نقل قول:
65 تومن خریدم....
میخواستم بگین غیر از اون برچسبا جای دیگه قاب مشکی هست آک باشه تا بدم قاب کنسولم رو عوض کنن ؟؟؟
نقل قول:
65 تومن خریدم....
میخواستم بگین غیر از اون برچسبا جای دیگه قاب مشکی هست آک باشه تا بدم قاب کنسولم رو عوض کنن ؟؟؟
قاب گیر میاد ولی معمولا واس کنسولاییه که بردشون نفله شده و خیلی هم تمیز نیستن و :
آک نیستن...
قاب کنسول میخوای چیکا :دی همین سفید سالاره :40: نهایتا یه اسکین میزنی تنگش :دی
منبع؟؟؟:19::19::19::19::19:[/QUOTE]نقل قول:
خوب به جاش متال گیر هم داره واسه 360 میاد ، اون هم 4 تا نسخش :31:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
X360Key هم که همین قیمته !!! تازه درایو رو هم انگولی نمیکنید - تا چند وقت دیگه لایو رو هم ساپورت میکنه از روی هارد هم اجرا میکنهنقل قول:
خیلی بهتره که .
دوستان اين fable جديد و ryse برا كينكت كي مياد ؟
2012؟؟
تو اولین فرصت یه پولی گیرم بیاد این X360Key رو میخرم :دی این قد نباید پول بالای دی وی دی بدم :دی
آنتی :
به احتمال زیاد اوایل 2012...
بچه ها اگه Xbox Key قرار بشه Live رو ساپورت کنه، یعنی تغییرات سخت افزاری میدن بهش؟یا این تغییرات از داخل XBL صورت میگیره؟
از داخل لایو که نه :دی کاملا واس مایکروسافت یه چیز غیرقانونیه... چون بدون حتی LT بازی کپی اجرا می کنین مث PS3...
آپدیتش نرم افزاری خواهد بود... سخت افزاری که طرف خدا تومن داده خریده بخواد دوباره بده که نمیشه :دی
مرسی از جوابت:46::27:و اونوقت با آپدیت های لایو چطور برخورد میکنه؟میپذیره؟ با XGD3 ها هم سازگاره؟نقل قول:
دوستان ورژن داشبورد من 2.0.9199.0 و LT 1.6 هستش اگه داشبورد رو آپدیت کنم میتونم بازیهای کپی شده رو اجرا کنم ؟
سلام
من بازی gta iv رو خریدم که مد ntsc هست.
xbox من PAL هست و وقتی بازی رو توی دستگاه میزارم هیچ اتفاقی نمیفته ؟
چطوری میتونم اجراش کنم؟