هشت کتاب گاج خوبه کتاب حسابان نشر الگو هم خوبه اما کلا زیاد نگران حسابان نباش دیفرانسیل هم کاملتره هم کتاب خوب واسش تو بازار زیاد هستنقل قول:
هشت کتاب گاج خوبه کتاب حسابان نشر الگو هم خوبه اما کلا زیاد نگران حسابان نباش دیفرانسیل هم کاملتره هم کتاب خوب واسش تو بازار زیاد هستنقل قول:
سلام
از دوستان کسی فیزیک پیش1 انتشارات فار داره؟
چه جور کتابیه؟
فرق جلد1 وجلد2 فیزیک پیش 1 چیه؟
سلام دوستان کمکم کنید.یه کتاب برای زبان فارسی3 معرفی کنید که هم اموزش داشته باشه و هم تست. در ضمن من میخوام واسه فیزیک3 و هندسه2 کتاب اموزشی بخرم . میگن واسه هردو مبتکران بگیر . اگه میتونید یه توضیح درباره این کتابهای مبتکران بدید.
انگار سایت خوشخوان خراب شده
کد:http://www.khoshkhan.ir/
صبر کن کتاب دکتر سبطی تا پایان این ماه میاد.نقل قول:
مبتکران سطحش بالاست.ولی اونی که برای اندیشه سازان تجدید چاپ می کنه عالیه.هندسه 2 گاج هم خوبه.(سفید)
فیزیک 3 هم رمزینه بگیر.
بچه ها امروز رفتم انقلاب کتاب کمک اموزشی بخرم.من برای دینی نظرم این بود که دین و زندگی نشر الگو یا مهر و ماه رو بخرم اما چشمم به کتاب دینی جامع انتشارات همگامان افتاد مغازه دار بهم گفت که خیلی عالیه و از همه ی کتاب ها ی بازار مفهومی تره.من هم خریدم واقعآ بی نظیره هم درس نامه ی خیلی خوبی داره و هم تست هایی داره که به شدت به کنکور سراسری نزدیک هستن(حدود 3500 تا تست).ایات رو خیلی روان ترجمه کرده روان تر از اون که فکرشو بکنید تازه خیلی مفهومی ایات و روایات رو تحلیل و بررسی کرده.تازه یه قسمت هم داره که در مورد درس معارف به شما مشاوره می ده.در کل به نظر من بهترین کتاب دین و زندگی کنکوره البته حجمش خیلی زیاده حدود 520 صفحه است.
فیزیک پیش 1 انتشارات فار 2 جلده و فرقشون با هم در این هستش که نصف مطالب فیزیک پیش 1 در جلد 1 و نصف دیگر مطالب در جلد 2 هستش.من این کتاب ها رو نخواندم اما شک نکن کتاب های فیزیک فار بی نظیر هستند.چون مولف های فیزیک فار همان مولفهای فیزیک مشهور اندیشه سازان قدیم هستند.نقل قول:
فیزیک3 اندیشه سازان با مبتکران چه فرقی داره؟ یکی از دوستام مبتکران خریده بود میگفت خیلی خوبه و در حد مرگه:31: یه توضیح بدید لطفا
خیلی ممنون از mostafa_360
کتاب فیزیک 3 مبتکران (تالیف دکتر فرین کمانگر) همان کتاب فیزیک 3 انتشارات اندیشه سازان هستش که الان مبتکران چاپ می کنه و خیلی هم عالیه.نقل قول: