سلا دوستان من يه سوال داشتم كه دانشگاه پيام نور و علمي كاربردي براي ترم مهر خودش در همين امسال دانشجو
مي گيره..؟ اگه نه ممكنه از ترم زمستان بگيره..؟ شرايط ورود چيه..؟ امتحان و يا... ممنون
Printable View
سلا دوستان من يه سوال داشتم كه دانشگاه پيام نور و علمي كاربردي براي ترم مهر خودش در همين امسال دانشجو
مي گيره..؟ اگه نه ممكنه از ترم زمستان بگيره..؟ شرايط ورود چيه..؟ امتحان و يا... ممنون
متاسفانه ما فنی حرفه ایا رو کسی آدم حساب نمیکنه :41::31::41:نقل قول:
من که خیر سرم بهترین دانشکده فنی قبول شدم (انقلاب اسلامی تهران) واقعا به نظرم این دانشکده تعریف چندانی نداره :41: حالا شمسی پورو نمیدونم !
ولی در کل سطح استاداش پایینه (یعنی جوری نیس که بگی واقعا اینا استادن به غیر از تک و توکشون!) و از همه مهمتر سطح علمی دانشجو آش خیلی پایینه :2::31:
البته بگم رشته کامپیوترش بیشتر اینجوریه !
بقیه رشته هاش بهتره :41:
البته جدیدا رفته زیر وزارت علوم اسمش شده دانشگاه :31:
آخه این چه وضعشه! واسه کاردانی به کارشناسی ظرفیت دانشگاهای دولتی خیلی کمه ما هم که سهمیه نداریم نمیتونیم قبول شیم :41:
درسته میدونم ولی من اگه باید همه صفحه هارو بخونم تا ببینم جوابم کجاس! خب خیلی طول میکشه :31:نقل قول:
جواب همه ی سوالاتت توی همین تاپیک هست
چند صفحه قبل رو ببینی پیدا میکنی
من از یکی که تجربه داره میخوام تجربه شو در اختیارم بزاره !
چند تا سوال دیگه م دارم ...
برای خوندن درسایی که تو کنکور میاد چه کتابایی رو پیشنهاد میکنید ؟
کتابای مقسمی خیلی قطرش زیاده :31: خیلی هم چرت و پرت توش مینویسه !
مدار منطقی که استاد ما تو کمتر از 30 صفحه جزوه گفته یه کتاب 400 صفحه ای داره خب ما که نمیتونیم همه اونارو بخونیم + تستاش :18:
کتابی که قطرش زیاد نباشه و ساده توضیح داده باشه :20:
دفترچه آزاد از فردا میاد دیگه ؟
تاریخ دقیق آزمونش کیه ؟ :31:
من که الان ترم چهارم داره تموم میشه و هنوزم درسام مونده ! فک کنم شیش ترمه شم !
اگه کنکور بدم و قبول شم چه وضعیتی برام پیش میاد ؟ :20:
و یه سوال دیگه ...
اگه این کنکور آزادو ندم و سراسری و آزاد رو بزارم واسه سال دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟
نمیگن باید بری سربازی ؟ :31:
یه کم در مورد قاطی شدن کنکور و سربازی و این حرفام یه توضیحی بدید ممنون میشم :11:
من تنها نگرانیم اینه که برم این همه هزینه دانشگاه برای کاردانی به کارشناسی کنم فکر کنم حدود 6 ملیونی کم کم برای همین 2-3 سال می شه بعد بازم براش کار نباشه!
جدی شما ها به فکر کار هستید ؟؟
من وقتی سنم کمتر بود همون 20-21 اصلا به کار فکر نمی کردم فقط بریم دانشگاه هر رشته ای چون همه می رن دیگه ولی الان واقعا به وقتی که قرار تو دانشگاه اتلاف کنم (واقعا هیچی یاد نمی دن!) و هزینش فکر می کنم یکم دو دل می شم!
البته مشکلی تو فراهم کردن هزینه تحصیل نیست بیشتر مشکل وقت و انرژی هست چون می رم تو 29 سال تا لیسانس رو بگیرم
شما ها چجوری به این قضیه تحصیل نگاه می کنید ؟به نظرتون نگرانیم بی مورده؟
به نظر من مدرک لازمه ولی مهم تر از اون کار بلد بودنه !نقل قول:
شما اگه تو زمینه ی رشته ت کار بلد باشی احتمال اینکه یه جا پیدا بشه و کار بلد تو اون زمینه بخواد خیلی زیاده ... شاید یه نگاه سطحیم به مدرکت بکنه !
ولی خب توی حقوق مدرک تاثیر داره !
و البته به نظرم تا چند سال دیگه لیسانسشم کسی آدم حساب نمیکنه :31:
و صد در صد باید مدرک بالا داشته باشی تا بتونی در آینده خوب زندگی کنی.
مطمئن باش تلاش کسی بی اثر نمیمونه.
مشکل خیلی از ماها اینه که تلاش نمیکنیم و میخوایم فقط یه مدرک آب دوغ خیاری بگیریم بدون این که چیزی یاد بگیریم !!
چقدر اینجا دوستان قشنگ حرف میزنن !
مدرک مهم نیست ، مهم اینه کار بلد باشی و ...
این حرفا خیلی قشنگه و تا حدودی هم درست
ولی این روزا اول از هر چی یه پارتی مهمه ، واسه این که با مدرکت بتونی یه کار پیدا کنی حالا دیگه زیاد مهم نیست کار بلد باشی یا نه
خوب شما ها که همه چیزو می دونید واقعا به چه امیدی درس می خونید یا می خواین بخونید! ؟؟
به ما هم بگید یکم روحیه بگیریم واقعا اینکه می گید پارتی می خواد کار نیست رو یه جورایی خوشحال می گید!! واقعا ادم افسرده می شه یا بهتر بگم واقعا خودتون به این حقیقتی که می گید باور دارید یا برای شما هست!؟ پس چرا می خواین کنکور بدید؟
شماها کسی رو به عنوان پارتی دارید یا رشتتون ادامه شغل پدری هست و شرکت ایناش محیاس یا می خواین تا دکترا یا شاید فوق لیسانس پیش برید !!؟
یه توضیحی اگه دوست داشتید بدید من که سر در نیوردم
شما اگه یه نگاهی به پروفایل و امضا من بندازی خودت میفهمی ...نقل قول:
بیخیال تاپیکو منحرف نکنیم بهتره .
جدا چرا اینقدر اطلاع رسانی اینا ضعیفه ؟؟ :13:
فقط یه بار تو اخبار شبانگاهی یه اشاره ای به آزمون آزاد کردن اونم در حد 5 ثانیه !!!
به جرات میتونم بگم 80 درصد کسایی که میخوان آزاد امتحان بدن اطلاع ندان که امروز ثبت نامه و هنوز فکر میکنن که ثبت نام تو مهر ماهه !!!
حالا که بعد از 20 سال اومدن روند آزمونشون رو تغییر دادن باید یه اطلاع رسانی گسترده میکردن نه 5 ثانیه :2:
واقعا مملکته داریم ؟؟؟؟؟
اتفاقا منم میخواستم همینو بگمنقل قول:
زمان ثبت نام یه آزمون رو 4 ماه تغییر دادن بعد هیچی هم نمیگن !
فکر کنم امسال خیلیا خبر نمیشن !
یکی جواب منو بده :37: