با سلام
چگونه مي توان در يك فايل بزرگ ورد جملات تكراري را پيدا كرد
روشي سريعتر از find كردن مي خواهم
با تشكر فراوان
Printable View
با سلام
چگونه مي توان در يك فايل بزرگ ورد جملات تكراري را پيدا كرد
روشي سريعتر از find كردن مي خواهم
با تشكر فراوان
سلامنقل قول:
يعني فقط پيدا كنه يا بعدش عمليات ديگه اي هم هست كه انجام بده
با دروود
من آفیس 2007 رو در ویندوز ویستا نصب کردم،اما در ورد،اون آبکن که برای نوشتن از چپ به راست یا برای تنظیم نوشتن از راست به چپ هست رو نداره...
یک بار هم ریپیرش کردم اما باز هم نشد..
با سلام
يه كليد تركيبي تو ورد هست كه وقتي ميخواي يه كلمه مثل "مي باشد" رو به عنوان يه كلمه بنويسي اون رو ميزني . چون بصورت پيش فرض ورد " مي" و "باشد" رو جدا در نظر ميگيره
لطفا راهنمايي كنيد اون كليد هاي تركيبي چي هست ؟
البته من قبلا با كليدهاي shift+space اين كار رو ميكردم ولي الان عمل نميكنه نميدونم مشكل از كجاست ؟ لطفا راهنمايي كنيد
سلامنقل قول:
اون دكمه اي كه شما ميخواي در سربرگ Home و در قسمت Paragraph وجود داره (Right to left text direction)
البته پيشنهاد ميكنم اينكار رو با صفحه كليد راحت تر انجام بديد
جهت Right to left شدن : زدن كنترل و شيفت سمت راست
جهت Left to right شدن : زدن كنترل و شيفت سمت چپ
سلامنقل قول:
براي اينكه كليد تركيبي Shift+Space توي ويندوز (و در نتيجه توي ورد) كار بده بايد dll مختص صفحه كليد فارسي جايگزين فعلي بشه
براي اينكار چندين روش هست كه توي همين تاپيك ذكر شده كه شما ميتوني با جستجو در اين تاپيك اونو پيدا كني
1- جايگزيني مستقيم كه بايد توي تاپيك دنبال عنوان kbdfa.dll بگردي
2- جايگزيني غيرمستقيم با نصب نرم افزار Tray layout (جستجو با عنوان انگليسي)
3- جايگزيني غيرمستقيم با نصب نرم افزار Persian activator (جستجو با عنوان انگليسي)
موفق باشي
نقل قول:
من منظورم رو بد بیان کردم، شرمنده :13:
مثلا حرف ب به شکل زیر نوشته بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران ...
سلامنقل قول:
متن رو انتخاب كنيد و با كليك راست روي متن كادر Font رو بياريد و بعد گزينه Outline رو بزنيد
سلام دوستان عزیز من می خواهم فایل های ذخیره شده رو با ورد 2007 رو با 2003 بخوانم ولی متن رو قاطی می کنه من باید چیکار کنم
راستش میشه ورد 2003 و ورد 2007 روی سیستم با هم نصب کرد مشکلی نداره من راستش هردو رو نصب کردم تو درایو سی ولی قاطی کرده بودند اصلا باز نمی شدن آیا میشه ورد 2003 تو درایو سی و ورد 2007 تو یک درایو دیگر باشه مشکل پیش نمیاید
لطفا کمک کنید
با سلامنقل قول:
مي خواهم در يك فايل بزرگ ورد جملات تكراري را با روشي كاملتر و سريعتر از find پيدا كند و علامت گذاري كند تا بتوانم آنها را ويرايش كنم
باز هم تشكر فراوان دارم