من cpe رو خاموش روشن نمیکنم و هر شب هم دارم از رایگانش استفاده میکنم و مشکل خاصی نداشتم
تنها موردی که من دارم کنتر محاسبه حجم هست که برای من هر 4 روز یکبار update میشه و کمی آزار دهنده هستش
Printable View
من cpe رو خاموش روشن نمیکنم و هر شب هم دارم از رایگانش استفاده میکنم و مشکل خاصی نداشتم
تنها موردی که من دارم کنتر محاسبه حجم هست که برای من هر 4 روز یکبار update میشه و کمی آزار دهنده هستش
العان اين شركت مودم يو اس بي ميفروشه؟
سلامنقل قول:
یه سوال
سرعت دانلود شبانه چجوریاست ؟
سلام به همه من سعادت اباد هستم
باید بگم که خیلی ناکام بودم تاحالا
بعد 6ماه توی صف پارس انلاین موندن مدارکمو تحویل دادم و گفتن خط شما رو استعلام کردیم و مشکلی نداره و یه هفته ای وصل میشه ! بعد از یک ماه و نیم خودم رفتم مخابرات فهمیدم که خط ما ریموته و نمیتونیم بگیریم !
بعد که با مدیر پارس انلاین حظوری صحبت کردم گفتن که ما استعلام نکرده بودیم خواستیم کارتون زودتر راه بیفته.
اینا دردودل بود:-)
حالا مجبورم وایمکس بگیرم
مبین نت:قیمتاش و ترافیک شبانش خوبه ولی میگه منطقه شما Outdoor جواب میده ولی من میخوام مودمم Wifi باشه
ایرانسل:مودم Indoor جواب میده همسایمونم داره (راجب پینگ و سرعت و ایناش پرسیدم اطلاعات نداشت فقط گفت خیلی خوبه زود سایتارو باز میکنه!)ولی قبل از عید رفتم گفت طرح 3ماهه با مودم رایگان بگیرم گفتن مودم نداریم و 1ماه طول میکشه وصل بشه
.
حالا موندم صبر کنم تا شاید 1ماهه دیگه مبین ساپورت کنه یا اینکه ایرانسل بگیرم چون شاید مبین از یه ماه بیشتر بشه وایرانسلم تو یه ماه کیفیت و قیمتاشو بهتر کنه.
ممنون میشم از دوستانی که تو این منطقه از هر کدوم دارن نظر بدن
سلام به همه من سعادت اباد هستم
باید بگم که خیلی ناکام بودم تاحالا
بعد 6ماه توی صف پارس انلاین موندن مدارکمو تحویل دادم و گفتن خط شما رو استعلام کردیم و مشکلی نداره و یه هفته ای وصل میشه ! بعد از یک ماه و نیم خودم رفتم مخابرات فهمیدم که خط ما ریموته و نمیتونیم بگیریم !
بعد که با مدیر پارس انلاین حظوری صحبت کردم گفتن که ما استعلام نکرده بودیم خواستیم کارتون زودتر راه بیفته.
اینا دردودل بود:-)
حالا مجبورم وایمکس بگیرم
مبین نت:قیمتاش و ترافیک شبانش خوبه ولی میگه منطقه شما Outdoor جواب میده ولی من میخوام مودمم Wifi باشه
ایرانسل:مودم Indoor جواب میده همسایمونم داره (راجب پینگ و سرعت و ایناش پرسیدم اطلاعات نداشت فقط گفت خیلی خوبه زود سایتارو باز میکنه!)ولی قبل از عید رفتم گفت طرح 3ماهه با مودم رایگان بگیرم گفتن مودم نداریم و 1ماه طول میکشه وصل بشه
.
حالا موندم صبر کنم تا شاید 1ماهه دیگه مبین ساپورت کنه یا اینکه ایرانسل بگیرم چون شاید مبین از یه ماه بیشتر بشه وایرانسلم تو یه ماه کیفیت و قیمتاشو بهتر کنه.
ممنون میشم از دوستانی که تو این منطقه از هر کدوم دارن نظر بدن
این سوال چندبار پرسیده شده. فعلا خبری از مودم یو اس بی حداقل در تهران نیست.نقل قول:
اگر بتونین با مودم خارجی مبین کنار بیاین مبین بهتره. ترافیک رایگان واقعا حسن بزرگیه. با سه گیگ ترافیک ماهانه فقط میشه وبگردی کرد ولی اگر ساعات دانلود رایگان رو داشته باشین میتونین کلی استفاده کنین ازش. در مورد اینکه تا یکماه دیگه پوشش منطقه تون داخلی بشه زیاد امیدوار نباشین(البته ناامیدم نشین) ولی شما میتونی مودم خارجی رو بگیری و یک اکسس پوینت براش بخری و وایرلسش کنی.نقل قول:
در مورد ارزون شدن خدمات ایرانسل هم تجربه همیشه خلافشو ثابت کرده. چون معمولا ایرانسل همیشه گرونتر شده با خدمات محدودتر(نمونه اش اینترنت موبایلشه که خیلی زود از نامحدود محدود شد) و در کل چون ترافیک رایگان نداره اگر ارزون هم بشه زیاد کارایی نداره.
سلام
من مي خوام از مبين نت سرويس 1مگ بگيرم مي خواستم ببينم ساعات رايگانش كي هاست و سرعت دانلودش چقدره و با تورنت مشكلي داره يا نه؟
اون موقع مودم خارجی رو نمیتونم جایی ببرم با خودم
ولی مودم داخلی خیلی حسن داره
.
خودم زیاد راغب نیستم از ایرانسل بگیرم ولی مبین نت 3ماهه داره میگه سعی داریم منطقه شمارو پوشش بدیم،کشته مارو
یه مودم ADSL دارم همونو میشه روتر کرد دیگه؟
وایفای هست
نقل قول:
احتیاجی به مودم خارجی نیست.
شما توی اپارتمان زندگی میکنید ؟ اگه توی اپارتمان و طبقه های بالا زندگی میکنید 1 سر به نمایندگی مبین نت بزنید و یک مودم وایمکس ازشون بگیرید برای تست ( بهشون بگید فقط میخوام ببینم وایمکس توی منطقه ما با مودم indoor جواب میده یا نه اون ها هم پول مودم را از شما میگیرن و یک مودم برای تست به شما میدن) بعد شما بیایید خونه و تست کنید ببینید سیگنال دارین یا نه اگر ک داشتین برید پول سرویس را بدین و فعال کنید اگر هم که نه مودم را تحویل بدین و پولتون را پس بگیرین.
من توی کرمان زندگی میکنم توی منطقه ای که مه هستیم پوشش indoor نیست فقط پوشش outdoor هست که اونم خونه ما روی لبه مرز پوشش outdoor قرار داره با این حال من رفتم مودم indoor را گرفتم و امدم تست کردم دیدم جواب میده. حداکثر درصد سیگنالی ک دریافت کردم 72 درصد بود .
شما هم بگیر و تست کن ضرر نداره.