دوست عزیز موفق نشدم مثله اینکه کار ما همه جوره به گیر خورده. وقتی داره نصب میکنه موبایل بازهم Certificate error میده.نقل قول:
دوست عزیز موفق نشدم مثله اینکه کار ما همه جوره به گیر خورده. وقتی داره نصب میکنه موبایل بازهم Certificate error میده.نقل قول:
دوســـت عزیز نباید ارور بده ؟ تاریخ رو هم به روز کنید ببینید چی میشـــه !!!نقل قول:
شما یکبار دیگه IMEI گوشیتون رو بدید . . .
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H.VIKE جان ممنون از لطفت برای cer اما تو فایل Cer من اسم گوشی هست N85 اما من n86 دارم :19:
ممنون دوســـت عزیز عیبـــی نداره مهم IMEI هستش که درسته . اون اسم گوشی هم اشکالی نداره :46:نقل قول:
میتونید بدون هیچ مشکلی استفاده کنید :10:
موفق باشید!:40:
IMEI:012251001453435نقل قول:
ممنونم از زحماتتون من از اون موقعه که گرفتم همه ساین می شودند و درست بود الان فقط این برنامه را ساین نمی کنه از همین سایتم گرفتم خیلی لازمش دارم چی کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام با عرض پوزش وتشکر از زحمت شما عزیزان
N73
357651011240040
شما سر و کی اگر میخواید IMEI خودتون رو بزاری و مدل گوشی تا براتون بزاریم فایل هارو..نقل قول:
نقل قول:کد:http://star-mob.com/upload/file.php?file=21ebae5e88b340b53b1221840691be3b
نه گرفتم از خودتون گرفتم فقط نمی دونم چرا این یکی را ساین نمی کنه همه نرم افزار ها را ساین می کنه نرم افزار آفیسم را ساین کردم این را نمی تونم پیغام ارور می ده
دوســـت عزیز تست کن جوابشو بگو چون تا 2013 کارایی داره این فایل ها نباید مشکلی داشته باشه :41:نقل قول:
من که برنامه ها رو تست میکنم راحت ساین میشه ارور هم نمیده !!!
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]