با سلام خدمت همه دوستان اولا اینو بگم این اخرین پست من خواهد بود ! ثانیا پست 2547 قرار بود 4 یا 5 قسمت بشه یعنی 5 تا پاسخ به اون شکل دراومده که نمی دونم چرا بعد ارسال همشون زنجیر وار به هم وصل شدن " ثالثا ظاهرا اولین نوشته هامو نخوندین من بیکار نیستم 2500 تا نوشته رو مرور کنم مطالب اک بذارم اینا مطالبم مال 2 سال پیش بوده که در 1 هفته جمع اوری کردم " ادعایی هم ندارم ! با خرده گیری عزیزان " به جائی نمی رسین ! مطمئن باشین اگه این دو سالم " رو اون یه هفته جمع اوریم فعالیت داشتم الان یه سایت نجومی داشتم !! دهها فایل نا یاب مستند تصویری در مورد بشقاب پرنده ها داشتم ! حتی فایل تصویری مربوط به ویکتور ! ناپدیدی شدن اسکات پندلتون و نامزدشون در پیک نیک ! توسط موجود 1.5 متری که از یک شهاب سنگ بیرون میاد! و نمائی از اسمان نیو مکزیکو که در اون لشکری از بشقاب پرنده ها همه رو گیجو سر در گم کرده !! و ... " ولی خب برای هر مطلبی یه جوابی دارین چرا اپلود کنم ولینک بذارم!! ... در نهایت عرض کنم نه شما عزیزان قدرتشو دارین و نه این حقیر که میلیونها دلار یا بیشتر برای این تحقیقات در یک موسسه بگذاریم ! خوندن مطالب تکراری موردی نداره" شاید در خلال مطالب نکته ای نگفته باشه ... موفق باشید حق یارتون.