نقل قول:
نوشته شده توسط rezaneda
برنامه y!intai دیگه کار نمیکنه
سلام...
rezaneda عزیز...
منتظر ورژن جدید این برنامه که با سرور های جدید یاهو بخونه باشید.
naseronline عزیز...
نقل قول:
من تازه عضو شدم... چند تا سوال داشتم...
تبریک می گم عضویت شما رو...
نقل قول:
1- وقتي با اير چتان فايل را مي فرستيم نميشه كاري كرد كه ايكونش حداقل شبيه ايكون هاي ويندوز اكس پي باشه؟
يا يه عكس كوچيك به صورت تامبنايل نشون بده تا طرف شك نكنه !!
گزینه Bind (وصل ) کردن به یک فایل با هر فرمتی (مثلا JPEG) این کار رو انجام می ده...
نقل قول:
2- نميشه فرمتي كه تو ژنجره سند فايل نشون مي ده يه چيز ثابت باشه...یعنی پسوند های اضافی نداشته باشه ؟
بعد از ساختن فایل فکر می کنم بتونین پسوند اون رو عوض کنین اما خوش بختانه (برای شما) و بد بختانه (برای طرف مقابل) ویندوز ها به طور پیش فرض پسوند فایل ها نشون داده نمیشه و فقط کافیه اون رو به روشی که بالا توضیح دادم bind کنید...
نقل قول:
3 - یه بوتر خیلی قوی که خوب کار کنه ؟
امید جان زحمت شاید بگم 500 تا بوتر رو کشیدن تا حالا ... این نشون می ده که شما کم لطف هستین و نگاه به 230 صفخه قبل نمی کنین!
نقل قول:
4- ایر چتان پسوورد و یوزر نیم کارت را می فرسته یا نه؟
بستگی به ورژنش داره ... در ورژن های اخری این کار انجام می شد... اما در هر صورت شما از یک Keylogger می تونین استفاده کنین...
shayah عزیز...
نقل قول:
تاریخ تولد و سوالای امنیتی و اینای خودمون رو چجوری میتونیم بدست بیاریم؟! :د
به یاد ندارم...
mohammadagha عزیز...
نقل قول:
بابا اين برنامه كه 3 تا دانلودي داره و ما اخر نفهميديم بايد چي كار كنيم
کدوم برنامه!
نقل قول:
1_نگاه كردن وب كم بدون اجازه يارو
بارها معرفی شده (در همین تاپیک)..
نقل قول:
2_يه برنامه هك ساده و قوي اي دي با راهنمايي
بهترین راه برای شما استفاده از Keylogger هست ... در صفحات قبل تعداد زیادی از این ها معرفی شده..
نقل قول:
3_اسم ايدي رو بنويسي و پسشو بده
متاسفم... همچین چیزی وجود نداره!
** شما هم به جای پر سخنی و استفاده از کلمات عجیب! یک مقدار بیشتر سرچ و مطالعه کنین...
نقل قول:
چطوري مي شه او چراغي كه تو ميله كه بعد از فرستادن ميل ديده مي شه هميشه روشن بمونه ؟؟؟؟؟
نقل قول:
چيجوري ميشه چراغ اي دي من هميشه روشن باشه؟
شما روی ایدی شخص مربوطه (در مسنجر) کلیک راست کرده و از گزینه Stealth Setting قسمت Appear Online To ***** رو انتخاب می کنین...
نکته: به جای ****** ای دی شخص مقابل قرار می گیره...
موفق باشین. :)