لطفا ادرس چند فروشگاه معتبر برای خرید xbox360 بگید
لطفا ادرس چند فروشگاه معتبر برای خرید xbox360 بگید
من میخوام بخرم ولی نمیدونم کارایش چیه؟ ؟ ؟
نکستجن، وست گیم ، یگانه ، پایتختنقل قول:
خوب کاربرد کنسول بازی کردن هست دیگه! چه بصورت آنلاین چه آفلاین.نقل قول:
و صد البته امکانات مولتی مدیا و پخش فیلم و موزیک و عکس
من کیو مسخره کردم؟نقل قول:
نمیدونم واقعا چه لذتی از مسخره کردن میبری...؟
آخه عزیز من وقتی مادربرد، cpu، GPU و هر خنزر پنزر دیگه ای تو هر سه مدل یکیه چطور میشه که یه مدل از مدل دیگه مشکلاتش بیشتر بشه؟ منظور شما اینه که یه دستگاه کور از یه پرمیوم که تاریخ ساختشون یکیه مشکلاتش بیشتره نه؟ عجــــبنقل قول:
من گفتم مدل Core حذف شد چون مشکلاتش بیشتر از مدلهای دیگه بود، من که نگفتم اونای دیگه مشکل ندارن باهوش
خیلی چیزا میرسه.نقل قول:
نوبت سود دهی سونی هم میرسه که برسه، خوش به حالش، به شما چه سودی میرسه؟
جواب شمارو هم آقا پدرام داد.نقل قول:
این دیگه از اون حرف ها بود که فن بوی ها خیلی وقت پیش میزدند ... الان هر کسی میدونه که با مادربردهای فالکون مشکل گرمایی دیگه وجود نداره ، اگر هم وجود داشته باشه در موارد نادر هست که اونم برمیگرده به فرهنگ استفاده ی کاربر..... اگه مشکل گرمایی برای هر 3 یکسان بود الان کنسول من تو سطل زباله می بود.
در ضمن من اگه فن بوی بودم نمیرفتم 360 بگیرم!!!
ممنون آقا پدرامنقل قول:
پيمان جان
منظور ايشون از هر 3 مدل هر 3 مدل مادربرد يعني
LAUNCH - ZEPHYR - FALCON
نبود
ايشون در مورد 3 مدل خود كنسول گفتن يعني
ARCADE - PREMIUM - ELITE
من می خواستم از کابل HDMI TO DVI استفاده کنم وان نبدیلی که تو پک ایت را هم هست را پیدا کردم ولی از انجایی که اسپیکر یک ورودی صدا بیشتر ندار ه باز هم احتیاج به مادگی یا تبدیلی خاصی هست؟ اگر هم میشود یک عکس یا تصویری ازن بزارید [/quote]
چرا هیچکی جواب ما رو نمیده!!!!
میشه 2 تا xbox رو از طریق کامپیوتر به هم وصل کرد و بدون xbox live بازی کرد؟
اقا من ديروز پك جديد اليت ديدم كه روش عكسه web camهم زده بود و نوشته بود داخل كارتون داره ولي از يارو پرسيدم گفت نه جدا ميفروشيم .....
دزديه بديه خدايي كسي خبر داره قضيش چيه ؟
فکر کنم 90 درصد بشهنقل قول:
اره واقعا عجيبه.منم كه چندتا ازش اوردم داخل يكيش كه براي تست باز كردم نبود بقيه رو هم فكر كنم نباشهنقل قول:
اقا من ديروز پك جديد اليت ديدم كه روش عكسه web camهم زده بود و نوشته بود داخل كارتون داره ولي از يارو پرسيدم گفت نه جدا ميفروشيم .....
دزديه بديه خدايي كسي خبر داره قضيش چيه ؟
2 احتمال داره يا يادشون رفته كه بزارن(محاله)
يا براي منطقه اسيا نداره و بايد جدا بگيري