یوزرنیم و پسورد ibs رو باید توی مودم ست کرد؟ یا پارتاک؟
Printable View
یوزرنیم و پسورد ibs رو باید توی مودم ست کرد؟ یا پارتاک؟
ibs.......نقل قول:
وجدانن چراغ لینک مودم روشنه فثط به نت وصل نمیشه! زنگ زدم 2020 گفت داخل حیاط تست کن درجا قطع کردم.
به نظرتون این مشکل از کجاست؟
مشکل از طرف اوناس، در اینگونه مواقع ibs یا کلا سعی در وصل شدن رو ثبت نمیکنه، یا اگر ثبت میکنه، میزنه احراز هویت نشده Authentication رو No میزنه.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
چاره چیه؟ فشار بیارم به پشتیبانی درستش میکنه؟نقل قول:
بعضی اوقات که هیچ کاری نمیشه کرد! ولی بعضی اوقات میشه با پروندن لینک سریعتر متصل شد.نقل قول:
من خودم مدولاسیون رو دوباره ثبت میکنم، اینطوری لینک میپره و دوباره وصل میشه بعد پشت سرش اینترنت هم وصل میشه.
تو هم میتونی همین کار رو بکنی یا سیم تلفن رو از مودم یا پریز بکشی و دوباره وصل کنی یا کلا مودمو روشن خاموش کنی...
البته اگر میگی ۳ روزه که قطعه فکر نکنم کمکی کنه، چون مشکل جدیه و اینجوری رفع نمیشه :|
"ویل للمطففین- واى بر کم فروشان. "
مخابرات با این محدودیت ها و قطعی ها و مشکلات داره کم فروشی میکنه
همه ای کارارو کردم. توی این سه روز یک بارم یک ثانیه هم وصل نشده نت. جالبه لینک هم دارم ولی نه دستی وصل میشه و نه اتوماتیک!
احتمال خیلی زیاد یا دارن گروهتون رو کلا عوض میکنن یا دارن پهنای باند گروهتون(همون رنج آی پی ها) رو عوض میکنن.نقل قول:
این نت گوشی ادمو پیر میکنه!نقل قول:
خب این کارا که گفتی رو فک نکنم پشتیبانی خودشم خبر داشته باشه اصلا. چون یادم هست همینجا قبلا بچه ها گفته بودن این کارا مربوط به اداره دیتاست