نه دوستان عزیز بسته های چند کاربره ایرانسل فقط دوتا داره ۵گیگ و۲۰گیگ اون هم از ابتدا باید همون بسته هارو بخرید البته زیر شاخه ها رو هر وقت بخواید میتونید کم و زیاد کنیدنقل قول:
Printable View
نه دوستان عزیز بسته های چند کاربره ایرانسل فقط دوتا داره ۵گیگ و۲۰گیگ اون هم از ابتدا باید همون بسته هارو بخرید البته زیر شاخه ها رو هر وقت بخواید میتونید کم و زیاد کنیدنقل قول:
فکر کنم ساپورت نمی کنهنقل قول:
چرا؟ می خواید شیائومی بخرید؟
تست از سایت testmy.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا حذف این بسته ها دقیقا به خاطر استقبال و استفاده زیاد از این بسته ها بود! تو ایران از هرچی راضی باشی حذف میشه.نقل قول:
از بسته های شبانه هم اگه زیاد استقبال بشه به زودی حذف میشه.
دوست عزیز من هنوز فرصت نکردم برای نصب sxtlte منتها تو فیلم آموزشی که دیدم یه سیم ارث هم به میله نصب میشه ایا شما هم این کار رو کردید یا این سیم مربوط به انواع دیگه میکروتیکه ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
:n29: چه تک کانکشنینقل قول:
عزیز مطمئنی این تک کانکشنه. آخه سایت قابلیت multithread
هم داره که چند کانکشنه. البته توی تصویر همون فرانکفورت زده که به نظر تک کانکشنه و مالتی ترد نخورده
من می خواستم فقط تاثیر حالت پلاس روی تک کانکشن رو ببینم .
اون وقت توی این تست رفت روی حالت پلاس؟
ترکوندی
درضمن آدرس ای پی برای ورود به کنسول تنظیمات رو چی باید وارد کرد چون من اصلا کامپیوتر ندارم میخوام به یه روتر وصل کنم واز طریق وایرلس کاراش رو انجام بدمنقل قول:
برای میکروتیک معمولا 192.168.88.1 هستنقل قول:
admin
بدون رمز
ممنون دوست خوب چه خوب میشد به جای جدلای بی فایده همه مثل این دوست خوبمون راهنمایی میدادن به تازه کارهایی مثل بندهنقل قول:
درمورد اون قضیه سیم ارث نظر شما چیهنقل قول: