اره واقعانقل قول:
حیف نداره
Printable View
اره واقعانقل قول:
حیف نداره
آقا کسی راه صحیح انلاین بازی کردن کمبت رو میدونه؟
اره اونو که بالاخره شد رد کنم . یه 20 تایی هم بعدش رفتم و الان 265 رسیدم تقریبا . امیدوارم بدتر از این دیگه نباشه چون اصلا اعصاب نذاشته واسم :n02:نقل قول:
من چلنج تاور رو تا رپتایل پیش رفتم ولی میپره بیرون فورس کلوز میده چرا؟ کسی میدونه؟
وای خدا این چلنج 300 چیه دیگه . گورو و کینتارو رو راحت میشه کشت اما اون ملینای کثافت خیلی قوی شده اینجا . حالا چرا با اون لباس میاد :n27: اون همه وقت میزاری کینتارو رو میکشی یهو مامانت میاد تو اتاق و از اون طرف هم ملینا میاد . ابرومون رفت :n08:
+
بعد از رد کردن ملینا :
بعد از کلی عرق ریختن و کشتن ملینا با ذره ای خون که واسم مونده شائوخان میاد وسط و دفاع هم غیرفعال میشه :n29:
شائوجون غلط کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو تاور، لول ۲۸ باید چکار کنم، فقط میتونم حرکت کنم؟
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
دوستان من یه مشکلی دارم. تو قسمت استوری مود فک کنم چپتر 6 وقتی با jax بازی میکنم هنگ میکنه . یعنی با jade مبارزه میکنم وقتی اونو رد میکنم بازی هنگ میکنه. کسی نمیدونه مشکل از کجاس؟
ممنون
سعی کنین با اسکورپین برین.چون بهترینه واسه اون.15 بار بدون زدن restar بازی رو ببازید چون بعدش بازی اسون میشه و به شما تو اخر جون اضافی میده.نقل قول:
نقل قول:
خوب امکانش هست آپلود کنی یه جا ما دی ال کنیم اگرم حجمش زیاده مثلا خرد خرد بذاری ؟
تاور 300 Raiden از همه راحت تر میشه رد کرد