بچه ها اول که خریده بودم خیلی زود gps تعیین موقعیت می کرد ولی الان خیلی زمان می خواد . چیکار کنم ؟
Printable View
بچه ها اول که خریده بودم خیلی زود gps تعیین موقعیت می کرد ولی الان خیلی زمان می خواد . چیکار کنم ؟
ممكنه اون موقع اجازه مي دادي كه از جي پي آر اس هم كمك بگيره اما الان توي تنظيمات اون رو آف كردي!نقل قول:
يا اينكه اون جايي كه هستي نمي تونه به جي پي آر اس وصل بشه!
عزیزم مبارکه نیاز به اینترنت نیست و تنها بار اول به اینترنت وصل میشه برای تنظیمات خودش :10:نقل قول:
الان مشکلم درست شد . الان سریع تعیین موقعیت می کنه .
سلام
چطوری روی گوشی رمز بذارم؟
منو>>ستینگ>>فون>>فون م ق م ت>>سکوریتی ستینگنقل قول:
با سلام فقط روی گوشی می خوای رمز بگزاری یا روی اس ام اس ها و عکس و ویدیو ها ؟:10:نقل قول:
چی بود مشکلت؟نقل قول:
دوباره بعد از 20 روز سلام.
یک سوال داشتم : من وقتی برای کانتکم عکس میگذارم وبعد اسم و یا محل عکس رو عوض می کنم عکس کوچک میشه!!!. آیا راهی داره که عکس داخل خود کانتک سیو بشه مثل 5220 و یا 6300 ویا 5310 که عکس داخل کنتکش سیو میشه و با عوض کردن نام عکس و یا محل آن کوچک نمی شه.
دوستان من 1 ماه هست گوشی گرفتم 8 گیگ اما کلید قفلش شل بود فرستادم نمایندگی تهران کلید عوض نشد و وقتی رسید دستم اهواز اسپیکرهای اصلی عوض شده بود و اسپیکرهای بیکیفیت چینی جای اون نصب شده بود که نصف صدای اولش شده بود دلیل تعویض چون اسپیکر فابریک خوب نیستند و هم چنین کلید پاورش هم شکسته رسید دستم .
و مجدآ ارسال کردم تهران و دفتر دبی هماهنگ کردم و متآسفانه اینبار مشکل هاش برطرف نشده هیچ باطری گوشی عوض شده مسخره هست امروز باز با دفتر دبی تماس گرفتم و شکایت کردم و پرونده درست کردم و گفتند وظیفه ما هست گوشی عوض بشه و نماینده تهران زیر بار نمیره و میگه کلید ها و قابش وجود نداره عوض بشه دوستان چه کنم من تعذیرات برم یا اتحادیه تعمیرکاران موبایل
بار سوم فرستادم تهران دیگه قابش همه طرفش فاصله گرفته و کلید قفل لقه و کلید پاورش شکسته و اسپیکرهاش تقلبی و بی کیفیت شده و باطریش عوض شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دفتر نوکیا دبی قبول کرد و دفتر تهران که گوشی من رو عوض کنند و لی میگن گوشی که ارسال میکنیم فاقد بسته بندی هست و اینجور با کارتن گوشی خودم سریالش همخونی نداره کمک فقط میگن یک نامه میدیم همراهش که نشان بده گوشی اصلی هست چیکار کنم ؟؟؟؟؟