قوانین شرکت در پیش بینی :
قوانین شرکت در پیش بینی :
1_ تا 30 دقیقه قبل از بازی میتوانید پیش بینی کنید. (مسعود [esteghlal 67]، یا علی رضا [alireza001199]، سی دقیقه قبل بازی، اتمام زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام میکنن).
2_ هر فرد تنها یک بار میتواند پیش بینی کند.
(تبصره : اگه پیش بینی اشتباه کرده بودید، پستی که پیش بینی توش کردید رو ویرایش کنید و اون پیش بینی رو از تو پستش پاک کنید.. بعد نهایتاً تا 5 دقیقه بعد پیش بینیه جدیدتون رو تو یه پست جدید بذارید. اگه پیش بینی توسط مسعود ثبت شد، دیگه نمیتونه پیش بینی کنید. مگر با هماهنگی با مسعود..)
3_ پیش بینی به نحوی انجام شده باشد که در آن نتیجه کاملاً مشخص باشد. (مشخص باشه که استقلال میبره، مساوی میکنه یا..)
4_ در پیش بینی، تعداد گلهای هر دو تیم مشخص باشد.
5_ در پست اعلام پیش بینی، فقط پیش بینی را اعلام کنید. از اظهار نظر در مورد پیش بینی در این پست، خوداری کنید.
(تبصره : در مورد پیش بینی، میتونید تو پست جدید اظهار نظر کنید.)
" بند 5 ، برای راحتیه بررسی پیش بینی هاست "
6_ پست ویرایش شده در مسابقه پیش بینی وارد نخواهد شد !
7_ پیش بینی باید در این تاپیک انجام شود. پیش بینی هایی که در سایر تاپیک ها اعلام شده باشند، در مسابقه ی پیش بینی وارد نخواهد شد !
(تبصره : میتونین پیشبینیتون رو واسه من یادداشت بذارید.. من یادداشت رو واسه نمایش عموم میذارم. تو تاپیک هم میگم که این پیش بینیه فلان فرد هستش و واسه ی من یادداشت گذاشته. میتونین واسه اطمینان برین تو پروفایلم پیش بینیش رو ببینید. ترجیها تو تاپیک پست بدین بهتره.. (این بند واسه اونایی میتونه خوب باشه که محدود شدن و تو تاپیک نمیتونن پست بدن..))
مثال صحیح : [استقلال 2 - 0 ابومسلم] ، [استقلال 2 هیچ میبره] ، [2 - 0 به سود استقلال]
مثال غلط : [2 - 0] ، [استقلال با اختلاف دو گل میبره]
نحوه امتیار دهی :
پیش بینی درست (برد یامساوی یا باخت) با تعداد گل های درست = 3 امتیاز
پیش بینی درست (برد یامساوی یا باخت) اما تعداد گل های اشتباه = 1 امتیاز
پیش بینی نادرست = 0 امتیاز
مسئولین کار:
علیرضا [alireza001199]، مسئول ثبت پیش بینی هاست..
مسعود [esteghlal 67]، یا علیرضا [alireza001199]، یا عماد [emad64] سی دقیقه قبل بازی، اتمام زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام میکنن..
بعد هر بازی، مسعود [esteghlal 67] پست ها رو مورد بررسی قرار میده و نتایج رو اعلام میکنه..
عماد [emad64] هم بعد از اعلام نتایج مسعود [esteghlal 67] ، امتیازات کلیه پیش بینی هارو (از اولین پیش بینی تا آخریش) مورد بررسی قرار میده و نتایج را اعلام میکنه...
عماد [emad64]، مسئول بایگانی کردن نتایج تا اخرین روز لیگ هست، همچنین هر 5 هفته کلیه ی اطلاعات و امتیازات را در یک فایل htm ارائه میده...