به نظر من شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاینهنقل قول:
قطعی نداره و سرعتش ثابته
Printable View
به نظر من شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاینهنقل قول:
قطعی نداره و سرعتش ثابته
من پریروز سرویسم وصل شد الان رفتم دیدم 1 گیگش نیست و نابود شده!!!
3 گیگ خیلی کمه!!!:41:
من امروز رفتم نمایندگی شاتل مشهد که سرو یس art 1 بگیرم گفتن سرعت محدود بین 16 k تا 20 k دیگه موندم چی بگم از روی اجبار همون سه ماهه 128 بستم نمیدونم دارن چی کار میکنن اخه من با 16 k چی کار کنم ؟ اونم ماهی 30 تومن پول بدم که چشمام پشت مانیتور خشک بشه تا یه فیلم دانلود کنم اصلا همون 18 g قبلا بدن با همون سرعت نامحدود نخواستیم:41::41:
دوستان یه لطفی میکنین با speedtest یه تست از منچستر و نیو یورک بگیرید خودم قبلا شاتل داشتم عالی بوده میخواستم ببینم هنوز همونتوریه یا نه :10: در حال حاظر 1 مگ مبین نت دارم و خیلی اشغاله :2:
به نظر منم 3 گیگ خیلی کمه، خیلی زودتر از چیزی که فکرشو بکنی تموم میشه.
فرقی بین سرعت های 512 و 128 شاتل توی دانلود شبانه هست ؟
به نظرتون من برای دانلود شبانه چی بگیرم ؟چه سرویسی ؟ از چه شرکتی ؟
میخوام حداقل سرعت دانلودش 60 باشه !
یه زمانی من ECO 512 داشتم خیی عالی بود و روی 60 دانلود انجام میداد و بین 128 و 512 هنگام دانلود شبانه اختلاف بود ولی تو روز 128 هم سرعت 512 میدادنقل قول:
art ها بهتر هستند منم ارت 3 رو دارمنقل قول:
با سلام یه زمانی تمام این سرویس دهنده ها همشون با یکم بالا و پایین خوب بودن و ارزش خرید رو داشتنو اینترنت شبانشون توش دزدی نبود و تقریبا با همون سرعت همیشگی که روزها دانلود داشتیم شب ها هم سرعت تقریبا همون بود اما الان با سرویس 128 پارس آنلاین و صبانت روزها سرعت تا 100 تا 140 و با شاتل 70 تا 80 و میرسه و لی شبها سرعت بسیار پایینه جدیدن هم که سرورهای دانلود رو که حجم بیشتر کاربر ها از اونها استفاده می کنند ( ف* ی * ل * ت * ر ) کردن که یا سرعتی برای دانلود ندارن و یا بشدت پایینه . من پیشنهادم به کسانی که تصمیم به خرید دارند اینه که زیاد رو دانلود رایگان حساب باز نکنند که خبری نیست . البته شاید برای برای شلوغ نشدن موضوع یه مدتی رو به کاربر اجازه دانلود بدون محدودیت شبانه رو بدن .
از ما گفتن تصمیم و نتیجه گیری با خودتون .
این دیگه چه جورشه 103% مگه میشه !
داره کم کم از صفحه میزنه بیرون.:27:
محتوای مخفی: بکفید