-
سلام به همگی
خسته نباشین
من از فورمولا خیلی خوشم میاد (دستت درد نکنه)
محمد جان ماشین جدیدت مبارک باشه
خیلی خوشگله (من موندم این محمد اینجور عتیقه هارو از کجا گیر میاره)
تورو خدا عکسای بیشتری از این خوشگله بذار
رضا توهم خودتو زیاد اذیت نکن بالاخره یه روز خوب میاد که توهم یه ماسل سواری
:10:
-
scope82يه روز خوب مياد كه ما همو نكشيم(خيلي باهات حال ميكنم):40:
سلام بچه ها من جمعه صبح تهرانم (اگه خدا بخواد) يه فاير برد 74 گير اوردم كه موتورش 454:40: و اتومات موتور نياز به تعمير كلي داره(حدودا چقدر هزينه داره؟) و بدنه هم كار داره اما دماغه سالم هست في هم 3 داده اما مثل اينكه كمتر هم ميده عكس ازش ندارم اما اين رفيقمون شايد تا شب عكساشو برام بفرسته اگه شد كه ميذارم اگه هم نه كه معامله ميكنيم موتور 454 منو ديونه كرده 7600 سي سي ناقابل:21: تودوزي هم ميخواد
اساتيد موتور 454 390 تا 500 اسب بخار تويد ميكنه راستي بعضي ها ميگن 454 به درد نميخوره جريان چيه؟
من از وين پونتياك سر در نميارم اگه كسي چيزي ميدونه دريغ نكنه كه خودم از اونجا چكش كنم
در كل نظرتون راجب اين چيه؟ ميارزه؟ خرجش مثل موستانگ بالا نباشه
ممنون
-
سلام
امیدوارم این یکی جور بشه..مثل همیشه تا زمانی که ماشین کامل معاینه نشده نمیشه قیمتی داد که چقدر هزینه داره؟بخصوص وضعیت بدنه که خیلی مهمه..تودوزی آنچنان مهم نیست به اندازه بدنه اما داشبورد فرق میکنه و سالم بودنش خیلی ارزش ماشینو بالا میبره..
شخصا تا الان روی 454 تجربه نداشتم اما وصفشو خیلی شنیدم که واقعا یه هیولا است..و شاید به دلیل کم بودنش و اینکه وسائلش کمیابه تعمیراتش هزینه میبره و البته مصرفش هم بالای 20 لیتره..(دقیق نمیدونم چقدر) اما اینها اصلا برای من یکی مهم نیست...
این پونتیاک فایر برد 74 احتمالا این شکلیه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و موتور 454 هم یه همچین شکلی باید داشته باشه..البته اینکه هدرز روش سواره یا اینکه هنوز رم ایر فابریک روش هست یا نه معلوم نیست..اگر باشه که خیلی خوب میشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
در مورد وی کد این مدل باز هم مثل کامارو است منتها من هیچ مدلی از موتور 454 بر روی این مدل در سالهای ذکر شده ندیدم حد اقل توی این سایتهای آمریکایی چیزی در این مورد نبود..شاید در نوع موتور اشتباهی برایت گفته شده....نزدیکترین آن موتور 455 بود که طبق این شماره گذاری در چند سایت باید پنجمین آیتم شماره وین کد یا x باشه یا y که مشخصه مدل موتور 455 در دو مدل مختلف است..اما حالا اینها زیاد مهم نیست..باید دید اصلا این ماشین چی هست و چی داره و قیمت با وضعیت میخونه ؟اوضاع سند و مدارک و کارت و پلاکو..جور هست؟؟از همه مهمتر صاحبش آدم اهل معامله هست یا اینکه....
اگر بتونی عکس بگذاری که خیلی بهتره..
سلام
آقا علي ميشه شمارتونو برام پي ام كنيد تا وقتي كه رفتم تهران ازش عكس بگيرم و وقتي روي سايت گذاشتم بهتون زنگ بزنم كه شما سريع نظرتونو بديد شماره محمد حجازي رو هم دارم به اونم زنگ ميزنم فقط خدا كنه فروشنده باشه در مورد موتور هم فك كنم خودش با 454 عوض كرده و فك كنم موتور شورولت باشه چون خود من هم تا جايي كه سرچ كردم 455 داشت اما شورولت 454 داره اگه باشه كه خوبه درسته؟ چون گويا لوازم 454 شوي زياد تر از پونتياك هست
-
درسته..این عکسی هم که گذاشتم مال 454 شورلت است..بهر حال لوازم شورلت گویا بهتر از پونتیاک پیدا میشه..اما برگه تعویض و شماره موتور و..باید کاملا قانونی باشه..اینها را توی مراکز تعویض پلاک حتما چک میکنند معامله را حتما در این مراکز انجام بده که خیلی مطمئن و قانونی است..هرگز این کار را خارج استاندارد انجام نده..
-
سلام
بچه ها برنامه رو تغيير دادم به اين دوستم گفتم كه جمعه بره درست و حسابي ازش عكس بگيره بعد برا من بفرسته منم اينجا قرارشون بدم و شما كه نظر داديد بعد ميرم تهران
خوبه؟ يا نه؟
-
این خیلی خوبه..همیشه صبر کردن( البته در حد متعارف و معمول) نتیجه خوبی داره..اینجوری میتونیم بهتر مشاوره کنیم و بفهمیم جریان چیه..به دوستت بگو حتما جدا از عکسهای کامل از محلهای تصادف یا پوسیدگی هم از نزدیک و با کیفیت خوب عکس بگیره..از کف ماشین و اگر شد زیرش..عاج لاستیکها..داشبورد..تودوزی..م وتور از جوانب مختلف..سر شاسیها..خلاصه هر جا که دستش رسید..
-
-