hamilton جان من از نسخه ی 119 تستفاده می کنم و کاسپر خیلی CPU را اشغال می کنه پس به ورژن نیست ایا حتما با نصب این نسخه مشکل حل می شه با توجه به عدم رسمی بودنش؟
Printable View
hamilton جان من از نسخه ی 119 تستفاده می کنم و کاسپر خیلی CPU را اشغال می کنه پس به ورژن نیست ایا حتما با نصب این نسخه مشکل حل می شه با توجه به عدم رسمی بودنش؟
محصولات كاسپر به مرور زمان و با انتشار نسخه هاي جديدتر وضعيت بهتري(بنظر من و در سيستم من)پيدا كرده اند (از نظر كارايي و صرف منابع سيستم و رابط كاربري و امكانات و...) ولي گاهي نسخه هاي جديد نيز داراي اشكالاتي هستند كه برخي از انها واقعا عذاب آور هستند.اين مورد در نسخه 7.0.321 صادق بود كه كاربران زيادي منجمله خود من به كند شدن قابل توجه سيستم اعتراض كرديم.حتي اشكالات را بصورت مستند به قسمت پشتيباني كاسپر ايميل كردم.اين اعتراضات و بيان اشكالات از سوي كارابران كشورهاي مختلف باعث شد كه نسخه جديد كاسپر كه مدت زيادي از انتشارش هم نميگذره اصلاح بشه و كمپاني كاسپر براي رفع كندي محسوس سيستم(بخصوص هنگام اجراي برنامه ها و فايلهاي اجرايي و...)اقدام به انتشار نسخه جديد كه لينك دانلود آنرا قرار دادم بكنه.بزودي اين نسخه هم در سايت رسمي كاسپر قرار خواهد گرفت.اميدوارم واقعا اين نسخه مشكل نسخه 7.0.321 را برطرف كرده باشه چرا كه خود من مجبور به برگشت به نسخه 7.0.125 شدم.نقل قول:
در هر صورت شما ميتونيد فعلا با خيال راحت از نسخه 7.0.125 كه نسخه تست شده اي هم هست استفاده كنيد.از طرف ديگه سعي كنيد به هيچ وجه از نسخه هاي بتا كه هنوز در مراحل تست هستند استفاده نكنيد چرا كه يكي از اشكالات اين نسخه ها ممكنه همين صرف زياد منابع سيستم باشه.
سلام دوستان چه جوري ميشه از روي يك سيستم آپ ديت كاسپر را بردارم و روي سيستم ديگه كه كاسپر با همون ورژن داره نصب كنم
ورژن 6 رو اين سرور هميشه هست و آپديت ميشه:
کد:http://www.tarbiatmoallem.com/kav_help/index.htm
دوست عزیز 10 الی 15 صفحه قبل رو مطالعه كن دقیقا این مسئله آموزش داده شده است. شما باید در قسمت setting در قسمت update روی configuration كلیك كنید و در تب دوم تیك گزینه distribution folder رو بزنی و آدرس بدی با اولین آپدیت تمام فایلهای آپدیت اونجا ذخیره میشن بعد در آنتی ویروس دیگر به همین قسمت مراجعه كرده و در گزینه configuration در تب اول آدرس distribution folder رو میدی و تیك سرور رو به اون انتقال میدی بعد هم میزنی آپدیت . كار تمام استنقل قول:
این اینترنت سکیوریتی رو زده 321 مطمئنس 323 هست؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
نسخه ای که شما استفاده می کنید یکی از نسخه های بتا است .سریعترین نسخه سری 7 کاسپرسکی نسخه 125
می باشد و حتی نسخه 323 جدید ( علارغم اینکه نسبت به 321 بسیار بهتر شده است ) هنوز روی بسیاری از
سیستمها منجمله سیستم خود من مشکل دارد و باعث کندی محسوس سیستم در مقایسه با نسخه 125 می شود .
توصیه من هم استفاده از نسخه 125 است چون امتحان خود را پس داده است.
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید یه آموزش کوچولو درست کردم تصویری تا دوستانی که با آپدیت کردن آنتی ویروس مشکل دارند بتونند به راحتی آن را آپدیت کنند.
نظر یادتون نره :11::10:
دانلود کنید با حجم 524 Kb
فایل Word است آخه پی دی اف نکردم چون بعضی کسانی که خیلی مبتدی هستند با فورمت PDF آشنایی ندارند
کد:http://dost-friend.persiangig.com/document/HowtoUpdateKaspersky.doc
ممنون از كمكت رفيق، منم 125 رو دارم ولي مي خواست بالاترشُ بگيرم. خوب شد گفتينقل قول:
ولي دوست من اگه ضد ويروس رو به روز كنيم و اون ُ ارتقا بديم بازم چنين مشكلي (كندي) پيش مي ياد؟
بعد ميش شه Fileهاي به روز شده ش رو هم نگه داشت؟
من ضد ويروس ايمن (ImenAntivirus.com) رو نسخه ي نمايشي ش رو گرفتم، فقط 1.5 مگه!! سرعت رو هم اصلا تغيير نمي ده!!
من تا حالا چنين چيزي نديدم.
حيف كه از بازار جهاني محرومن. و بيشتر حيف كه دارامد ما اجازه ي استفاده از اين برنامه ي توپ رو نمي ده.
البته خودشونم زياده خواهن، قيمتشون بسيار گزافه!!
ممنون رفيق :46:
دستتون درد نکنهنقل قول:
من اینترنت سکوراتیش رو دانلود کردم
ولی قبل میخواستم بپرسم که کی نداره ؟
یه موقع نصب کنم و کی بخواد :20: