. ورژن جدید F.1Aهستش.نقل قول:
پس چرا ورزنش تغییر نکرد داداشنقل قول:
hp 6199ee
سلام به همگی
دلمون تنگ شده بود واسه اینجا :31:
دوستان ، یه 5 روزی که حدودا اگه اشتباه نکنم 5 یا 6 بار ، اون صفحه ی آبی رنگ معروف ( dumping Ram و ... ) قبل از بالا اومدن ویندوزم ، نشون دادده می شه ، و کاری بجز خاموش کردن لپ تاپم ندارم (ضمنا 6080 هست مدلم )
نکته ی دیگه اینکه ، ویندوزم کاملا آپدیت هست ، HP Support Assistant تا تونست آپدیت کرد و....
مشکل چیه ؟ + راه حل ؟
ممنون
من لپ تاپم وقتی روشن میکنم میگه ریکاوری بگیر و یه چیزایی راجبه s.m.a.r.t مینویسه و وقتی میرم تو ویندوز این ارور رو میده چه کار باید بکنم؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما درست آپدیت نکردی. یه بار دیگه آپدیت کن.نقل قول:
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
روی Reset Disk To Normalکلیک کنین و اگه پیام خاصی داد بخونین و طبق اون جلو برین. اگرم نمیدونین که دارین چیکار میکنین خودتون کاری نکنین و بسپارین به کسی که سر در میاره.در ضمن آپدیت کردن بایوس هم به احتمال زیاد مشکل رو حل کنه.نقل قول:
خوب اول از همه آرامش خودتو حفظ کن:31:نقل قول:
مگه چقد چیزای تو هارد واست مهم بود،جونت سلامت. دوباره همشو درست میکنی و گیر میاری.:31:
منم یک کاه پیش این اتفاق واسم افتاد و بردم همونجایی خریدم گف هاردت کلا ریست میشه مثل روز اول و هرچی داشتی پرید و پارتیشن ها هم همش به باد میره!! هرکار کردیم نتونیتیم کاریش کنیم و انگار یه لپ تاپ جدید خریدم و همه رندرهای مکسم و فایلها و.. پرید
احتمالا از آپدیت ناقص ویندوز بوده
ایشالا غم آخرت باشه!!:10:
اصلا غمی در کار نیست که !!!!نقل قول:
من هیچ مشکلی ندارم ، بعد اینکه خاموش می کنم فدوباره راحت ویندوز میاد بالا ... میگم این مشکل پیش میاد ، ضرری برام نداره ، فقط باید دوباره لپم رو روشن کنم :27: