ممنون از پاسخ شما بله با گوشی و تبلت تست کردم که سیگنال دهی این مودم با مال قبلیم هیچ فرقی نداره والا موندم نکنه مودمم خرابه آخه 2 تا آنتن دیگه رو که قطع میکنم هم همون مقدار سیگنال میدهنقل قول:
Printable View
ممنون از پاسخ شما بله با گوشی و تبلت تست کردم که سیگنال دهی این مودم با مال قبلیم هیچ فرقی نداره والا موندم نکنه مودمم خرابه آخه 2 تا آنتن دیگه رو که قطع میکنم هم همون مقدار سیگنال میدهنقل قول:
شرمنده دستم خرد 2 تا پست زدمنقل قول:
لطفا جواب سوالم رو بدید!!!!!!!!!1
گارانتیش چیه؟؟؟ چند خریدی؟؟ شمابروتوتنظیمات ازستون سمت چپ وایرلس روانتخاب کن بعدببین جلوی mode بایداین باشه 11bgn mixed اگه نبود روی این حالت بزار.
گارانتی پارس ارتباط که 258 خریدم روی 11bgn mixed هم هستنقل قول:
ازسمت چپ بروwirless advanced بعدازراست transmit power ببین روی 100 درصده؟؟؟ اگه بود مودم شما به نظرمشکلی ندارهنقل قول:
زنگ بزن به گارانتی مشکلوبگو.
من میخام مودم وایرلس بخرم
فرق 3 انتنه با یک انتنه چیه ؟؟
یه 3 انتنه با قیمت نسبتا مناسب کارکرده پیدا کردم ارزش خرید داره ؟؟
یا یک انتنه اکبند بخرم ؟؟؟
ماک دلیننک هست
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
فرقش اینکه 3 انتن بردوایرلس بیشتره 1 انتن ضعیفتره به نظرمن کارکرده نگیر خصوصااگه جنس موردنظر دی لینک باشه.نقل قول:
بله مرسی روی 100% هست حالا من به گارانتی زنگ میزنم ولی فکر نکنم تعداد آنتن در آنتن دهی تاثیر داشته باشه شما خودتون تست کردید این موضوع رو ؟نقل قول:
این مدل دارای 3 آنتن 5 دسیبل هست که خیلی باید قوی باشه. شما اولا مطمئن شو که 3 تا آنتن به صورت کامل نصب شده باشندو مکان قرار گیری مودم را تغییر بده و در نهایت با تغییر زاویه آنتنها میتونید نتایج جالبی از سیگنالدهی پیدا کنیدنقل قول: