کارنامه گرفتین یا تو سایتی جایی نوشتن؟
واسه مارو که ندادن هنوز
گرچه من خوب ندادم
Printable View
کارنامه گرفتین یا تو سایتی جایی نوشتن؟
واسه مارو که ندادن هنوز
گرچه من خوب ندادم
زده بودن به پانل مدرسه ، نمره هاي مدرسه ما افتضاح اكثرا ناپلئوني قبول شده بودن!نقل قول:
نه اصلااااانقل قول:
زبان تخصصیش سخته کلی لغت باید بلد بود
من آزمونای زبان اینترنتی قلم چی رو شرکت کردم تو زبان تخصصیش کلی لغت بود بلد نبودم کنکورم همینه دیگه
این آزمونا چیجورین؟مثلا من که قلم چی هستم میتونم شرکت کنم؟نقل قول:
نمره های نهاییم:
ادبیات 18.75
دینی کتبی 15 شدم ولی معلم مهربون 4.5 داد شدم 19.5
فیزیک 19
زیست 16.5! مطمئن بودم زیر 19 نمی شم! نمی دونم چی شده
دینی رو کیلویی دادن.
این آزمون به زحمت رتبه کل رو بردم زیر 500 498 .
نمره مطابق سراسری هم 10710 شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من فقط می خوام نمره سراسریم 2 کنکور واقعی بالای 10000 بشه می تونین مشاوره بدین که چه جوری اینو حفظ کنم 2 کنکور؟؟
اول بگم نمره 10000 تو کنکور حدودا رتبه 2000 میشه ( البته برای ریاضی ولی خوب برای تجربی هم باید مشابه باشه) البته 10700 هم حدود 800 میشه ( طبق کنکور 89)نقل قول:
در حال حاضر شما به جایگاهی که می خوای رسیدی ( و با توجه به لحن نوشته ات نمره و رتبه فقط به آزمون اخیر برنمی گرده ) بنابراین راه موفقیت رو خودت بلدی همون طور که الان می خونی ادامه بده مطمئنا موفق میشی
پ.ن: فقط یه نکته بگم اونم اینکه اگه به رشته هایی که به زمین شناسی مربوط میشن هیچ علاقه ای نداری ( یعنی در هیچ حالتی سمت انتخابشون نمیری) تو آزمونها وقت تستای زمین رو به بقیه دروس اختصاص بده و اصلا هم نگران نباش که زمین رو صفر بزنی ( البته حواست باشه برای مدرسه بخونیش!)
منم کارنامم رو میذارم.
نسبت به قبلم خیلی افت کردم،دلیلشم فقط تنبلییه.
ولی از روی کارنامه meragj2 فهمیدم که اگه فیزیک رو بیشتر میزدم خیلی بهتر میشدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به منم کمک کنه ساعت مطالعه ام رو بتونم بیشتر کنم.متوسط روزی 5 ساعت میخونم.
من خیلی نگرانم واسه کنکور....:19:
سلام.نقل قول:
زیاد به نگرانی فکر نکن.هدفت رو کامل ببین و بشناس و تا اونجا که واست مهمن تلاش کن.که بعدا نگی حیف شد کم گزاشتم واسه فلان کار.
روزی 5 ساعت زیاد خوب نیست.البته سطح شما خیلی بالاتر از بقیس.
میتونی کارات رو اولویت بندی کنی و همه گزینه هاتو بزاری رو میز خودت در بارشون قضاوت کنی.کدوم مهمتره و چرا!!!!!!
ایشالا ه همه به اون چی که صلاحشونه و دوست دارن برسن........:10:
البته فکر کنم بارها و بارها گفته شده که ساعت مطالعه به طور صرف ، چندان اهمیتی نداره. مهم اینه که حتی اگر یک ساعت مطالعه داری..ازش درست استفاده بکنی و با تمرکز و دقت کامل بخونی.بعضی دروس هم هستند که میتونی براشون وقت کمتری بذاری. مثلا شما در ادبیات قوی هستی و میدونی فقط نیاز داری تا هر از گاهی مرور کوتاهی بکنی و تست بزنی تا فراموش نکنی. خب برای این درس لازم نیست هر روز 1-2 ساعت وقت بذاری...بعضی دروس هم ضعف داری..اینجا لازمه که ساعت های اصلیتو به سمت این درسها منتقل بکنی.البته این خانم نلی وضعیت خوبی داره و نمیدونم چرا " خود نگرانی " الکی داره :31:. ولی روندخیلی خوبی داشته و امیدوارم خودش و بقیه بچه ها هم همینجوری خوب باشن و ادامه بدهند..