منتظر ترافیک رایگان هستیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدن ...
Printable View
منتظر ترافیک رایگان هستیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدن ...
خب مثل اینکه دیگه یادگرفتن هرشب قطع کنن !!
الان واسه ما کلا قطع شده دیشبم قطع بود ، ببینیم امشب کی میخوان وصل کنن !! خب نمیخواین دانلود شبانه کنیم بگید ، دیگه این مسخره بازی چیه هرشب قطع میکنید !! ( تهران )
پریشب قطع بودم امشب قطع شده ! وقتیم وصل میشه نه نویزی بهتر میشه نه سرعت کلا هیچی عوض نمیشه !
کلا گند زدن به اشتراک های تهران !! دیشب که قطع شد تا ۵ صبح ! بعد من تا ۷ زدم دانلود الان نگاه کردم دیدم کل حجمم خورده شده !! دیگه اینجوری دزدی ندیده بودیم !!نقل قول:
چند شب هم هست که وقتی حتی وصله فقط کافیه چند دقیقه بزاری دانلود اونوقت اینترنت کلا قطع میشه چند ثانیه دوباره وصل میشه انگار مودمو ریست کرده باشه به همین دلیل هم گند زده میشه به لیست دانلود ...
واسه من حدود 1ساعت پیش وصل شد،نقل قول:
این دانلود رایگان حساب نشدن دقیقا 5شب پیش اتفاق افتاد برام قبل از این قطع و وصلی ها!! هیچ کس هم پاسخگو نبود!! شاتل یه برتری نسبت به پارس آنلاین داشته باشه همین سیستم کنترل ترافیک سرویس هست که بدون قطع و وصلی کار میکنه و ساعت به ساعت تفکیک شده نه روز به روز!
نقل قول:
حامد جان احتمالا دارن سرعتا رو به 9مگ ارتقا میدن و در مرحله ازمایش داره به سر میبره.....
قم هم 9مگ ارایه دادن.
سلام دوستان برای دانلود از طریق گوشی از چه دانلود منیجری استفاده کنم؟(آندروید)
Loader Droid PROنقل قول:
دو شب پشت سر هم که اینترنت قطع شد این یک طرف
دیشب ساعت نزدیک 1 بود و تا نت قطع شد با گوشیم شماره پارس آنلاین گرفتم ببینم موضوع چیه
که گفت مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد !!!!
هم 82200 این طور بود و هم 82201
آره این قطعی رو منم تو شبانه جدیدا دارم
البته مثلا 10 ثانیه قطع میشه دوباره 5 مین دانلود میکنه دوباره 10 ثانیه قطع میشه !