چی شد بالاخره خریدی یا نه؟اگه خریدی قرار بذار ببینیم ماهم اگه شاخه برم بگیرم.چون گوشیمو فروختم بی گوشی هستم فعلانقل قول:
چی شد بالاخره خریدی یا نه؟اگه خریدی قرار بذار ببینیم ماهم اگه شاخه برم بگیرم.چون گوشیمو فروختم بی گوشی هستم فعلانقل قول:
سلام بچه ها.
گوشی من یک مشکلی داره. هندزفری اش فقط موزیک رو پخش میکنه و نمیشه باهاش مکالمه کرد یعنی میکروفنش کار نمیکنه. کسی با این مشکل روبرو شده؟
صدای طرف مقابل میاد؟
تو صدات نمیره اره؟ هنسفیری رو درت تا اخر زدی یا نه؟
دوستدار شما یاشار
آره صدای طرف مقابل میاد یاشار جان ولی صدای من نمیره. تا جایی که جا داشت فیشش رو جا زدم یک چیز دیگه اینکه دکمه روش هم کار نمیکنه. خیلی برام عجیبه بهش نمیخوره خراب باشه اصلا. موزیک هم خیلی خوب و بلند پخش میکنه. میگم جایی نداره برای فعال سازی؟ دکمه ای قفلی چیزی؟ یا تو سیستم عامل.نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
این که من گفتم بعد کیس یو عزیز جواب من رو داد کارت نیست
یک دفترچه به اندازه دفترچه اصلیه و روش نوشته ضمانت نامه.در ضمن شماره تلفن تو تهران هم داده.
نه نظر سنجیه نه اطلاع رسانی.نمیدونم چرا تو همه نیست .آخه مال من رام خاور میانه است
با تشکر
سلام دوستان" امروز تو فروشگاه یکی از دوستام که موبایل میفروشه بودم یکی از مشتریاش امد که بهش گلکسی 2 فروخته بود اونم از گوشی شدید ناراضی بود هم از شاژش هم هندزفری و چندتا مورده دیگه .. با هزار دعوا مرافه گوشیو پس داد یه ایفون 4 گرفت رفت " به نظر من سامسونگ تو این گوشی برای اینکه زودتر بده بازار عجله به خرج داده درسته شاید رو کاغذ امکانات وسخت افزار دهن پر کنی داشته باشه ولی این دلیل بهتر بودن نیست" کیفیت فدای کمیت شده و این اصلا خوب نیست" من می خواستم یکی از اینارو بگیرم راستش دو دل شدم"
دوستان من یه مشکلی دارم تو نت که هستم میخوام پست بدم تایپ نمیکنه حروف رو.فقط اعداد رو تایپ میکنه.ولی لینک رو راحت تایپ میکنه.با رام 2.3.3kf3 مشکلی نداشتم.ولی با رام 2.3.4 اینجوری شد و 2.3.3 kg2 v رو ریختم.باز اینجوریه اونم.
دوستان با این مشکل مواجه نشدن.
سلام عزیزنقل قول:
شما رام 2.3.4 رو ریختی؟:18:
چطوریه.یکم توظیح میدی؟
فکر نکنم تو سیستم عاملش باشه...نقل قول:
آره صدای طرف مقابل میاد یاشار جان ولی صدای من نمیره. تا جایی که جا داشت فیشش رو جا زدم یک چیز دیگه اینکه دکمه روش هم کار نمیکنه. خیلی برام عجیبه بهش نمیخوره خراب باشه اصلا. موزیک هم خیلی خوب و بلند پخش میکنه. میگم جایی نداره برای فعال سازی؟ دکمه ای قفلی چیزی؟ یا تو سیستم عامل.
شاید تو هنسفری دکمه ریز باشه برای قفل شدن اگه نباشه احتمالا هنسفری خرابه...نمیدونم دوستانی که دارن نظر بدن.
دوستدار شما یاشار
چرا شما جو رو خراب میکنی؟اصلا دوستت از نزدیک دیده این گوشیو که هنوز آورده عوضش کنه:27:من الان 2 هفته میشه خریدم خیلی هم از آیفون4 بهتر و سریعتر و عالیتره.آیفون4 هر موقع مشکل آنتنش درست شد اون موقع میشه گوشی خوب.:27:ال سی دی این گوشی به کل آیفون4 میارزه.دیگه دوره 3.5 اینچ گذشت.نقل قول:
حرفهای بچه گونه نزن. والا بهت میخندن:27:.بهترین گوشی بازاره این gs2.:40: