شرمنده عزیز این 1.2 گیگ را از یکی از بچه ها گرفتم .سرعت اینترنتم هم اونقدر نیست که بتونم حتی 200 مگ هم اپ کنم.ببخشیدنقل قول:
Printable View
شرمنده عزیز این 1.2 گیگ را از یکی از بچه ها گرفتم .سرعت اینترنتم هم اونقدر نیست که بتونم حتی 200 مگ هم اپ کنم.ببخشیدنقل قول:
ممنون از این بحث ها ما هم استفاده کردیم:31:
Wondershare رو دارم دانلود میکنم
دوستان برنامه Wondershare HD Video Converter
رو به همراه کرک یا سریال معتبر بزارید ممنون میشم . شدیدا" لازم دارم
دیشب تست کردمش. نصب کرده بودم ولی خیلی از این برنامه ها نصبه که تو تبدیل TS هایی که با --- ضبط شده مشکل داره. و جالب بود که اصلا تبدیل هم نمیکرد !!!!! Xilisoft همون تصویر خالی رو تبدیل میکنه مثل خیلیهای دیگه.نقل قول:
همچنان تنها برنامه ای که جواب داده TMPGEnc هست . البته برای من .... اونایی که از ماه.واره ضبط کردند TSشون فرق فوکوله و شاید با این برنامه بشه.:11::11::11:
سلام دوستان
یه برنامه میخوام که بتونم باهاش یه قسمت از آهنگ رو کات کنم
میخوام ساده باشه کار کردن باهاش
ممنون
jet audio نسخه 8 پلاس بگیر. 35 مگ هتسش. گزینه ی Run Audio Trimmer توش هست که همین کارو برات میکنه. هم فیلم هم آهنگ.نقل قول:
برای آهنگ بخوای Mp3 Audio Editor هم این امکان رو داره. این 7 8 مگ هست و جت آودیو هم 30 35 مگ.
تو سایتای فارسی هر دوش با کرک یافت میشه. جت آودیو رو که تو سافت گذر دیدم ولی دومی رو یادم نیست از کجا دانلود کردم.
:11::11:
یه نرم افزار میخوام نویز رو بگیره
در صورتی هم تبدیل کنه به حجم کمتر بهتر
فایلها avi هستند این نویزش خیلی ازیت میکنه
با سلام من فیلمهایی را که با گیرند ه دیجیتال ضبط میکنم همونطور که میدونید فرمتشts هست نرم افزار برای تبدیلش پیدا کردم به نام
Handbrake که به فرمت زیر با مشخصات زیر تبدیل کرد ولی میخام به ام پگ معمولی تبدیل کنم(فرمتی که گوشیم 5700 بخونه) ولی به هر نرم افزاری میدم وقتی تبدیل میکنه صفحش خاکستریه مشخصاتشو میذارم یه نرم افزار لطف کنید معرفی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هند بریک نباید از این مشکلات داشته باشه. اصلا همین فایلی که خودش تبدیل کرده رو بدین به خودش ببینید چی میگه.نقل قول:
بعد یک چیزی .... فایل رو با صدا تبدیل کرده یا نه ؟ تازه تو پلیرها چی ؟ صفحه خاکستری میاد یا نشون میده ؟
برنامه خوب واسه تبدیل سراغ دارم ولی اون گوشی خاص رو نمیدونم. احتمالا 3gp و mp4 باز میکنه ولی چه رزولوشنی و چه کدکی باید از تو مشخصات گوشی پیدا کنی. پیدا نشه هم راهش سعی و خطا هست ولی فقط یه دقه از فیلم رو باید تست کنی نه هر سری همش رو.
اگه 3gp بخوای یا mp4 که از نوع mpeg4 باشه یا برنامه ی Xilisoft video convertor ultimate 6.5 یا Wondershare video convertor میتونی تبدیل کنی. دومی رو یکی از دوستان خیلی تعریفش رو کرده. هر دوش رو دارم ولی کیفیت رو مقایسه نکردم و زیاد هم استفاده نمیکنم ولی هر دوش تنوع فرمت زیادی داره.
از Xvid4psp که رایگانه یا Staxrip یا AVIdemux استفاده من. هر سه رایگانه. کدک خروجی هم x264 بزاری فشردگی بهترین حالت و کدک از این بهتر نداریم حتی تجاریهاش.نقل قول:
تو Staxrip شاید این کار راحت تر باشه برات. فیلتر نویز تو سه سطح داره. برای دانلود هم این سایت مخصوص کلا این جور چیزاست:
توش سرچ کن راحت هر سه رو میابی.:11::11:کد:www.videohelp.com