آخه این دستگاه یه یوزر بیشتر نداره ولی اینجا کلی یوزر میاد! اونم نمیدونم ntfs هست یا نه!
Printable View
آخه این دستگاه یه یوزر بیشتر نداره ولی اینجا کلی یوزر میاد! اونم نمیدونم ntfs هست یا نه!
ببخشید البته من میشه گفت خدای اینترنتم ولی سواد اصولی کامپیوتریم در حد صفره! (فکر کنم از سوال قبلیم معلوم بود:d)
سلامنقل قول:
معذرت میخوام . سعی کردم شمرده شمرده توضیح بدم .
حتما نیاز نیست که سیستم شما بیشتر از یک یوزر داشته باشه تا این مشکل پیش بیاد .
درسته شما فقط یک یوزر روی سیستمتون دارید اما ممکنه یوزرهای ناشناس این مالیکت ها را به ارث برده باشند .
برای اینکه متوجه بشید فایل سیستم درایوهای شما ntfs هست یا نه . روی درایوهایی که دچار این مشکل شدند راست کلیک کنید و سپس گزینه اخر propertise را بزنید و از پنجره باز شده در تب General در قسمت File system نوشته شده که فایل سیستم شما ntfs هست یا نه .
اگر فایل سیستم درایو شما ntfs باشه ، تغییر owner باعث بروز این مشکل شده است . در غیر این صورت ویروس عامل این کار می باشد .
بعد از اینکه مطمئن شدید فایل سیستم درایو شما ntfs هست به منوی tools در my computer برید و سپس گزینه folder option را باز کنید و سپس به سربرگ view رفته و تیک اخرین گزینه اون یعنی use sample the sharing را بردارید و سپس صفحه را ok کنید .
با این کار به سربرگ propertise درایوهای شما تبی با عنوان security اضافه خواهد شد .
روی درایوهای خود راست کلیک کنید و سپس propertis را بزنید و به تب security بروید و سپس در صفحه باز شده گزینه Advanced را بزنید و سپس از صفحه باز شده به تب owner بروید .
2 تا یوزر شما توی این صفحه می بینید . یکی یوزر شما هست و دیگری یوزر adminstrotor
شما در این صفحه یوز خودتون را انتخاب کنید و سپس در پایین صفحه تیک گزینه Replace owner on subcontainers and objects را بزنید و تمام صفحات را ok کنید .
این کار را برای درایوهایی که این اخطار را می دهند انجام دهید .
موفق باشید .
آره فایلش ntfs ه! تمام کارایی که گفتید مرحله به مرحله انجام دادم ولی درست نشد!(برای 2 تا از درایوها انجام دادم c , E) واسه بقیشونم وقتی میرم تو proprties این گزینه ی security نایمده:41:
سلام.
یه سئوال داشتم. می خواستم ببینم چطوری میشه کاری کرد که وقتی ویندوز نصب میکنی، Administrator بشه یوزر فعال. یعنی
دیگه لازم نباشه یه یوزر تعریف کنیم. نمی دونم منظورم درست بیان کردم یا نه!
سلامنقل قول:
یکبار دیگه با دقت این کار را انجام بدید .
راهش همینه که گفتم .
درایوهای دیگه را هم نگاه کنید و ببینید ntfs هستند یا نه .
سیستمتون ویروس گرفته .
موفق باشی .
سلام دوست مننقل قول:
در مورد اين مطالبي كه گفتيد ميتونيد آموزشي رو هم معرفي كنيد براي يادگيري ميخوام
فلسفه كاري و منطق اين بخش از ويندوز xp رو نميفهمم ( شايد گيراييم پايينه :31:)
با تشكر
سلامنقل قول:
این بخش از ویندوز همون پرمیشن هستش که از قابلیتهای فایل سیستم ntfs می باشید . و از این قسمت برای اعمال محدویت برای یوزرهای سیستم استفاده می شه .
یه نمونه از قدرت پرمیشن ها را می تونید توی پست زیر ببینید که توضیح داده ام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
چرا ماه فوریه 2009 در ویندوز 29 روزست مگه نباید 28 روزه باشه؟من که پاک گیج شدم.
سلام
عید همه مبارک
اول اینکه جواب پست نفر قبل رو هم بدید (چون من یه پست بعدش زدم و احتمالا اون پست دیگه به چشم نمی آد)
دوم: مدتیه که وقتی کامپیوتر رو Standby می کنم به حالت Standby می ره ولی بعد از یه مدت مجددا خودش از این حالت خارج شده و روشن می شه و جالبتر اینکه مجددا بعد از دقایقی مجددا به حالت Standby می ره و اینکه رو هر چند دقیقه یک بار تکرار می کنه
این ماجرا از کجا سرچشمه می گیره؟
آیا مربوط به نرم افزار خاصیه؟
خیلی ممنون