من 2 ساله پلنت دارمنقل قول:
هم از صبا داشتم هم از شاتل
تا حالا حتی یک بار هم مشکل مودم نداشتم
نه خرابی نه هیچی
این کارشون در واقع همون فروش به زوره دیگه
اگر هم تو کانفیگش به مشکل خوردی بگو ما کمکت می کنیم
Printable View
من 2 ساله پلنت دارمنقل قول:
هم از صبا داشتم هم از شاتل
تا حالا حتی یک بار هم مشکل مودم نداشتم
نه خرابی نه هیچی
این کارشون در واقع همون فروش به زوره دیگه
اگر هم تو کانفیگش به مشکل خوردی بگو ما کمکت می کنیم
مال من روی Downstream=320 و Upstream=156 بسته شده. سرعت دانلود هم روی 35 ثابته تقریباً. Art1 دارم، تهران.نقل قول:
با پشتیبان که صحبت کردم، گفت تا وقتی که 100 درصد پر بشه (من حساب کردم میشه 18 گیگابایت فکر کنم) مشکلی نیست. از 18 به بعد، سرعت دانلود صفر میشه ولی میتونید از اینترنت استفاده کنید!! LOL
من چند تا سوال داشتم اساتید شاتلی لطفا جواب دهند
1- سرویس اکو شاتل 512 دارای چه سرعت شبانه ای است؟ واگر لینک های مستقیم داشته باشیم از 1تا7 بامداد حداکثر چند گیگ دانلود میشود؟
2-محدودیت اعمال شده policy سرویس های اکو 512 برای مثال سه ماهه با 6 گیگ ظرفیت دانلود چقدر در ماه است؟
3-در مورد کارت طلایی کسی می تواند کمک کند؟
4- از نظر قطعی و نوسانات و ... و پشتیبانی نظرتون چیه
با تشکر
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
سرعت ثابته؟
اینجا میتونم این سوالمو بپرسم؟
من eco 2mb از شاتل گرفتم سرعتش خوبه ولی 4 روزه که شبا قطع میشه (قط که مثلا 200 مگ فقط دانلود میکنه)به پشتیبانی زنگ میزنم یه بار میگن مخابرات برقش رفته بود یه بار گفتن شاید ویروس داری نمیدونم پینگ چک کن و... حالا جالب اینجاس ساعت همین که میشه 7 سرعت میره بالا حالا من موندم چیکار کنم
1200 مگنقل قول:
2-اون محدودیت برای اکو نیست
3-مثل اینکه دیگه شاتل کارت طلایی نمیده ( از نمایندگی بپرسید)
4-شاتل به هیچ عنوان بهترین نیست ولی با توجه به دانلود شبانه قیمت و البته محدودیتی که از تعداد سرویس دهنده ها توی شهرستان ها وجود داره برای من خیلی میصرفه
سلام
یه سوال داشتم
قانون fair policy در ساعات رایگان هم اعمال میشه یانه؟
سرویس من art 1 هست
برام اخطار overusage اومده از طرف شاتل
واقعا که شورش رو در آورده این به اصطلاح شرکت
:2::41::9:
مگه ارت هم رایگان داره؟ارت از وقتی مثلا نا محدود شده دیگه شب و روز یکی حساب میشه براشنقل قول:
به نظر من که 100% باید تو قرارداد به جای به کار بردن لفظ نامحدود برای سرویس Art یه اصطلاحی مثل دانلود با شرایط ویژه ! یا دانلود با شرایط خاص یا ... بزارن که با ماهیت این سرویس همخونی داشته باشه . اخه وقتی دقیقا محدودیتش مشخص هست دیگه نامحدود چه کوفتیه دیگه !نقل قول:
اینجوری که Eco128 از Art 1 نا محدود تر هست و امکان دانلود بیشتری داره !(بخاطر دانلود شب)
نه مثل سابق شبانه و جمعه ها جز ترافیک نامحدود حساب نمیشه.نقل قول:
من بقیه رو نمیدونم ولی من الان درصد مصرف دورم 100% شده ولی
با همون سرعت خودم دارم دان میکنم.
کی به کیه!؟!