من یه سوال داشتم.
مثلا من از udk خروجی گرفتم و می خوام بازی رو که ساختم نصبش کنم. چجوری میتونم ظاهر مراحل نصبشو عوض کنم . یعنی از حالت پیش فرض درش بیارم.مثلا بتونم از installshield استفاده کنم.
با تشکر
Printable View
من یه سوال داشتم.
مثلا من از udk خروجی گرفتم و می خوام بازی رو که ساختم نصبش کنم. چجوری میتونم ظاهر مراحل نصبشو عوض کنم . یعنی از حالت پیش فرض درش بیارم.مثلا بتونم از installshield استفاده کنم.
با تشکر
سلام؛ فکر میکنم باید با یه نرم افزار دیگه مثل setup factory این کارو بکنی؛نقل قول:
اول با همون setup اصی بازی رو نصب میکنی و بعد با فایلهای نصب شده یه setup جدید براش درست میکنی.
نمیدونم متوجه شدی یا نه؟!:31: البته شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه.
ممنون:40:
یه سوال به احتمال زیاد تکراری:
امکان این هست که اکتورها و اجزای UT رو از udk بیرون کشید؟ و به جاش اکتور های خودمون رو بذاریم؟
سلام
چند تا سوال دارم :
1. چطور تصاویر "میزان تیر" " میزان سلامتی " " نقشه " اینا رو توی بازی عوض کنیم ؟
یعنی مثلا من توی فوتوشاپ یه چیزی طراحی کنم بعد حالا میخوام بزارم جای اونا
آموزشی در این باره هست ؟
2. یه آموزش ساده که یاد بده چطوری کاراکتره دلخواهمو از مکس بیارم توی بازی هست ؟! البته خودم یه چیزی پیدا کردم اما خیلی دردسر داره ، قبل از اینکه اون روشو امتحان کنم میخوام ببینم روش بهتری هست ؟
3. این خروجی بازی به صورت exe چطوریه ؟ من توی سایتش یه آموزش دیدم که با UnrealFrontend داشت اینکارو میکرد اما صفحه ای که اونجا بود اصلا با UnrealFrontend من یکسان نبود و خیلی از اون گزینه ها رو نداشت !!!
پیشاپیش از کمکتون ممنونم :X
برای این کار باید کار با فلش رو یاد بگیرید بعد بیای سراغ unreal gfx .نقل قول:
چطور تصاویر "میزان تیر" " میزان سلامتی " " نقشه " اینا رو توی بازی عوض کنیم ؟
یعنی مثلا من توی فوتوشاپ یه چیزی طراحی کنم بعد حالا میخوام بزارم جای اونا
آموزشی در این باره هست ؟
منابع آموزشی رو محمد چند (یا چندین) صفحه قبل معرفی کرد.
دوتا سوال دیگه رو هم برات پ.خ کردیدم.
ممنونم - متوجه شدم.نقل قول:
حسین جان خوب همین جا مینوشتی تا ما هم بخونیم !نقل قول:
این دوتا سوالو زیاد جواب دادن فکر کردم اگه همینجا جواب بدم آفتاب فردا رو نبینمنقل قول:
حسین جان خوب همین جا مینوشتی تا ما هم بخونیم !
سلام
ما هم رفتیم تو کار آموزش نوشتن :31:
البته این کار رو از یکی از فیلمهای آموزشی فروم udk یاد گرفتم/
آموزش قرار دادن دوربین در جهات مختلف بازیکن :
کد:http://rezasys.persiangig.com/tutorial_udk_AMIR_REZAs.zip
اون بالاها ما هم یه سوال پرسیدیم ...
امکان این هست که اکتورها و اجزای UT رو از udk بیرون کشید؟ و به جاش اکتور های خودمون رو بذاریم؟