[QUOTE=Mohammad_es66;8065445]من هر دو را دارم در مورد صدا شما درست میگید ولی تصویر فرق نداره و من عملا فقط از تلویزیون استفاده میکنم مگر مواردی که زیرنویس srt نباشه و مجبور به استفاده از وسترن دیجیتال بشمنقل قول:
Printable View
[QUOTE=Mohammad_es66;8065445]من هر دو را دارم در مورد صدا شما درست میگید ولی تصویر فرق نداره و من عملا فقط از تلویزیون استفاده میکنم مگر مواردی که زیرنویس srt نباشه و مجبور به استفاده از وسترن دیجیتال بشمنقل قول:
سلام
من یک دستگاهHD MEDIA PLAYER WD(مدلlive نیست) تازه خریدم اما زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه و به صورت اجق وجق نشون میده هر کاری که بلد بودم انجام دادم ولی نشد حتی دنبال زبون عربی گشتم ولی نداشت این زبون رو تا بشه روی ان زبون زیر نویس رو دید گفتم شاید بشه ابدیتش کرد که دیدم اینجا نوشته میشه ابدیتش کرد!حالا اگه میشه محبت کنید چه جوری میشه فایل ابدیتو گیر اورد و از اون مهمتر چه جوری میشه ابگریدش کرد ممنون میشم
ایا کسی هست که مرا یاری دهد:n04::n28:
متاسفانه این مدل دیگه پشتیبانی نمیشه و کاریش نمیشه کردنقل قول:
ممنون از جوابتون
فقط نرم افزار کارخونه ائی روش نصبه!چطور میشه ابگریدش کرد تا حداقل زبون عربی رو ساپورت کنه
سلامنقل قول:
فایل زیرنویس رو با notpad باز کنید و با utf-8 ذخیره کنید فکر کنم 90% مشکلتون حل میشه . فقط احتمالا بعضی کلمات رو که یکپارچه هست رو جداگانه نمایش بده
نقل قول:از شما هم ممنونم
اخه من حدود 500 گیگ فیلم و سریال دارم که نمیشه همشو اینجوری کرد
اخه من حتی فایل ابدیت رو هم دانلود کردم فقط نمیتونم ابدیتش کنم:n21:
دوستم از همین مدل داره و زبون عربی تو ستینگش هست ولی واسه من نداره
من یکبار تنظیم کارخونه کردم و به مشکل خوردم
وای که چه سایت پاسخگوئی..................:n13:
عزیز اپگرید کن مشکلت حل میشه توسایت وسترن فریمورش رو دانلود کن بعد هم اپگریدش کن مثلا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مدلشه
اگه حل نشد زیر نویست را به sub/idx تبدیل کن حالشو ببر اموزش تبدیل هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن زیر نویست رو هم اسم فیلمت کنی
قصد خريد پلير ي رو براي پخش فايل هام از روي هارد كامپيوترم دارم
1-دوستاني كه تجربه ي استريم كردن ويديو از رو شبكه با wifi رو دارن آيا روي فايل هاي 1080 لگ داره موقع پخش؟
2- برند هاي ديگه مثله patriot box office و HiMedia و energy android smart رو پيشنهاد ميكنيد در مقايل WD ؟