سلام خدمت ابی عزیزنقل قول:
ابی جان این مدل c650 و c695 از سامسونگ هردو یکی هستن یا فرق میکنن؟
اگه یکی نیستن کجا میتونم تصویرشون رو ببینم؟
بهترین انتخاب بین این دو به تنهایی و بین این دو و ال جی 660 کدومه؟ و چرا؟:33:
سلام خدمت ابی عزیزنقل قول:
ابی جان این مدل c650 و c695 از سامسونگ هردو یکی هستن یا فرق میکنن؟
اگه یکی نیستن کجا میتونم تصویرشون رو ببینم؟
بهترین انتخاب بین این دو به تنهایی و بین این دو و ال جی 660 کدومه؟ و چرا؟:33:
-خواهش ميكنم ناصر جان خوشحاليم كه دوستان خوبي مقل شما داريمنقل قول:
-اره هر دو مدل يكي هستند
-من خودم پنل هاي شفاف رو بيشتر دوست دارم هر چند رفلكس هم دارند ولي كلا اين سليقه شخصيم هست
-پس c650 رو بيشتر ميپسندم و البته ناگفته نمونه واقعا كنتراست اين مدل توي ال سي دي ها بي نظير هست
-من توصيه ميكنم به دوستان از نزديك اين پنل ها رو مقايسه اي داشته باشند به مناطق مشكي تصوير دقت كنند به رنگ ها و جزئيات ديگه اين طوري بهتر ميتونيد تصميم بگيرين
با سلام
قصد دارم یک تلویزیون Full HD بگیرم برای اتاق
70 درصد استفادم گیم هست و بقیه هم فیلم
پنل های پاناسونیک پلاسما رو پیشنهاد می کنید ؟ کدوم مدل رو ؟ + تلویزیون چند اینچ رو پیشنهاد می کنید ؟
-مطمئنا پاني ميتونه بهترين گزينه باشه V20 بستگي به فاصله TV توي اتلقتون هست ولي سايز 42 ميتونه گزينه مناسب وخوش قيمت تري باشهنقل قول:
با تشکر فراوان از شما دوست عزیزنقل قول:
فقط چند سوال دارم در این مورد :
1-نظر شما در مورد مدل G10 چیه ؟
2-اگه ممکنه یک مقایسه ی خیلی مختصر بین G10 - G20 و V20 انجام بدید.
3-نسبت به LCD و LED کیفیتشون چه طوره ؟
-والا با توجه به رويو هايي كه اومده ميشه گفت كاملا V20 برتر هست نسبت به نئو هاي 2009 و برتري هم بر G20 داره با توجه به امتياز دهي هايي كه ميشهنقل قول:
-در مورد G10 هم فكر ميكنم الان ديگه گزينه مناسبي نباشه با وجود V20
-استفاده از ----- هاي جديد رفلكس كمتر
-مصرف انرژي كمتر
-براقيت بيشتر و درخشندگي عالي
-كنتراست بالاتر
-در مورد LCD و LED هم اگر مقياس سايت هاي معتبر دنياست كه هميشه بر برتري تصوير در پلاسماها تاكيد ميكنند
-روان بودن تصوير
-بلور كمتر
-كنتراست فوق العاده
هر چند معايب خودشون رو هم دارند
با سلام
راهنمایی می خواستم برای انتخاب تلوزیونی با بودجه حدود 1300 و سایز 37 اینچ و می خوام بهترین کیفیت ممکن رو با این بودجه داشته باشم ال سی دی یا ال ای دی بودن و یا برند هم مهم نیست برام ... درجه دوم قیافشم دلنشین باشه :31:.
بسیار ممنون.
با سلام
لطفا در مورد lcdپاناسونيك TH-L42U20 راهنمايي ميخواستم در مورد كيفيت تصوير و كلا خود سيستم
منتظر پاسخ هستم با سپاس
-ميتونيد به سايز هاي 40 c650نقل قول:
42lg ld669
و تا حدودي به sony 40ex500 فكر كنيد
من برام کیفیت تصویر و اندازه ی صفحه نمایش مهم ترین فاکتور هاست .
این طور که خودم متوجه شدم ظاهرا پلاسما ها در کل کیفیت تصویر و تولید رنگ بهتری دارند نصبت به led/lcd ها . آیا نتیجه گیریم درست بوده ؟
بعد من الان panasonic v20 مدل 50 اینچش تو دلم افتاده . آیا انتخاب خوبی هست ؟ بعد این vt 20 که مدل سه بعدیش هست هم گیر میاد تو کشور ؟ کیفیتش به همون خوبی v20 هست ؟ می ارزه سه بعدی بگیرم یا همون v20 بهتره ؟
ممنون .