اقا ینی همیشه مشکلات من اینقده عجیب غریبن ک هیچشکی نمیدونه جریان چیه؟نقل قول:
Printable View
اقا ینی همیشه مشکلات من اینقده عجیب غریبن ک هیچشکی نمیدونه جریان چیه؟نقل قول:
اولا شما اصلا نباید باتری را کاملا خالی میکردیدنقل قول:
در نرم افزار سی پی یو زد وضعیت باتری گوشی را چی زده؟
وضعیت کامل صفحه باطری cpuz من تو همین لحظه
Health : Good
Level : 72%
Power Source : Battery
Status : Not Charging
Tech : Li-ion
Temperture : 29
Voltage : 4018 mV
Capacity : 1000 mAh ( در حالی ک باید 2300 باشه )
سلام
خوبید؟
یک تبلت هست.
من روشن کردم . دیدم میگه متاسفانه com.android.systemui متوقف شده. و هی این پیغام میاد و من باید اوکی کنم.
اندورید 4.4.4 روش نصب هستم.
گوشی خاموش کردم و با کلید ترکیبی Power و Volume وارد تنظیمات شدم و cache و اطلاعات رو کامل پاک و ریست کردم
متاسفانه درست نشد!
یعنی وقتی میبرم روی زبان انگلیسی چنین پیغام و مشکلی نیست. هنگامی که از زبان فارسی به زبان انگلیسی سوئیچ میکنم از طریق من. یک بار انی پیغام انگلیسی میاد و دیگر هم نمیاد!! اما در زبان فارسی هر یک ثانیه این میاد و باید اوکی کرد.
البته وقتی رو زبان انگلیسی هست و بدون ارور. اگر همان موقع فارسی بشه ارور نداره. اگر روی زبان فارسی یک خاموش/روشن یا ری استارت انجام بدیم. مدام این پیغام میداد.
تا حالا هم اپدیت نکردم تبلت رو و وارد نیستم.
bush 7.0
این مدل تبلت هست.
اما نمیدانم رام این رو باید از کجا اورد؟ چون در اینترنت چیزی گیر نیوردم...چینی هست تبلت درسته؟
تا حالا رام نزدم اما اگر اموزش خوب و دزست و حسابی باشه.. فکر نمیکنم نتونم انجام بدم..
دوستان tab s 8.4 lte کی اپدیت لالی پاپ ش میاد؟یا شایدم من نمیتونم اپدیت کنم؟!
والا اینطور که به نظر میرسه، باتری رو یا جابه جا کردن، یا شاید شما اشتباه میکنید، که 2300 باشه، به هرحال 1000mA برای یک گوشی تاچ خیلی کمه، و روزی کم کم باید 2/3 بار بزنید با شارژ.نقل قول:
سامسونگ شروع به پخشش کرده، ولی چون ایران تحریم، من ندیدم برای کسی تو ایران پیغامش بیاد، برای همین ببرید گارانتی/خدمات پس از فروش، اونا براتون 3 سوت میریزن.نقل قول:
ممکنه باطری صدمه فیزیکی دیده باشه؟نقل قول:
خیلی پیش میاد که به دلیل مشکلات فریم وری میزان ظرفیت باتری در دستگاههای مختلف اشتباه نشون داده میشه .نقل قول:
معمولا ظرفیت باتری رو روی خود اطلاعات باتری هم می زنن . از اونجا چک کنین و اگر اونجا هم نوشته 1000mhA باتری رو تعویض کنین .
اگر هم ظرفیت نوشته شده روی خود باتری درست بود باتری رو به مدت نیم ساعت از دستگاه جدا کنین یه بار شارژ و دشارژ کامل کنین
اگر احیانا هم صدمه فیزیکی دیده باشه، ظرفیت نباید تغییر کنه!نقل قول:
مرسی روی خود باطریم نوشته 2300 mAh به روش شما میریم جلو ببینیم چی میشهنقل قول:
اما اگه لازم شد فریم ویر اورجینال گوشیو چطور برگردونم؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ویرایش
ب روش شما رفتیم جلو باطری رو در اوردیم یبارم دیس شارژ و فول شارژ کردیم اثر نداش
میشه لطفا راهنمایی کنی واسه برگردوندن فریم ویر اورجینال؟؟؟؟؟؟