7 روز اضافه شده
Printable View
7 روز اضافه شده
آقا ۵۰ روز هم اضافه بشه، میتونی ازش استفاده کنی؟ :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
من که هیچی بهم اضاف نکردن تازه هر دقیقه هم لینکم میپره آپ استریمم شده 3 کیلوبیتنقل قول:
تا بعد از تعطیلات درست نشد شکایت میکنم هم برا sla و هم برا پرش لینک کلا یه شکایت مفصلی میفرستم
اگر منظورت همون سرویس هست که برات روز منفی زده یعنی شارژ نداره، نه ندادن، من یه خطم شارژ داره و اون یکی نداره، به اون یکی که شارژ داره 7 روز اضافه شده فقط...نقل قول:
الان اون خط -6 هست و این خط 32 روز.
نه به این یکی اکانتم که الان شارژ داره و دارم ازش استفاده میکنم هم اضافه نکردننقل قول:
فقط وقتی وارد پارتاک میشم این میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یا مشترک نیستی، یا گرامی نیستی :n02: زنگ بزن دهنشون رو سرویس بنما! چقدر بدم میاد از پشتیبانی مخابرات! اولش زنگ میزنی به صورت یک آدم بیسواد بات حرف میزنن تا چیزی شد، مودم رو روشن و خاموش کن :n34: برو فلان فامیلتو روشن خاموش کن! بعد که دید سرت میشه و دارن ضایع میشن میزنن به کولی بازی و انداختن تقصیر به گردن مشکل سراسری شبکه!نقل قول:
الان سرعت دانلود خوبه نسبتا، با 32 کانکشن میشه 550 کیلو رو کامل گرفت ولی پکت لاس فوق داغونه!
رنج: 80.191.19
این سرعت دانلود:
اینم وضعیت خط:
سایت شکایت از شرکتای اینترنتی چی بود؟ تا اونجا شکایت کنم دهنشون سرویس شه. قبلا شکایت سفتی کردم جواب داد. پارسال
حدود یک ماهه دیگه، یه 2-3 روز که وضع نت بهتر شد، پشتیبانی زنگ میزنه، میگه چرا شکایت کردی :n34:نقل قول:
بش میگی: اونروز که مشکل بود من 100 بار زنگ زدم پشتیبانی و کارم رو درست نکردن و حتی گاها قطع هم میکردن
میگه: الان مشکلی داری؟
میگی: الان دیگه نه، مثل اینکه شکایت جواب داد.
میگه: :| ، هر وقت مشکلی بود به ما زنگ بزنید نرید شکایت کنید.
میگم: "مناد بندیرش" - "منتظر بمون" :n09:
مکالمه من اواسط اردیبهشت با پشتیبانی :n09:
هر دقیقه لینکمو میپرونن خدا لعنتشون کنه انشالله به عذاب الهی گرفتار بشن:n21:
من میترسم شکایت کنم دان استریممو بزارن رو 2مگ چون اینا که هیچی نمیفهمن