کدوم دانشگاه کدوم رشته؟!نقل قول:
قبول شدم ، انتخاب اول ، تهران :n06:
تبریک اقا....
---------------
برا ثبت نام باید چیکار کنیم و کی اقدام کنیم؟
Printable View
کدوم دانشگاه کدوم رشته؟!نقل قول:
قبول شدم ، انتخاب اول ، تهران :n06:
تبریک اقا....
---------------
برا ثبت نام باید چیکار کنیم و کی اقدام کنیم؟
نتایج آزمون مهندسی فناوری کارشناسی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی سال ۹۱
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی آزمون مقطع مهندسی فناوری کارشناسی حرفهای دورههای پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال ۹۱ ساعت ۱۸ امروز منتشر میشود.
وی افزود: نتایج نهایی آزمون مهندسی فناوری کارشناسی حرفهای دورههای پودمانی دانشگاه جامع سال 91 ساعت 18 امروز دوشنبه، 2 بهمنماه در سایت این سازمان منتشر میشود.
وی بیان داشت: تعداد 55 هزار و 968 نفر در کدرشتههای متمرکز و تعداد 729 نفر به صورت چندبرابر ظرفیت و در رشتههای نیمه متمرکز این آزمون پذیرفته شدهاند.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: پذیرفته شدگان کدرشتههای متمرکز آزمون مقطع مهندسی فناوری کارشناسی حرفهای دورههای پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال 91 در یکی از روزهای چهارشنبه 11، پنج شنبه 12 و شنبه 14 بهمنماه باید برای ثبتنام به مرکز قبولی مراجعه کنند.
توکلی خاطرنشان کرد: همچنین پذیرفته شدگان کدرشتههای نیمه متمرکز این آزمون نیز باید در روزهای 11، 12 و 14 بهمنماه برای شرکت در مصاحبه و سایر مراحل گزینش به مرکز قبولی مراجعه کنند.
وی تأکید کرد: اطلاعیه نحوه ثبتنام داوطلبان این آزمون همزمان با اعلام نتایج بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی مراجعه کنند.
همه دروسو باید دوباره بگذرونم؟؟!!!!! مگه میشه؟نقل قول:
من دروس تخصصی رو با بالاترین نمره قبول شدم همچنین عمومی ها رم قبول شدم خیلیاشونو فقط ریاضی و فیزیک و نتونستم پاس کنم بر اساس کدوم قانون باید از صفر شروع کنم؟؟؟!!!
سلام:worried::worried:
من توی دفترخونه بعنوان سند نویس کار می کنم گواهی اشتغال به کار هم دارم ، می خواستم بدونم باید حتماً بیمه هم داشته باشم یا گواهی کار برای استفاده از سهمیه شاغل برای رشته حقوق ثبتی کارشناسی ناپیوسته پودمانی کافیه ؟
ممنون میشم جواب بدین
88775011 مركز آموزش علمي كاربردينقل قول:
كانون سردفتران و دفترياران
مركز آموزش علمي كاربردي
قوه قضاييه تهران 66088379
تماس بگیرید و بپرسید
برای حذف پزشکی یه ترفندی چیزی پیشنهاد بدین ... :n13: از صبح تا حالا دارم فکر میکنم به چه بهونه ای برم پیش دکتر متخصص :n04:
سلام
سه سوال مهم داشتم
1: پسر خاله من ديپلم نقشه کشي ساختمان گرفته مي خواد واسه دانشگاه تغيير رشته بده به برنامه نويسي پايگاه داده ها ميشه اينکار رو کرد؟ البته ميخواد به دونه کنکور
هم بره دانشگاه ، کدوم دانشگاه پذيرش ميکنه؟
2: ميشه تا فوق توي دانشگاه علمي کاربردي خوند به صورت پودماني بعد واسه ليسانس رفت ازاد يا سراسري
3: مدرک علمي کاربردي رو همه کشور ها قبول دارن ميشه باهاش بورسيه شد؟
ممنون میشم اگه جواب من رو بدین
چرا حذف اموزشی نمی کنی؟نقل قول:
قبول شدم خدا رو شکر انتخاب اول تهران امنیت اطلاعات .:n01::n28:
تو رو خدا یکی از دوستان جواب بدن .
اگر ترم 6 کاردانی یک درس پاس نشه چی میشه ؟ دیگه مدرک نمیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28::n28: