عجب پس backlight نداره ها...! میگم این LED backlight/ LCD یعنی چی بالاخره ال سیدیه یا ال ای دی!؟!؟!؟
بعدشم میشه لطف کنین آپدیتهای گرافیکو کاتالیستو چیزه دیگه ای اگه هست بزارین میترسم خودم آپدیتهای اشتباهی رو بگیرم حالا بیا درستش کن... :)
Printable View
عجب پس backlight نداره ها...! میگم این LED backlight/ LCD یعنی چی بالاخره ال سیدیه یا ال ای دی!؟!؟!؟
بعدشم میشه لطف کنین آپدیتهای گرافیکو کاتالیستو چیزه دیگه ای اگه هست بزارین میترسم خودم آپدیتهای اشتباهی رو بگیرم حالا بیا درستش کن... :)
سلام . عزیز avira premum security suite v10 چیز خوبیه مثل مرد برات کار میکنه رمو هم کم میگیره . سرعتش هم عالیه . نظر من رو اینه . اما bitdefender بهتره و یکمی هم رمو بیشتر میگیره من خودم اویرا دارم راضیم . روزی نیست که 2 مگ اپدیت نکنه!نقل قول:
آره عزیز لپ تاپ خوبیه. نمیدونم ولی فکر میکنم بیشتر از 4 سال جواب میده با این سی پی یویی که داره اون گرافیکم که دیدی اونجوری نوشته یعنی 1 گیگ خوده گرافیکه تا 4 گیگم از رم شر میکنه البته گرافیک این مدل ati هست که به نظر من از geforce بهتره...نقل قول:
view event log رو نتونستم پیدا کنم.نقل قول:
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
ال ای دی همون ال سی دی هست که برای نور پس زمینه به جای لامپ ccfl از لامپ Led استفاده میشه. یعنی این لپتاپ ال ای دی هست.نقل قول:
سلام.من سوالمو تو قسمت asus پرسیدم جوابی نگرفتم.من از مدل های سری x64jv می خوام بگیرم
ASUS X64JV-JX116
ASUS X64JV-JX292
ASUS X64JV-JX336
ASUS X64JV-JX337
ASUS X64JV-JX385
این مدل ها رو هم از سایت سازگار گرفتم.
اما نایاب شده و نیست.اما الان یه n61jv بهم پیشنهاد شده که نمیدونم قبول کنم یا نه.چون به خاطر اون مشکلی که به خاطر 2 تا کارت گرافیکشه و تو سایت ویستا حل مشکل رو گفته شک دارم.
می خواستم بدونم سری x64 که مدل سفارشیه n61 هست هم همین مشکلو دارن؟؟؟کد:http://www.vistaitd.com/news2.asp
کمکم کنید موندم دیگه چیکار کنم.
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
سلام.من سوالمو تو قسمت asus پرسیدم جوابی نگرفتم.من از مدل های سری x64jv می خوام بگیرم
ASUS X64JV-JX116
ASUS X64JV-JX292
ASUS X64JV-JX336
ASUS X64JV-JX337
ASUS X64JV-JX385
این مدل ها رو هم از سایت سازگار گرفتم.
اما نایاب شده و نیست.اما الان یه n61jv بهم پیشنهاد شده که نمیدونم قبول کنم یا نه.چون به خاطر اون مشکلی که به خاطر 2 تا کارت گرافیکشه و تو سایت ویستا حل مشکل رو گفته شک دارم.
می خواستم بدونم سری x64 که مدل سفارشیه n61 هست هم همین مشکلو دارن؟؟؟کد:http://www.vistaitd.com/news2.asp
کمکم کنید موندم دیگه چیکار کنم.
تمام کسایی که این مشکل رو داشتن با اپدیت گرافیک مشکلشون حل شده . شما میتونی اب خیال راحت بخری ولی سریع اپدیتش کن .اما x64 رو نمببدونم .نقل قول:
نقل قول:
مرسی،این کارائی که تو سایت ویستا نوشته برای حل مشکل خودم باید انجام بدم یا از جائی که خریدم برام انجام میدن؟؟پس مطمئن باشم که دیگه بعدا برام مشکل نمیشه!!؟؟
اگه دوستان دیگه در مورد سری x64jv چیزی می دونند ممنون میشم بگم.مخصوصا در مورد مشکل کارت گرافیک
سلام دوستان بالاخره :18:مکو با روشی نصب کردم :8:
فقط یه مشکلی هست:41: که موقع نصب تاچ پد و کیبورد کار میکرد:20: ولی الان کار نمیکنه :13:این مشکلو رفع
کردم روش نصب رو این مدلو مینوسم:11:
سلام
دنبال درایور چیپست Mobile Intel® HM55 Express Chipset برای نصب xp هستم
sata
چطوری پیداش کنم؟
نقل قول:
دوستمون گفتن. لامپ نوری که استفاده میشه از نوع ال ای دی هست که خود ای ای دی ها هم کلی انواع و اقسام داره !!! من کامل اطلاعات رو ندارم. ولی این مدل که میدونم ال ای دی داره. از نوع بک لیت هم هست مثل خیلی های دیگه.
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx