سلام
بچه ها دوباره فلش رو بستند؟
Printable View
سلام
بچه ها دوباره فلش رو بستند؟
درست صحبت کن.نقل قول:
من الان 4-5 ماهه که شاتل دارم، چو اکو 512 دارم مشکلات افت سرعت 128 ها رو ندارم، ولی قطعی به ندرت داشتم، بعد از تعمیراتی که شاتل اوایل مرداد انجام داد حدود 2-3 هفته شبها مشکل افت سرعت داشتم داشتم و یه وقتا هم قطع میشد، ولی اواخر مرداد این مشکل هم حل شد.نقل قول:
شاتل در 3 ماه گذشته تا حدودا قبل از اینکه نرخ ترافیک رو کم کنه سرعتش خیلی بالا بوده.اهواز هم که دم به دقیقه مشکل شبکه یا مخابرات یا چیزای دیگه هست.
الان تنها مشکلم اینه که شبها تو ساعات رایگان پینگم زیاد میشه و صفحه باز کردن مشکل میشه.
در ضمن من نمیدونم کدوم مرکز مخابراتی اهواز این اواخر چه مشکلی براش پیش اومده که شما اینجوری میگی، همینقدر میدونم که مرکز مخابراتی ما(مرکز گلستان) تو این چند ماه مشکلی نداشته.
کاربرانی که جدیدا پی سی ورلد کار میکنن و تازه پست اولشونه ادب رو رعایت کنن. :41:نقل قول:
مشترکان اهوازی که جدیدا شاتل کار میکنن نظراتشون و پخته تر اعلام کنن تا بقیه گمراه نشن!!
البته فلش همیشه شبها بسته هست :21:نقل قول:
یعنی چی فلش شبا بسته هست؟نقل قول:
اما خیلی وقته که دیگه بسته نیستنقل قول:
یعنی شبها سایتهایی که با نرم افزار فلش طرحی شده اند را نمی توانید باز کنید ومشاهده کنیدنقل قول:
و یا تبلیغات سایتها که با فلش درست می کنند تبلغیات متحرک تصویری از کار می افتند.
:11:
سلام دوستان
من تا قبل از شروع ماه مهر هرشب 1200 تا 300 مگ دانلود داشتم و دان استریم هم 544 بود
اما از اول مهر تا الان دان استریم هر روز یه چیزی هست چند روز 570 بود بعد شد 577 و الان هم شده 572 کسی میدونه علتش چیه؟
دانلود شبانه هم به زور و با هزار بار دیسکانکت به 700 مگ میرسه
دوستان در اصفهان همچین مشکلی ندارند؟
من اکو 128 دارم
مسئول بخش ما می گفت برای هر مگابیت پهنای باند ماهانه 800 هزار تومن به شرکت زیرساخت پول به عنوان کرایه میدن !
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را !!
وقتی یه مگ رو 800 هزار تومن کرایه میدن به نظرتون با چند نفر باید share بشه تا اینا یه سودی ببرن ؟!
البته این بهای ۱ مگابیت هست ولی ISP های بزرگ معمولا خط های STM 1 می گیرن که به جز اینکه قیمت پایین تری داره ۲۰ درصد هم بابت اینکه سرویس ADSL می دن ارزون تره !نقل قول:
الان طبق آخرین چیزی که گفتند قیمت هر STM 1 حدود 37 میلیون تومان هست و هر خط STM1 حدود 155 مگابیت که به عبارتی میشه هر مگابیت تقریبا 238 هزار تومان ...
و این رو در نظر بگیرید که همه مثل شما اهل دانلود نیستند ! به جرات می تونم بگم از ۱۰-۱۲ تا یوزری که من تا حالا به شاتل معرفی کردم شاید نصف اشون نهایت روزی یه بار ایمیل چک کنند ! بعضی هاشون اصلا ۲-۳ روز یه بار میان سیستم اشون رو روشن می کنن ...
این ضریب یک به هشت یا یک به ده که گفته میشه تقریبا همگی حرف مفت هست ! اینا نمودار مصرف رو نگاه می کنن هر وقت پهنای باند مطقه یا شبکه برای چند ساعت پشبید با تهش ! و صدای مردم دراومد تازه به فکر افزایش پهنایش باند می افتند ! و اینجوری نیستند که بگم مثلا الان X یوزر با سرعت Y داریم حالا باید به فکر افزایش باشیم ! ... ولی تو کشورهای دیگه هیچ موقع نمیگزارند پهنای باند بیشتر از 70 درصد بشه تا کیفیت افت نکنه ! ولی اینجا .... :2: