تو پست قبلی ویرایش کردم و اضافه کردم که یه دسته بازی هم گرفتم . :31::10::8:نقل قول:
تو پست قبلی ویرایش کردم و اضافه کردم که یه دسته بازی هم گرفتم . :31::10::8:نقل قول:
الان شما فقط اضافه کردی :دینقل قول:
نه سایزت رو تغییر دادی :دی نه اینکه ایمکه مارد برد رو تغییر دادی:دی
اا یادم رفت تبریک بگم :دی ببخشید :دی:20:
مبارک باشه اگه واقعا ً 0225 باشه و نو هم گرفته باشی؟میشه گفت عالی گرفتی!همین الان فقط 200 تومن پول کینکته.
مبارک باشه اشا ا.......به پای هم پیر شین:31::31:نقل قول:
والا من زورم میاد واسه این بورد 100 تومن به بالا پول بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه یه یکی دو ساعت با کنسول دسته 2 بازی کنیم میشه گفت که لنزش سالمه و خوب کار میکنه؟
اخه من از کجاش بفهمم که سالمه؟:دی
سلام..نقل قول:
یه بازی بگیر کمی خش و اینا داشته باشه اگه اجرا کرد حله ! زیاد خش نه ها :دی کم : دی
همینا !
اگه قاب مال خود کنسول بود ( شماره سریالش با توی ستینگ یکی باشه ) باید تمیز باشه و ..
دسته ها هم تمیز باشن یعنی کم باهاش بازی شده ... در کل دقت کن : دی
یه سوال : من تا کی باید با بازیه kinect حال کنم تا این --ش بیاد :31:؟ راستی میخوام برم l.a.noier اصل بگیرم . چنده ؟ راستی چند تا بازی اصل توپ با قیمت سراغ دارید بگید . مـــــــــــــــــــرسی ( دارم از خوشحالی میمیرم :8:)
منم مدت ها بود همینو می گفتم که 100 تومن به بالا آدم بده واس چنین چیزی خیلی نامردیه :13: بعد شما هم میومدی منو به فحش می کشیدی می رفتی :دینقل قول:
حسام گفت :دینقل قول:
ولی دسته هم اگه قابش تمیر نبود خیلی اشکال نداره... و همین طور قاب خود دستگاه... نهایتا واس دستگاه یه قاب دیگه میخری...
کنسولو بگیر ، چن تا بازی خش دار هم بگیر بنداز ببین می خونه یا نه ، چن تا بازی بگیر بازی کن ببین چی میشه ، خلاصه سعی کن باهاش زیاد کار کنی و پدر دستگاهو بسوزونی ، اگه بهت فحش داد دستگاه که یارو چته ، دستگاهو پس بده ، اگه بردباری کرد نگه دار :دی
می گن تا فردا :دی البته تا برسه به ایران 3 هفته ای باید طول بکشه...نقل قول:
L.A Noire هم خیلی به امید اصل نباش... کپیش هم گرون تره از بازیای دیگه!!! 3 دیسکه!!! خدا تومنی در میاد واست :دی بازی اصل یه COD : BO بگیر (خیلی لایوش حال میده)... خلاصه ببین هر چی بازی که لایوش حال میده بخر...
داداش من غلط بکنم بهت فحش بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: