اسپانیا بخواد نذاره ما جامو بگریم.... امشب له می شن...!
Printable View
اسپانیا بخواد نذاره ما جامو بگریم.... امشب له می شن...!
اتفاقی نمیفتهنقل قول:
ما که توهینی نکردیم بخوان بنمون کنن
ولی کلا طرفدارای اسپانیا باحالن
اون آرش سوتی ناجور داده بعد رفته پستشو ویرایش کرده که مثلا به من تهمت بزنه من موقع نقل قول گرفتن تو پستش دست بردم که مچشو گرفتم با اون عبارتی که زیرپستش زده بود مبنی براینکه ایشون پستشو ویرایش کرده:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرد مولر در آستانه بازی حساس مقابل اسپانیا به میروسلاو کلوزه روحیه داد
گرد مولر اسطوره سال های دور فوتبال ژرمن ها از اینکه یک آلمانی دیگر رکورد بهترین گلزن ادوار جام جهانی را به خود اختصاص بدهد استقبال کرد و گفت: «خوشحالم که کلوزه در حال رکورد شکنی است. او همیشه در جام جهانی در نقش یک گلزن و تمام کننده ظاهر می شود و در این جام نیز به کار خود ادامه می دهد. او هنوز 2 بازی دیگر در پیش رو دارد و به نظر من می تواند در این 2 بازی از مرز 15 گل هم عبور کند. هنوز یک آلمانی در صدر جدول بهترین گلزنان جام جهانی برای همه ما و فوتبال آلمان اتفاق بسیار خوشایندی است. امیدوارم در 2 بازی اخیر تیم ملی آلمان، باز هم شاهد گلزنی های میرو کلوزه باشیم.»
فیلیکس ماگات : فوتبال آلمان جادوگر ندارد و با کار گروهی در جام جهانی موفق شده ایم
فیلیکس ماگات، سرمربی نام آشنای فوتبال آلمان و جهان در اظهار نظری جالب گفت: «شاید فوتبال آلمان مثل تیم هایی همچون آرژانتین، برزیل یا هلند بازیکنان تکنیکی نداشته باشد، اما به نظر من این نقطه ضعف با کارهای تیمی و ترکیبی در تیم به خوبی پوشش داده می شود. ما مثل آرژانتین و برزیل در داخل زمین جادوگر نداریم، اما جادوی ما، بازی تیمی است. جذابیت فوتبال به بازی گروهی و تیمی آن است و این همان چیزی است که فوتبال آلمان روی آنها سال ها پافشاری کرده است. مطمئن باشید با این تیم آلمان می تواند دوباره قهرمان جام جهانی شود. من شخصاً به قهرمانی این تیم بسیار امیدوارم.
آلماني ها در نامه ای از هوادارانشان به خاطر حمايت هايشان تشكر كردند
سايت گل : بازيكنان تيم ملي آلمان، در آستانه ديدار حساس اين تيم مقابل اسپانيا، نامه اي خطاب به هواداران شان در آلمان نوشتند و از حمايت هايشان در چند هفته اخير تشكر كردند.
در اين نامه آمده است:
به هواداران مان در آلمان
ما همگي عكس هايي كه از آلمان منتشر شده را ديديم. صدها هزار نفر در ميادين، ميليون ها نفر از طريق تلويزيون و عشق به پرچم مشكي و قرمز و زرد آلمان.كشور ما مهماني صلح آميز فوتبال را جشن گرفت.
هرچند شما هزاران كيلومتر از ما دور هستيد، هر يك ما حمايت شما را كاملا احساس مي كند. شور و اشتياق شما شور مضاعفي به ما مي دهد. پشتيباني شما ما را قوي تر مي كند.
ما هنوز به ديدار فينال نرسيده ايم و جشن هنوز ادامه دارد. در آفريقاي جنوبي و آلمان. ما همگي يك تيم هستيم و همگي يك هدف بزرگ داريم. با كمك هم مي توانيم هر كاري انجام دهيم
میگم نفهمیدی طرف چش بود؟نقل قول:
انگار به قصد بن شدن حمله میکرد.....
رفتارش غیره منتظره بود...تا اونجایی که میشناختمش آدم آرومی بود...خدا بخیر بگذرونه این دوتا بازی باقی مونده رو..:31:
داش مجتبی؟نقل قول:
بابا عوارض 4تا خوردنه دیگه
خدا رو چه دیدی شاید ماهم هی میرفتیم میگفتیم بندکفش کلوزه اندازه کل آرژانتین میرزه و به توز میگفتیم فکر میکردیم توپ جمع کنه و بازیکن نیستش و بعدش همون آقای توپ جمع کن دقیقه 3 بهمون گل میزد و 3تادیگه هم پشتش میخوردیم قاطی میکردیم:31:
Victory For US
خاص بودن به سياق «لو»
اعتراف یک ایتالیایی در مقابل بازیهای زیبای آلماندر جام جهانی 2010...
جواد رستم زاده - وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ و تیم ملی فوتبال آلمان در ایران
اعتراف مي كنم هيچ گاه تمايلي به فوتبال ژرمنها نداشتم. من هم به مانند بسياري از مردمانخون گرم سرزمين هاي گرمسيري عاشق فوتبال رام نشده و وحشي هستم. مي خواهم بگويم از اين كه يك ستاره رام نشدني داشته باشم كه با شعبده اي غافلگير كننده دروازه را باز كند بسيار بيشتر لذت مي برم تا اينكه يك تيم داشته باشم كه با فوتبال خط كشي شده به گل برسد. همين هم بود كه فوتبال آلمانها حتي با اين همه افتخار، هيچ گاه مرا سر ذوق نياورد و پاي تلويزيون ميخ كوب نكرد.
با اين حال اعجوبه هاي عقابها البته هميشه برايم جذاب بودند و ماندند و حتي وادارم كردند كه در كودكي عكسهايي از ماتيوس و ليتبارسكي را به ديوار اتاقم بچسبانم و يا براي ضربه هاي ايستگاهي هسلر لحظه شماري كنم. از آن سالها تا اين سالها تيم ملي آلمان با تمام تاختنش در عرصه هاي بين المللي برايم غريبه ماند و حتي بوندس ليگا هم مسابقاتي ماند كه تنها به واسطه حضور ايراني ها در ذهنم جرقه مي زد.
از سال 2006 اما داستان فوتبال آلمان با حضور چهره اي جديد داستان ديگري شد. نه تنها براي من كه براي خيلي از هم فكرانم نيز چنين شد. خب سال 2006 تمام نگاهمان در مرحله مقدماتي معطوف تيم ملي مان بود و نگاهمان خيلي به ساير تيمها معطوف نشد. ابرقدرتها و قدرتهاي درحال پيشرفت بالا آمدند و ما حذف شديم و آنجا بود كه تازه حس هواداري از عشق قديمي در وجودمان نيش زد. مانكن هاي ايتاليايي هرطوري بود همه را درو مي كردند، برزيلي ها با ستاره هايشان آتش بازي به راه انداخته بودند و فرانسه با شعبده «زي زو» همه را مات مي كرد و هلند داستان جوش آب و رنگ خودش را داشت.
آلمانها در خاكشان با كلينزمن جوان پيش روي مي كردند و تحسين همه را برانگيخته بودند. همان روزها البته هيچ كس حواسش به مرد موقر و خوش لباسي كه روي نيمكت آلمانها، متفكرانه مي نشست و بازي ها را آناليز مي كرد، نبود.
«يوآخيم لو» با اين حال آن سال از لحاظ تيپيك، چشمها را مدام از روي كلينزمن به سوي خودش معطوف مي كرد. حالا بماند كه هرچه به پايان آن جام نزديك مي شديم زمزمه هاي همه كاره بودن «يوگي» (لقب مردم آلمان به لو) در كارهاي تاكتيكي ژرمنها نيز به گوش مي رسيد. يوآخيم 2006 با آن موهاي لخت آنكادر شده و پيراهن سفيد خاص، به تيپ ايتاليايي ها طعنه زد و در ذهنمان ماند و شد نقطه درخشان فوتبال ماشيني آلمان. او سرمربي شد و نشان داد كه «لو»ي كم نشان در فوتبال دنيا، براي خودش دكتراي تاكتيكي دارد و با هوش منحصر به فردش قادر است نسخه شكست هر تيمي را بپيچد.
حالا براي امثال من كه هميشه به تك ستاره هاي آلمان بيشتر ميل نشان مي داديم تا فوتبال تيمي شان، ستاره اي جديد متولد شده كه اين بار نه روي مستطيل سبز كه روي نيمكت مربيگري، دل ها و ذهن ها را «آچمز» خودش مي كند. «لو» اگرچه اين بار آن ست سفيد و مشكي چشم نوازش را نپوشيده اما با شطرنج غافلگير كننده اش در آفريقاي جنوبي چشم ها را از حدقه درآورده است. يوآخيم جوان پوسته فرتوت ژرمنها را كند و با جوان ترين آلمان سالهاي اخير همه را به تحسين واداشت.
او شاخ ستاره رام نشدني - همان كه ما هواداران فوتبال وحشي! تمام معناي فوتبال زيبا را در دريبل ها و هياهويش جستجو مي كرديم- شكست و ثابت كرد با ذهن زيبا هم مي توان همه چيز را به تسخير خود درآورد، حتي قلوبي را كه باورتان ندارند.
مارادونا با تمام رجزخواني هايش مقابل مرد مومشكي دوست داشتني ما، دستهايش را به عنوان تسليم بالا برد. همان كاري كه كاپلو كرد و همان كاري كه احتمالاً مربيان بزرگ پرهياهوي ديگر در آينده انجام خواهند داد.
«لو» را بايد ورژن موقر مورينيو بناميم و با اينكه هيچ گاه فوتبال آلمانها را نستوده ايم اما به احترامش كلاه از سر بر داريم. يوآخيم لو ثابت كرد كه هم مي توان خوش تيپ بود، هم مي توان موقر بود و هم مي توان بي سروصدا به سوي قهرماني و ستاره شدن گام برداشت. حالا چه كسي مي گويد «لو» خاص نيست؟
Victory For US
vergottern:40:deutschlend
Victory For US