S4 رو گرفتم اولش خیلی زود داغ میکرد اما پس از دریافت یک آپدیت 380 مگابایتی از طرف سامسونگ این مشکل تا حد زیادی حل شد البته داغ کردن هنگام بازیهای گرافیکی در تلفنهای هوشمند کاملاً یک امر طبیعی هست بنده منظورم از داغ کردن در استفادههای روزمره مثل وبگردی و تماشای ویدیوهای HD هست، این لگ زدن اصلاً چیزی نیست که محسوس باشه این همه هم بهش ایراد میگرفتند من خودم به شخصه بعد از چندین بار تست متوجه این لگ شدم و در دفعات اول تست متوجه اون نشدم (این لگ عمدتاً در هنگام اجرای گیم های سنگین با دیتا که عمدتاً حجمشون بالای 1 گیگ هست دیده میشه و در گیم های سبک مثل Angry Birds و Temple Run 2 دیده نمیشه) البته این مشکل هم احتمال داره با آپدیت کرنل لینوکس به عنوان هسته اصلی سیستم عامل اندروید حل بشه (احتمال 99 درصد این مشکل به طور کامل در اندروید 5 حل خواهد شد) البته من خودم پولم نمیرسید و الا مدل I9505 با پردازنده Snapdragon 600 رو میگرفتم؛ درسته که Exynos 5 Octa قویتره اما این 10 تا 15 درصد قدرت بیشتر ارزش این دردسرها رو نداره البته خدمتتون عرض کردم تمامی این مشکل ها با آپدیت قابلحل هستند. اگر این مشکل سوئیچ بین هستهها در اندروید بعدی حل بشه شاهکار میشه! مطمئناً هم قدرت پردازنده ارتقا می یابد و هم اونطور که در سایتهای خارجی خوندم عمر باتری امکان دارد تا 30 درصد افزایش پیدا میکنه که در اینصورت مطمئناً از Snapdragon 600 بهتر خواهد بود اما احتمال 1 درصد هم وجود داره که این مشکل حل نشه اما اگر هم حل نشه اونقدرها محسوس نیست (اینها همه تبلیغات منفی علیه کمپانی کرهای بودن برای خراب کردن این شرکت) بالاخره انتخاب نهایی بین I9500 و I9505 با خود شماست.