سلام به همگی بچه ها جریان این تعرفه ها جدید چیه ؟
میاد رو قبض؟
شبانه رو برمیدارن ؟
چیزی نگفتن که ؟1
من چند روزی هست کاهش سرعت دارم....
یکی بیاد توجیح کونه ما رو ؟
Printable View
سلام به همگی بچه ها جریان این تعرفه ها جدید چیه ؟
میاد رو قبض؟
شبانه رو برمیدارن ؟
چیزی نگفتن که ؟1
من چند روزی هست کاهش سرعت دارم....
یکی بیاد توجیح کونه ما رو ؟
خبر مهم ------------------------------------------------------------------ خبر مهمنقل قول:
************************************************** **************************************
قابل توجه مشتركين گرامي! به اطلاع ميرساند مقرات جديد محاسبه قيمت سرويس اينترنت پرسرعت شركت مخابرات استان اصفهان به شرح زير مي باشد:
1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.
2- پرداخت هزينه به صورت Postpay (يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.
3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.
5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفادۀ بيشتر، ترافيك مورد نياز بايد بصورت آنلاين خريداري گردد.
نكته: با توجه به تغييرات جديد، ممكن است قطعي و اختلالاتي در سرويس مشتركين در روزهاي 90/05/12 و 90/05/13 ايجاد شود.
ضمناً پس از رفع اختلال براي ارتباط با واحد پشتيباني با شماره تلفن 2030 تماس بگيريد.
...................
بچه ها فردا شنبه ساعت 11 یادتون نره.
.............
دوستان عزیز فکر نمی کنم لازم به یاد اوری این موارد باشد.
قوانین عمومی
قوانین زیر بخش اینترنتنقل قول:
12- هر گونه بی احترامی به کاربران ، مدیران یا اشخصا حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع بوده و با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
در صورت تکرار قانون شکنی ، فحاشی و زیر پا گذاشتن قوانین سایت در جهت تخریب جو انجمن و توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی ؛ حق شکایت از شخص یا گروه خاطی و پیگیری قضایی ، برای این سایت محفوظ است
13- ما با افراد متخلف و spammer برخورد خواهیم کرد و خواهان حضور این قبیل افراد در بین خود نیستیم !تیم p30world خوشحال خواهد شد تا هر روز بر عضو های دائمی و فعالش افزوده شود و برای کاربرانی که با هدف اشتراک گذاری علم و دانش در سطح وب فعالیت می کنند ، ارزش و اعتبار قائل می شود
بعضی دوستان دیگر خیلی زیاده روی کردین......لطفا رعایت کنین که هم شما دچار مشکل نشین هم مانقل قول:
5- کاربران عزیز توجه داشته باشن این بخش برای اطلاع رسانی در مورد وضعیت سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت و راهنمایی کاربران و ارائه راه حل بی طرفانه است.
6- کاربرانی که تاپیک هارو تبدیل به دادگاه می کنند و یا به دیگر کاربران برچسب فروشنده بزنن و یا توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی بکنن و ..... به شدت باهاشون برخورد خواهد شد و محدودیت دسترسی به بخش اینترنت خواهند داشت.لطفا مسائل حقوقی خودتون رو با تماس با شرکت خدمات دهنده یا مراجع قضایی مرتبط مثل سازمان تنظیم مقررات پیگیری کنید. و تاپیک های بخش رو باسه اطلاع رسانی قرار بدهید.
7استفاده از رنگ های تند و فونت درشت مجاز نمی باشد و در صورت ارسال پست های بدین شکل با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
با احترام:11:
نظر شخصی:
من تو این چند سال ندیدم از خدمات و تصمیم گیری دولتی در حوضه اینترنتی لطفی به کاربرا بشه.یا قدم بر می دارن می زارن تو گل یا عقب گرد قدم بر می دارن.
توصیه شخصی من به دوستان اینه که بجز اینکه می رین شرکت مخابرات اعتراض کنین این سایت هم اعتراض بزنین به این وضعیت که بعدا نگن هیچکی اعتراضی به این موضوع نداشته ......
کد:http://shekayat.bazresi.ir/
دوستان فردا واقعا پایه هستین بریم اعتراض یا نه !!؟
اگه هستین که منم بیام!!؟
بریم بترکونیمشون!!:31:
امیدوارم این جملم خلاق مقرراتتون نباشه.
فردا حتما بیایید ترجیحا همون ساعت 11 که دوستمون گفت اما اگه اون ساعت هم نتونستید حتما حتما مراجعه کنید . با تو خونه نشستن و چیز نوشتن تو این تاپیک به هیچ جا نمی رسیم.
پس وعده مون فردا مخابرات ولیعصر ...
ای بابا منم 1 مگ 1 ساله گرفتم
جریان چیه؟
نمودار ندارم اعتبارمم کم نمیشه
سرعت بالاتر از 32 نمیره
باید با مخابرات صحبت کنیم حتما
خواهشا دوستان لطف کنن بیان مخابرات خرازی تا با مسولاش صحبت کنیم تا کارمونا حل کنن
با تشکر