سلام
دوستان کدوم شرکت سرویس نامحدود میده؟ ترجیحا 128 .
فقط همارا نباشه
Printable View
سلام
دوستان کدوم شرکت سرویس نامحدود میده؟ ترجیحا 128 .
فقط همارا نباشه
تقریبا همه شون :46:
ماکس نت / لایزر . . . .
از نظر شما و بقیه دوستان از کدوم شرکت سرویس بگیرم خوبه ؟نقل قول:
از نظر قیمت هم فکر کنم همه شرکتها قیمتهای نزدیک به همی دارند .
سرعت دانلود 128 نامحدود در سایر شرکتها همون 15-18 است ؟
نهایتا صحبتا به ماکس نت منجر میشه دیگه
برای 128 معمولا سرعت بالای 13 میده شرکتها
ولی صرفا برای ماکس نت بهتره یوزراش اینجا اعلام کنن
دوست مننقل قول:
البته همه شركتها نامحدود ندارد ولي قيمتها هم خيلي فرق دارد مثل پارس 67هزار هست ولي دانلود هم زياد مي دهد بين 14 تا 25 خوب نيست
دوستانی که از مکس نت 128 نامحدود استفاده می کنند درخواست دارم که معایب و مزایای سرویس خودشان را ذکر کنند .
شرکت هماراسیستم در راستای احترام به درخواست کاربران خود، اقدام به کاهش قیمت تعرفه سرویس اینترنت پرسرعت ADSL و شفاف سازی قیمت ها نمود.
قیمت کلیه سرویسهای نامحدود کاهش یافته و هزینه آبونمان مخابراتی و مالیات ارزش افزوده سرویس، بلحاظ سهولت انتخاب کاربران، در قیمت سرویس ادغام گردید.
• تا اطلاع ثانوی سرويس Turbo ارائه نخواهد شد. فقط در صورتی که از اين سرويس استفاده می کنيد، سرويس شما قابل تمديد خواهد بود.
:27:
جالبه.... سرعت 1024 رو به 512 و سرعت 521 رو به 128 کاهش داده... ديگه بايد منتظر از دست دادن کاربراش باشه...
چیش رو تغییر داده اونا سرعت اپلود هست فک کنم برای 1024 میده 512 و برای 512 میده 128 درسته:13::13:نقل قول:
برای اکثر کاربرانی که سرویس کلاسیک ( +128 ) تهیه میکنند هدف تجربه ی سرعت بالاتر هست :46: ( بدون در نظر گرفتن مسائل دیگر ! :27: )
چون به دلایل مختلف معمولا سرعت این کاربران کمتر میشد شرکت زیر سرویس ها توضیحاتی رو داده
همانگونه که در بازار میبینیم : جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود ، لطفا در انتخابتان دقت فرمایید !!! :21:
به عبارتی منظور این است که سرویس کلاسیک +128 سرعتی بین 128 تا 512 خواهد داشت ( که اکثرا نزدیک به 512 است تا 128 )