نقل قول:
آخه مسئله اینه که من اصلاً هیچ جوره 183 گیگ در ماه مصرف نمی کنم.
یا این وسط وای فای دزدی میشه، یا واقعاً همین قدر مصرف شده یا دلیل دیگه ای داره.
علی الحساب دسترسی ها رو محدود کردم ببینم مشکل از کجاست.
Printable View
نقل قول:
آخه مسئله اینه که من اصلاً هیچ جوره 183 گیگ در ماه مصرف نمی کنم.
یا این وسط وای فای دزدی میشه، یا واقعاً همین قدر مصرف شده یا دلیل دیگه ای داره.
علی الحساب دسترسی ها رو محدود کردم ببینم مشکل از کجاست.
اخیراً برای منم اینطور شده، کلاً برای خودشون راحتن، یه بار سرعت نصف میکنن برای یک ماه، یه مدت مدام قطع و وصل میشد، الانم همین مشکلی که شما میگی حجمشون الکلی شده (شاید میخوان کرونا نگیره :tongue:) ولی خب یکی مثل من هیچ گزینه جایگزینی برای اینترنت مخابرات نداره (این تازه خوبشه در مقایسه با شاتل و...) باید سوخت و ساخت، منتظر افزایش قیمت قریب الوقوع هم باید باشیم در ضمن... :sad::angry:
یک ماه و نیم گذشته از ثبت نامم ولی هنوز سرویسم وصل نشده !
چه مملکت زیبایی
سرویس شما پیش پرداخته؟نقل قول:
داخل پنل وضعیت سرویس چی نوشته؟
وضعیت سرویس مشکل دارنقل قول:
خیلی عجیبه این مورد رو ندیده بودم تا حالا :blink:نقل قول:
به نظرم اگر حوصله دارید برید مرکز مخابراتی و سراغ رئیس مرکز رو بگیرید یا مسئول بخش mdf
زنگ زدید از 2020 بپرسید دلیلش چی بوده؟نقل قول:
برای پسر عموم تلفنی ثبت نام کرده بودم فامیلیش رو اشتباه زده بود اینجوری شده بود، زنگ زدم جواب درستی ندادن ولی بعد از اینکه کارت ملیش رو اسکن و آپلود کردم دوباره وضعیت ارسال به مرکز شد و زود وصل شد.
زنگ زدم ولی وقت نکردم برم شکایت هم کردم هیچ غلطی نکردننقل قول:
پریروزم اب پاکی و ریختن رو دستم و بعد دو ماه اس ام اس دادن که به علت مشکلات فنی قادر به سرویس دهی نمیباشیم
تو این دو ماه همون روز بعد ثبت نام که وضعیت سرویس مشکل دار بود زنگ زدم بهشون گفتن یه کم طول میکشه بعد دو هفته از 195 شکایت کردم و بعدشم بازرسی مخابرات که هیچ غلطی نکردن اینا هم و بعدشم پریروز که گفتن کلا نمیشه زنگ زدم 2020 میگم 10 ساله که حکمت شعارو کردید انحصاری مخابرات و الان همون مخابراتم دیگه سرویس نمیده من قبلش اسیاتک داشتم اگر میدونستم همچین وضعیه غلط میکردم میگفتم اونو جمع کنن مثه ادم نمیتونستید قبلش بگید سرویس نمیدیم این مرکز بعد یارو میگه نه باید قبلش از مرکز میپرسیدید ما اطلاع نداریم خیلی جلوی خودمو گرفتم فحش ندم بهش گفتم من قبلش به ده شرکت خصوصی زنگ زدم همشون همون اول گفتن حکمت شعار سرویس نمیدیم و پورت نداریم و انحصاریه و فلان حالا 2020 که ماله خود مخابراته اطلاع نداره قبلش بگه ؟! شروع کرد به چرت و پرت گفتن و منم قطع کردمنقل قول:
البته تو این مملکت اینا که چیزی نیست
لطفا حذف شود.با تشکر
سخنگوی شرکت مخابرات ایران از نظر مثبت شورای رقابت برای افزایش تعرفه تلفن ثابت و بررسی این پیشنهاد در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر داد.
محمدرضا بیدخام در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به درخواست و پیشنهاد شرکت مخابرات ایران برای افزایش نرخهای خدمات مخابراتی که چندین سال است بدون تغییر باقی مانده است، گفت: شرکت مخابرات ایران در راستای تغییر مدل تعرفه گذاری و افزایش نرخ تلفن ثابت، پیشنهاد خود را به شورای رقابت ارائه کرده است که این شورا در زمینه افزایش قیمت این تعرفهها با توجه به افزایش قیمت سایر هزینهها، نظر مثبت خود را اعلام کرد.
وی گفت: درخواست مخابرات برای تغییر تعرفهها به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه شده است و این درخواست هم اکنون در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در دست بررسی است.
بیدخام در پاسخ به این سوال که مخابرات برای افزایش تعرفهها چه رقمی را پیشنهاد داده است، افزود: این پیشنهاد مربوط به یک عدد خاص نبوده و برای نرخ خدمات تلفن ثابت، یک فرمول پیشنهاد شده است. به بیان دیگر تغییر مدل تعرفه گذاری این خدمات، پیشنهاد داده شده است.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران پیشنهاد افزایش چندین برابری نرخ تلفن ثابت را رد کرد و گفت: هنوز خروجی این پیشنهاد مشخص نیست و تا زمانی که فرمول پیشنهادی تأیید نشود، نمیتوان برآورد کرد که نرخ این خدمات چه مقدار افزایش خواهد داشت.
وی افزود: به نظر میرسد که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نیز با افزایش تعرفه تلفن ثابت موافق است و در صورت تصویب این پیشنهاد، شاهد حل مشکلات اقتصادی مخابرات و شکوفایی در توسعه این بخش خواهیم بود.